2år..

image58
Det fyller den här godingen idag :)
Känns som igår vi fick honom, men har haft han i över ett år nu.. Så underbart :)

Dagen idag bestod av jobb, fotbollstittning och promenad med älsklingen nu ikväll.. Kollade på det här nya programmet på femman: Sanningens ögonblick.. Bra programidé - men alldeles för långsamt.. Det tog så lång tid innan de sa om det var sant eller falskt.. Så det blev lite segt.. Men kan nog bli himla kul att se folk berätta pinsamma saker :P

Igår firade man då pojkväns systers pojkväns lillasyster (...hängde ni med...haha) som fyllde år :) Sofie var med :)
Var rätt trevligt att bara sitta och prata lite skit i o m att vi ALDRIG träffas nu för tiden.. Tiden räcker liksom inte till.... suck...
Men var iaf hemma tidigt, så det var rätt skönt.. Kunde ligga o mysa med älsklingen..! Det behövs när man aldrig ses annars.. :(

Aja, ska lägga mej jämte älsklingen på soffan nu o kolla lite tv innan man går o lägger sig..
Börjar inte för än vid ett imorgon så ska ut och rida på morgonen :) Sköööööönt :)

Puss o kram


SM-GULD 2008!!!

JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fy fan vad bra!! Känns så overkligt att det verkligen gick hela vägen - men var aldrig orolig :P
Är helt slut efter att ha jobbat första dagen sen jag var sjuk + att vi kollat hockey fram till nu då.. Men det var det fan värt!!
Kommer inte in på HVs hemsida nu.. Blä... Hade ju velat beställa en SM-GULD TRÖJA :) Måste ju ha en sån..
Hehe..
image57
(var den enda bilden som gick att få tag på iom att det var helt omöjligt att komma in på sidan!!!!) Den får duga )

Fan alltså, kan inte ens koncentrera mig på vad jag ska skriva.. Och kommer knappt ihåg en enda sekund av matchen - Men idag regerade Liv (som vanligt):.. Hrdina var bra fram tills utv. Davidsson syntes inte jättemkt.. Men fan vad kul att Johansson fick göra avgörande målet.. Louma sög...Och fattar inte hur Jämtin och Ledin har kunnat bli så osynliga.. HV vann ju serien när de spelade så som de brukar göra - då kan de ju inte ändra på sig i slutspelet.. Spela som ni brukar killar! Men hoppa över det där lilla sista..! Orkar inte ens ta upp alla andra killar som jag egentligen borde omnämna!!
Skit samma!! VI VANN!!

Har hållt på HV sen början av 90-talet och detta är en av de bästa kvällarna.. Förutom SMfinal 7 mot Färjestad när man var uppe i Jönköping och kollade.. Där snackar vi tryck!! Det bästa hockeyminnet jag har :)

Näe, nu måste jag sova.. Ska jobba vid 8 imorgon, sen hem rida, ducsha och göra mig i ordning för lite partaj på kvällen :)

Puss o Kram

Oj oj oj..

Alltså vad tusan sysslar LHC med? Två mål bakåt inom loppet av nio sekunder - när man dessutom är en man mer... Alltså man börjar ju undra..
Inte för att det gör mig nått... Jag är nog den enda suporten här i trakterna som inte slutat tro att det ska vända och nu fick jag äntligen rätt!! Sååååå skönt :)

Aja, ska lägga mig o hoppas jag kan somna hyffsat snabbt så att älsklingen snart kommer hem :)

Puss o kram

Inte alls bra..

... Det är ungefär så jag känner mej idag.. Har varit hemma från jobbet både idag o igår.. Är helt yr och mår superilla..
Men idag har jag iaf kunnat äta lite, men när jag skulle gå ur sängen i morse så svartnade det för ögonen, så jag trillade och slog huvudet i fönsterbrädan.. Fick en snyggbula må ni tro :)
Näe, men det var väldigt läskigt.. Och älsklingen sprang upp från nedervåningen för jag råkade ju dra med mig en blomma och en lampa i fallet, så han hörde ju där nere att det var nått som gick i golvet.. Ajaj..

Så ska försöka att hålla mig i sängen och ta det lite lugnt - det är rätt lätt för jag är såååååå trött hela tiden..

Puss o kram

Engla

Ja, igår fick man då veta den dystra sanningen att Engla verkligen blivit borttagen från denna jord. Kan inte förstå hur det kan finnas människor utan dessa normala spärrar vi andra har.
Hur kan man tycka att det är ok att gå och mörda en helt okänd och oskyldig liten 10-årig flicka, för att senare på kvällen gå ut och äta som vanligt.. Denna människan måste ju helt enkelt sakna själ..
Hoppas att han får vad han förtjänar.. Inne på fängelser så är pedofiler och barnamördare lägst i rang, så man får ju bara hoppas på att han inte får det lätt..
Sen kanske han visst har nån psykisk sjukdom, men inte i fan ska såna människor få gå fria på våra gator..

En helt oskyldig liten 10-årig flicka, på väg hem från fotbollsträning.. Hur orättvist är det inte?

Mina tankar går ikväll till Engla och hennes familj..


image54
Har haft detta ljuset tänt sen kl 21 ikväll.. Inte en så bra bild, men det är iaf en ängel som håller i ljusstaken, tyckte det passade...

Vila i frid Engla.

Snart nedsläpp!!

Ahhh.. Hoppas verkligen att det går vägen idag!!

Har varit ledig idag, så dagen har bestått av långpromenad med Pluto - som vi haft i exakt ett år idag :), ridning ute hos Atlas och sen hann vi även med en sväng till växjö där vi spanade in en massa saker till trädgården.. Dock inga stora inköp - väntar tills vädret blir lite mer stabilt för att fixa med utesaker.. hehe..

Aja, nu ska jag ner och äta årets första grillade köttbil tillsammans med älsklingen och hockey :) Kan det bli bättre??!

Puss o kram!!






UPPDATERING!!
YES!! 5-1.. Smaka på den LHC.. Vi ser fram emot i övermorgon, hehe :P

2-1, iaf :)

Aja, de vann ju som sagt inte andra mötet heller.. Men nu står det iaf 2-1 i matcher, och två hemmamatcher för hv.. Hoppas, verkligen att det går hela vägen..

Ledig denna helgen, så i fredags var vi hos älsklingens syster (som väntar en "pytteminins bebis") och spelade lite Wii och åt kinamat :) Mumma.. Var riktigt trevligt och vi var kvar till ett tiden, sen när vi kom hem så var det tydligen NHL på tv, så älsklingen bäddade ner sig på soffan i tvrummet :( och jag la mig i sängen och kollade på en film.. Somnade redan efter fem minuter typ - så har ingen aning om vad den handlade om.. Hehe..

På lördagen så  rensade jag ut en byrå som jag sedan körde ut med till älsklingens syster, slängt skräp och plockat lite.. Sen spelade lif match här borta i diö så vi var borta där en stund.. Håller på att lära hunden att man inte får jaga alla bollar så därför är det perfekt att kolla på ett par matcher.. Fast än så länge så är han såååååå jobbig!
Aja, sen la vi oss på soffan en timme o  vilade innan det bar av ner till mamman o pappa för lite pizza och kortspel med ett par av deras kompisar.. Trevlig kväll blev det faktiskt :)

Idag jobbar älsklingen så jag har passat på att städa hela huset.. Sen var jag nere en sväng hos mor o far och pratade och  lite så.. Nice... :)

Aja, ska dona lite nu ikväll med, men är ledig imorgon så jag behöver inte hinna med allt idag.. Skönt :)

image51
Så här fint har jag fixat till det på soldäcket :) Skönt att det äntligen är dags för lite blommor!! Jag är en riktig blomster-människa!!
image52
Soldäcket gjorde älsklingen och pappa förra året, och ni kan gissa om det tog tid med allt regnande....! Suck, hoppas verkligen inte att det blir en till sån sommar..
Aja, det är lite kvar på soldäcket att fixa, bla så ska det byggas någon form av trappa ner då den är rätt hog, sen är det ju då oljning och lite annat smått och gott som ska fixas..

Trevlig söndagskväll på er!!

Puss o kram

Möte nr 2...

...Ja ikväll hoppas man ju då att det ska gå liiiiite bättre än det gjorde i måndags.. Suck alltså..!
Men hoppas att vissa (mest backarna) skärper till sig och spelar som det underbara lag de är :)

Blev förresten som jag ville med innebandyn - sammanslagning!! YES!! Inte för att man vet om man spelar vidare nästa säsong men iaf... :)

Nähä, är helt slut efter tre heldagar på jobbet, så nu ska det bli skönt att slänga sig framför tvn o glo på lite hockey :)
Imorgon är jag ledig och då ska jag bara ha det bra.. Mysa med älsklingen, rida och ut och gå med siss.. Så bra Det bara kan bli!

Kram o Puss

Attans med..

...Jaha, det började ju inte så där jättebra med finalen i hockey idag :(
Förlorade med udda målet.. Attans med!!
Är egentligen för trött för att skriva här, men känner att jag inte uppdaterat på länge :S
Jag bara jobbar och jobbar hela tiden känns det som.. Suck.. Men är ledig på torsdag :)
Hoppas verkligen att det blir bättre väder - annars går jag fan under..

Aja, har ju då jobbat hela helgen så det har inte hänt så där jättemånga spännande saker.
Ifredags så var både älsklingen och jag helt slutkörda efter veckans jobb så vi lagade lite taccos :)
och låg och kollade på lite tv.. Lagom ansträngande..
I lördags jobbade älsklingen dygn och jag till 16, efter det så kom lillasyster hit och vi lagade
lax och broccoli i ugn, smarrigt :) Och kollade på Körslaget.. Var väl rätt ok...?
Men men..

Söndagen sen jobbade man då mellan 10-16..
Fick träffa Camillas nyainköpta valp Siri som hon kom o visade upp på jobbet innan vi öppnade.. Så söt!!
Efter jobbet körde jag upp till min käre svägerska som har köpt hus tillsammans med sin sambo.. Satt där och pratade om allt och inget i närmare två timmar..
Sen när man kom hem hann jag precis äta lite innan älsklingen kom hem från hockeyn han varit på tillsammans med grannen.. Troja hade ju givetvis vunnit :)
Så kom grannens dotter in och kollade på våra fiskar.. Hon är tre år gammal så fiskar är ju hur kul som helst att kolla på :)
Blev bjudna in till dem för lite kaffe, men när vi väl kom in dit så blev det ett par vin istället, hehe :)
Lika gott det!!
Satt där inne och hade trevligt fram till elvatiden, då vi kände att det var dags att traska hem för att ta ut Pluto lite..

Sen har man då jobbat 9-19 idag.. Efter jobbet stack jag direkt ner till mor o far för att kolla på hockeyn, men missade första perioden och resten var inget att ha...! Blääääää...
Aja, bara för dem att ta nya tag till nästa match, då jäklar ska vi ha revanch på hemmaplan....

Imorgon är det jobb mellan 8.30-19 - SUCK!!!!

Hörde förresten att mitt innebandy lag har gått ihop med äibk.. Kul att man får information från tränarna.. Visst säsongen är slut, men man vill kanske ändå har koll på när såna saker händer.. Nä visst tusan!! De vill ju inte ha med oss "gamla" i laget längre.. Hoppas på nya tränare....

Nähä, krypa ner i min tomma säng nu kanske? Älsklingen jobbar natt... Igen....

Kram o Puss

Världens bästa Johan :)

image49
Det är ju självklart denna killen :) Hehe..
Längtar till torsdag nu, då jag hoppas att de ska klå Timrå en gång för alla...!

Ska iväg o fira farfar som fyller pensionär då med :) Så jag hoppas att det blir en kanontorsdag..

Idag har man jobbat o varit ute med siss och gått.. Skööööööönt väder..


Är det föresten bara jag som har haft problem med denna sidan nu ett par dagar? Har inte kunnat logga in??
Och idag när jag väl kan det, så har jag ingen lust att sitta här o skriva :S

Kram o puss

RSS 2.0