Onsdag :)

Jaha, idag har man varit duktig som attan ska ni veta :)
Började dagen med lite mysig sovmorgon med mina två älsklingar.. Sen var det bara att gå upp o ta tag i det gigantiska jobbet med att vika tvätt.. Suck, vad trist det är!! Men men, tvätten hoppar ju tyvärr inte in i garderoben själv :(
Sen efter det så fixade Tony lite lunch innan han begav sig av till jobbet.. Jobbade från 13 idag till 09 imorgon - så trist!!
Själv fortsatte jag dagen med att städa hela huset :) Varvat med att amma, byta och gosa med Agnes givetvis ;)
Efter det snörade jag på mig promenadskorna och gick ut och gick en långrunda med Pluto och Agnes sovande i vagnen.. Råkade gå lite längre än jag tänkt, så när jag kom hem igen efter 1½timme eller nått så var det bara att kasta sig i duschen och sen packa in Agnes i bilen och köra hem till Sofie för en liten fika :) Hinner ju aldrig träffas så gäller att passa på när det funkar för båda :)
Var kvar där till nu strax innan 19 och blev bjuden på supergod fika - chokladbollar OCH märänger :) Kan det bli bättre? Tur att jag varit ute och gått innan så att man inte börjar lägga på sig kg igen.. Har ju blivit av med alla graviditetskg + några till så har inte lust at få tillbaka dem ;)
Fick även träffa Linnea en liten sväng, så hon passade på att få hålla Agnes lite.. Var en mkt trött Agnes vill jag lova.. Hon han inte mer än komma in i bilen så somnade hon..
Men nu har hon vaknat igen och ligger här jämte mig och suger på sina händer - tydligen mkt goda :) Bättre än napp iaf ;)

Nähä.. Jag ska ner och slänga i mig lite mat innan det är dags för Idol och sen Greys!! Äntligen!!

Imorgon blir det nog rätt lugnt i och med att jag gjort så mkt idag.. Så ska nog bara vara hemma och gosa med världens finaste Agnes <3

Puss&Kram

Måndag..

Idag har man hunnit med mammaträff, fika med Jennie o Malin + barn samt handling :) Så nu börjar jag faktiskt bli lite seg.. Haha, orkar ingenting :P
Men i natt har hon sovit lite annorlunda än hon brukar - vanligtvis så sover hon mellan 00-06 men i natt vände hon lite på det o somnade redan vid 22 o var ju därför vaken o så vid 03.. suck!
Men man ska inte klaga.. Vet att jag har en supersnäll dotter ;)
Inte mkt skrik här inte - kan vara gnälligt, men det är oftast bara om hon är supertrött..!
Kan inte fatta att jag har fått en så underbar dotter :D Mitt hjärta svämmar över av all kärlek jag har till henne!!

Nähä.. Hinner ju aldrig uppdatera, då man bara vill vara med henne hela tiden, men nu ligger hon nere o myser med pappa lite så passar på att sitta här.. De behöver ju med lite egentid med varandra :)

Bjuder på en bild av godingen för er som inte får se henne så ofta;

Bild: privat

Den tuffa outfitten har hon fått av min söta kusin Kristina - tack :)
Se ni vad stor hon är! Har redan lagt undan alla kläder i storlek 50, och börjar packa ner dem i storlek 56 med :/ Men samtidigt :)
Så nu är det snart bara 62 som gäller :)

Puss&Kram

Torsdag..

Veckorna rullar på i rasande fart - redan torsdag!! Aja, skönt att det är så iaf :) Betyder ju att man trivs med tillvaron ;)
Agnes ligger jämte mig o kollar i babygymmet. Är roligare nu när hon verkar gilla att ligga där o kolla läget - första veckorna så har de ju inte så stor koll på läget utan de mest finns till.
Men kan lova att det händer mkt på kort tid! Nu följer hon med blicken (fast det bästa är att kolla på lampor än så länge) o har börjat ge sig på leenden :) :) :) Alltså jag kan lova att hjärtat smälter när man ser de minerna!
Fast hon är ju söt hela tiden så det spelar ingen roll!
Kan inte förstå att jag har kunnat få ett så snällt barn heller.. Hon sover o äter mest.. Har haft ett par skrikepisoder, men enligt mina föräldrar (som hörde det värsta utbrottet hon haft) så var det ingenting! O jag som tyckte det var det värsta jag någonsin hört!! Men finns väl inget värre än att ha ett otröstligt barn?! Så jag är glad att vår lilla snäcka - än så länge - verkar trivas med tillvaron o inte ha ont nånstans!
Växer ju så det knakar med :)

Igår vågade vi oss ut för första gången på ett par dagar.. Åkte ner till Diö o var ute o gick med moster Jessika som hade studiedag igår.. Blev en riktig långrunda genom hela byn o jag kan lova att jag som inte gått så långt pga av jag får ont i såret, hade träningsvärk igår på kvällen! Höfterna o låren - aj aj aj! Dags att börja träna snart kanske det är ett tecken på?! Har tänkt gå på Linas gympapass på friskis :) Ska bli skoj o jag har nog lockat med mig några till ;)

Idag ska vi snart bege oss ner till Älmhult för att träffa Malin, Emma o Dinka + deras små söta bebisar :) Kommer nog bli en hel del snack o fika o kanske en promenad om vi orkar med det ;)
Sen ska jag se om mammi jobbar där inne idag så kanske man åker in o träffar henne med.. Sen lite handling (blöjor o annat tråkigt), innan jag ska åka hem till mitt ensamma hus.. Tony jobbar kväll/natt.. :(

Nähä.. Börjar göra oss iordning kanske? Tonade förresten håret igår - blev liiiite mörkare än jag tänkt.. Men men.. Kul med förnyelse :)

Bild på världens sötaste;

Nyvaken i sin fina pyjamas :)

Nu slockande hon i gymmet :) Så underbart söt <3

Puss&Kram


Kalas :)

Idag har vi varit nere o firat Marcus som fyllde 19 den 9/9.. Blev god mat och efterrätt - tackar man aldrig nej till!
Känns som om man lever på smörgåsar i veckorna när man är själv hemma med snäckan.. Har ju inte tid till mat precis ;)
Nähä.. Men annars har det varit lugnt.. Igår så jobbade Tony dygn så jag var med pappa och Jessika nere på Älmhultsdagarna med Agnes. Vi vågade oss ut trots svininfluensan! Är ju utomhus, så tror inte det ska vara så farligt.. Såg iaf en hel del andra bebisar där så inte bara vi som tänkte så iaf :)
Blev dock inte så mkt shoppat - bara en IdaP-Design body med hjärtan + ett par strumpebyxor till snäckan.. Hon användet ju fortfarande strl. 50-56 så har hur många kläder som helst som hon inte ens använt och kanske inte kommer hinna använda ;) Men skoj som attans är det! Jag kommer säkert aldrig mer att köpa kläder till mig själv - inte alls roligt ju om man jämför!
Sen gick jag och Jessika bort och kollade in slutet på Robins träningsmatch.. Ja, Agnes var ju med också ;) Låg och sov i vagnen.. :)
Efter det så åkte vi ner till Diö och vilade en stund innan Ann, Kim o Rickard kom ner för lite mat och så..
Var kvar till 21tiden innan jag körde hem till mitt ensamma hus.. Känns rätt konstigt när det bara är jag o Agnes hemma - men det går bra :)
Var mer mörkrädd när vi bodde i Diö.. Då var jag tvungen att sova med dörren stängd o lampor tända - det har jag inte nu..!

Nähä.. Ska kolla lite på filmen Tony har igång.. Agnes ligger inne i sängen och sover så gott så ;)

Puss&Kram

Usch o fy o blä :(

Har givetvis lyckats dra på mig en förkylning..! Såå segt! För min egen del så gör det väl inget, men är rädd att smitta ner snäckan.. Blir ju inte alls bra om hon får det.. Men än så länge verkar hon pigg så man får hoppas det håller i sig :)
Idag har vi varit nere o skrivit på faderskapspapprena på socialförvaltningen - så nu är Tony pappa i alla register :) Sen var det meningen att jag skulle träffat E, M o D +deras bebisar, men vill ju inte smitta ner nån så det blev till att ställa in :/ Blä så trist! Hade verkligen sett fram emot det ju.. Men får försöka planera in nästa vecka istället..

Igår var vi på BVC med Agnes.. Nu vägen hon 4390gram och är 54,5cm :) Stora damen nu ju ;)
Var även duktig igår när vi kom hem - gjorde 6 (!) sidor i mitt scrapbok-album jag gör till Agnes.. Så nöjd så..
Idag har man bara vikt lite tvätt o ska nog inte göra mer, utan sikta in mig på soffan o hoppas man blir frisk till helgen.. Är ju Älmhultsdagarna. Tony jobbar hela lördagen, men jag tänkte se om mamma&pappa ska in på dagen så man har några att gå med.. Får ju passa på om vädret tillåter ;)

Nähä.. Soffan ropar! Agnes ligger där o snarkar - så underbar <3

Puss&Kram


1 månad :)

Idag är då Sessan 1 månad gammal :) Det går undan!
Dagen har varit mkt händelserik o jag kan ju säga det att jag har en mkt övertrött liten Agnes här hemma..! Hon o Tony ligger inne i sängen o myser - o förhoppningsvis somnar hon snart med! Har väl sovit två timmar totalt idag :( Inte bra alls.. Men har varit iväg o så + att hon sov väääldigt mkt igår o i natt.. Men men.. Hon kommer väl ikapp med sömnen inatt :)
Hade mammaträff idag.. O jag o Malin bestämde oss för att samåka ner så vi hann prata en hel massa strunt då med :) O sen blev det två timmars snack med de andra tjejerna.. Så söta barn med!
Tyckte dock att jag tillbringade mestadels av tiden med att byta blöja - undrar vad hon har ätit inatt :P
Sen var det inom affären o handla o träffa jobbarkompisarna innan vi körde vidare till Vislanda o träffade min mormor (Agnes gammelmormor) o fikade lite.. Fick med lite stickade tröjor hon gjort till sessan med :)

Nähä.. Tänkte kolla på Roasted på 5:an o se om det är nått att  ha.. Sen blir det sooooova för mig med! Har ju inte vilat middag idag o det känns!

Imorgon blir det först öppna förskolan (om vi orkar) vid 13.30 o sen vid 18 så är det leksaksparty i Killeberg med Emma o Sofie :)

Puss&Kram

4 veckor gammal :)

Ja, då har det gått 4 (!)veckor sen lilla Agnes kom till världen med dunder o brak..
På ett sätt känns det som om det var igår, men på ett annat som att man har haft henne hos en hur länge som helst.. Ska ju villigt erkänna att jag precis innan förlossningen var livrädd för att man inte skulle klara av att bli mamma..! För hur ska man kunna allt som man behöver kunna liksom?! Men kan ju nu efteråt säga att allt kommer naturligt - känns som om det är meningen att jag skulle bli mamma till Agnes :)
Nu när det har gått ett par veckor så har man ju börjat lära sig tecken på om hon är hungrig, vill bli bytt på eller kanske bara lite trött.. Kan ju tillägga det att hon gnäller väääldigt lite - o det är vi ju tacksamma för :) Fast det kan ju ändras snabbt! Igår hade vi en inte så roligt kväll.. :/
Var på me&i-party hos Camilla o det var supertrevligt! Köpte en molnbody, en snigelbody o ett par rosa velourbyxor med ett hjärta på rumpan :) Så fiiina ;)
Sen var vi väl hemma strax efter nio, o då Agnes typ inte sovit alls bra på dagen trodde jag i min enfald att hon skulle somna snabbt o smärtfritt när vi kom hem.. Oj, vad fel jag hade!!
Hon var så uppe i varv att hon absolut inte kunde somna.. Så tror klockan var närmare ett innan hon däckade (mellan oss i sängen..) av ren utmattning.. Ammade en gång vid 4 o sen vid 8 tyckte hon det var dags att gå upp..
Så det var lite livat.. Men jag vet att det finns de som har det mkt värre så jag gnäller inte.. Det är bara att ta det :)

Nähä.. Amma lite nu kanske ;) Får snart besök av Kristine o Maja :) Sååå kul att snacka lite skit :)

Agnes <3

Puss&Kram


26 dagar...

Ja, så många dagar har det gått sen vårt lilla underverk Agnes kom till oss! Känns fortfarande helt overkligt - nästan så att man måste stanna upp ibland o nypa sig i armen ;)
Men allt flyter på bra nu, så man har väl fått till lite rutiner o så.. Är det där med att man ska äta med som jag brukar missa :S Kan komma på vid fyra på eftermiddagen att jag inte ätit sen åtta på morgonen, kanske inte det bästa..? Men dricker en massa iaf - får sån himla huvudvärk annars.. Går väl rätt mkt energi o så till bröstmjölken..
Men det är ju verkligen en underbar tid nu när hon börjar vara med lite mer :) Försöker fokusera med blicken o vifta lite mer kontrollerat mot saker o så.. Så nu händer det grejer!
Vi var på vår första mamma-barnträff i måndags med alla de som vi gick föräldragrupp med - o det var jätteskoj att se alla söta bebisar! Ska försöka träffas varje måndag nu i början o bara prata en massa strunt.. Nu hann vi prata lite om förlosningarna o så - o jag kan ju bara säga att jag lätt INTE hade den värsta förlossningen.. Var en i vår grupp som nog har råkat ut för den värsta förlossningen man kan ha! Är inte avundsjuk utan tycker bara extremt synd om dem.. Men men.. Allt har gått bra nu efter o hon har en jättefin liten kille :) Huvudsaken det ju..!

Fick även veta att en gammal vän ska ha barn om två månader eller så..! De har inte vetat om det förens i måndags.. Gud vad sjukt! Sånt man bara läser om..! Men sååå kul för dem :)

Nähä.. Sätta sig o umgås med älsklingarna lite innan Tony ska iväg o jobba i eftermiddag.. Han jobbar natt :/


Nybadad sessa <3

Pus&Kram


RSS 2.0