Bloggtorka...

Japp.. Är så trött på kvällarna nu när jag kommer hem så ids inte sätta mig vid datorn - utan det blir oftast bara lite mat, promenad med hunden o sen nått program på tvn innan det är dags för sängen :)
Fattar inte att man kan vara så trött - men det beror med all säkerhet på alla timmar jag jobbat över nu de senaste veckorna + att det  är så sabla mörkt när man kommer hem :(
Gillar inte det alls..
Igår jobbade jag över till 21.15 sen så kastade mig sig i bilen i hopp om att hinna se det resterande av Grey´s Anatomy :) Gjorde Lina sällskap i deras extra rum i o m att vi nu månaden ut bara har en tv hemma o sambo skulle kolla hockey..
:( Blää...
Men var trevligt att kolla med Lina -" alltså, hon borde ju bli tillsammans med den där militären", oh vad vi är bra :P

Nähä.. Dagen idag tillbringade vi till största del ute i virestad med camilla o a.. :) Han är såååå underbar denna lilla människan.. :)
Annars har jag varit ute hos Atlas o idag hade jag Pluto med mig.. Gick bra :D

Nu ska jag kolla vidare innan det är dags för Hell´s Kitchen om nån timme :)

Puss&Kram

Hemma tidigt :)

Var meningen att jag skulle stannat kvar o jobbat lite efter vi stängt idag med diverse saker man inte kan göra med en massa kunder springades runt benen.. Men visade sig att den datasidan jag skulle använda mig av var stängd just ikväll gör underhållsarbete.. Så var inget att göra åt saken - utan bara att åka hem :)
När jag kom hem hade snälle Marcus varit ute med min hund redan så behövde inte ens tänka på det.. Skönt, för min hals är inte vad den borde vara.. :S
Så jobbigt! Satt i kassan eftermiddagen med o tappade räkningen på hur många hostattacker jag fick.. Pinsamt! Sen tappade jag rösten med - så fick sitta o peka vad det var de skulle betala.. Suck..
Så kanske var bra att man inte kunde stanna.. Har ju jobbat 8-19 iaf :) Så det var absolut ingen kort dag..
Blir att stanna o jobba över imorgon med.. Har jag tur så är chefen kvar o hjälper mig så det går lite snabbare - hade ju velat vara hemma till 21 då det är Grey´s Anatomy :) Men är ledig på söndag så får väl sikta in mig på reprisen istället..

Helgen var förresten en mkt rolig helg, trots att sambo jobbade o jag var själv.. Var hemma hos mor o far o spelade spel med Britt, Marcus, Ann, Kim, Robin, Lina, Niklas, Viktor o resten av min famlij :) Hur kul som helst :)
Satt även o pratade en del om vår kommande resa - upp till fjällen med Ann o Kim - ska bli grymt roligt..

Är såååå nöjd med mitt liv just nu så ni anar inte.. :)

Puss&Kram

Dålig uppdatering..

Denna veckan kan jag skylla på att jag jobbat alldeles för mkt - som vanligt :)
Hinner egentligen inte uppdatera nu heller, men kör en snabbis... :P
Jobbade då måndag, tisdag o onsdag.. Sen  på onsdagskvällen så var vi ute jag, Lina o Sofie hos Camilla o hade hudvårdsrådgivning med en tjej från Mary Kay.. Mkt bra produkter - men tyvärr dyyyyyrt!! Handlade iaf för 1100kr, men är än så länge jättenöjd med sakerna - ingen ångest här inte ;)
Sen i torsdags var jag ju ledig som vanligt o då ska man ju hinna med en hel massa saker man aldrig hinner med annars... :S Hann iaf rida, klippa mig, köra en sväng till älmhult o fixa paket till simon o pappa, köra med simon till mormor, hjälpa henne att handla, sätta blommor på morfars grav (2 år sen begravningen... :(....), städa av här hemma o sen stupa i säng vid tio tiden.. Fattar inte att man ska försöka sig på så mkt..

I går tog världens bästa Sofie examen som lärare :) O fick veta att hon fått ett nytt jobb.. Så idag jobbade vi ihop för sista gången, kanske... :( Ledsamt.. Men är såååååå ofantligt glad för henne..

Mkt som händer med mina två bästa vänner nu :) Den ena håller på att flytta ihop med sin pojkvän o har fått ett nytt jobb.. O den andra håller på att flytta från ett hus till ett annat samtidigt som hon väntar barn :) Är så glad att jag har er tjejer - ni är de bästa som finns <3

Nähä.. Måste fixa lite innan det är dags att dra!! The hills på tv med hoppas jag :)

Puss&Kram

Party party :)

...Eller ja, party kanske man inte ska kalla det - snarare seg förfest o sen skräckfilmsmaraton med carran, johanna, jullan o lina :) Mkt trevligt! Trodde faktiskt inte att det var möjligt att skratta så mkt åt skräckfilmer.. Inte för att jag såg så mkt av filmerna - tyckte det var jättebra att ha en hand framför ena ögat :) Lina o Jullan körde med täcke o kudde istället.. Tror vi kollade mer på Carrans reaktion av filmerna - än vad vi kollade på själva filmerna, haha :P

Men ja, det blev en riktigt trevlig o mysigkväll.. O jag frös ingenting ;)

Vaknade riktigt pigg o vaken vid tio i åtta nu i morse, så jag gick rundan med Pluto o sen städade jag av här hemma.. O lagade frukost till mig o sambo :) Skönt att man inte vaknade seg idag..

Idag är det innebandy som gäller.. Ska ner o kolla mitt gamla lag när de spelar.. :) Först a-laget vid 15, o sen u-laget vid 17.. Najs :)

Puss&Kram

Fest ikväll igen...?

Inte för att man kan kalla gårdagens händelser för fest - men iaf :D
Hade en trevlig o snackig kväll igår.. Blev rätt tidig hemgång för alla verkade trötta -utom jag :)
Idag hade man lite skallebank när man vaknade,  men efter en långrunda o stadig frukost hos mor o far så gav den med sig.. Tack o lov!
Åkte sedan ner med Camilla till shetlandsutställning på bockatorp o satt o pratade skit med henne.. :) Sen fick man även träffa Micke i en helt annan miljö - är fortfarande helt chockad att han är hästmänniska :P
Efter det så åkte man med ut till virestad för att åka med sambo hem igen.. Sen var det bara in o byta om för att sticka ut till hästen.. Red en mysig runda idag - bra väder men kallt! Travade till o med idag :D Gick så bra så :D

Nu sitter man här vid datorn o fundelerar på om man ska med ut ikväll eller hur man ska göra.. Hmmm.. Bara 1½timme kvar i så fall.. Lutar åt att stanna hemma - är alldeles för kallt för att vara ute o festa känns det som..
Men det hade kunnat bli riktigt livsfarligt :) Med Lina :)

Får se vad som händer o fötter :)

Puss&Kram

RSS 2.0