Julen är över...

..Ja, det är med lite blandade känslor man kan konstatera att julen är över för det här året.. Fick en hel massa julklappar i år, i alla storlekar och former - så det var kanon :)
Fick bla en matberedare, brödmaskin, presentkort på spa, byxor :), ljuslyktor, mortel, pajformer, serveringsfat... (allt i svart/vitt - me like!)
Så det har varit en kanonjul!!
Som ni ser var det en massa saker till köket o hushållet, har blivit lite pyssligare än jag någonsin trodde jag skulle bli, så alla de sakerna kommer väl till användning :) O i o med att man får baka sina egna bröd så var det kanon med en brödmaskin, vilken lyx!

Nu sla man åka på bio med familjen om en kvart. Ska se den där nya filmen Arn.. Tror att den ska vara bra....?
Men älsklingen jobbar natt, som vanligt, så han kan inte åka med..

Jobbat i dag med.. Men ledig i morgon :)
Kanske skriver lite mer utförligt då, hehe..

Puss o Kram!!

ps. Grattis sötis till förlovningen!! Förtjänar du verkligen :) Kramar i tusen till er båda.. ds.

Ahhh....

...Man hinner verkligen inte med allt man vill göra innan jul :/
Fattar inte vart alla timmar tagit vägen...? Imorgon är det ju julafton, och jag får vakna upp helt själv i min säng utan älsklingen för han jobbar natt :( Inte alls så mysigt som jag vill att det ska vara på julen.. Suck..
Sen när man vaknat bär det av hem till mor o far för julfrukost och julklappstävling :) Skoj som bara den, haha..
Efter vi är klara med den lilla aktiviteten så ska vi hämta mormor för att sedan äta jullunch och efter det kolla på Kalle Anka - såklart :)
Klockan fem sen är det sedan dags att packa ihop sina pinaler och dra till älsklingens familj o fira resten av kvällen med dem :) Hoppas det blir bra.. Har varit orolig för detta ett tag nu i o m att det har varit lite rörigt.. Suck.. Minst sagt.. Men, men hoppas att det kan vara lugnt över jul iaf..

Igår var jag o Emma hemma hos Sofie.. Meningen var att vi skulle göra en massa julgodis, men efter en långdragen knäck och en seg (?) fudge, så beslutade vi oss för att skippa resten och i stället äta taccosen och spela spel :) Haha.. Lätt mkt roligare.. Galen panna spelade vi.. Himla skoj.. Jag fick Obelix i pyramiderna bla... Lätt va?
Sen var man hemma vid tolv tiden och stupade i säng, hehe.. Var visst lite tröttare än jag trodde..

Idag har jag o syskonen varit nere o hälsat på farmor min.. Hon har opererats o så, men hon verkade faktiskt vara väldigt pigg. Och det är rätt ovanligt...! För hon har varit med om så mkt så hennes kropp borde inte palla mer :/

Aja.. Ska slå in de sista paketen nu :S

Hoppas allt blir bra imorgon :)

Puss o kram o så klart : God Jul

RSS 2.0