Tisdag...

Ja, det är det ett par timmar till.. Har jobbat hela dagen idag - som vanligt.. Så har väl egentligen inget vettigt alls att skriva, men är inne i en period där jag känner för att blogga så lika bra att göra det :D
Idag var det då jag o G som jobbade - skööööönt med andra ord.. Behöver man inte fundera på vad man säger o gör för hon är ingen sån som letar fel precis.. :)
Var en säljare där med som sålde in ett nytt skyltprogram - verkade riktigt bra med! Fast det kostar ju därefter.. :( Tur att det inte är en annan som ska betala alla de tråkiga pengarna..
Är inne i en rolig period fortfarande, så trivs som bara den på jobbet.. Visst - tiderna är väl inte de roligaste o lönen inte heller den bästa - men man får träffa folk o ha en massa ansvar :) Och det är aldrig fel!! Så nu är man hög i rangordningen på ica nära liatorp ska ni veta ;)

Nähä.. Ikväll är det ju värsta tv-kvällen så kan ju inte sitta här o slöa.. Haha..
Nu Ugly Betty o sen vid nio är det Desperate Housewifes :) Kvällen är alltså räddad!! 
   



Puss&Kram


Gympa..

...Har precis kommit hem från gympan :) Sitter nyduschad o så här vid datorn... Känns rätt så bra faktiskt :) Är alltid lite segt innan man kommit dit o så.. O man får absolut inte börja fundera på att inte gå dit!! Haha, för då hittar man minsta anledning till att stanna hemma.. Som förr-förra veckan tillexempel.. Skrev till Lina för att kolla om hon skulle med men hon skulle plugga, o då kände jag att jag inte ville gå själv - utan jag stannade hemma o käkade chips o kollade ishockey istället.. Vilken moral man har - eller hur ;)
Men jaja, idag masade jag mig faktiskt dit själv - för stackars Lina satt ju på bussen fortfarande.. Måste vara segt att behöva åka buss varje dag.. Jag gillar att man har 4km o bara ett par minuter i bilen till jobbet :) Passar mig alldeles utmärkt! Men, men.. Gympan var iaf otroligt jobbig idag - känner redan träningsvärk i ryggen, men det tycker jag nästan bara är skönt :) Känns som om man gjort mer då :D

Annars har man ju inte hunnit med så där överdrivet mkt idag.. Sov rätt dåligt inatt med.. Suck.. Först fastnade man vid datorn... Sen när man väl gick in för att lägga sig så gick det givetvis inte att sova! Bara vände o vred på mig kändes det som..? Sen när man typ precis somnat då vaknar jag av att det är nått som typ dunkar i väggen...(!) livrädd som man är tänder man alla lampor i hela huset o tassar ner för trappan för att se vad som står på.. -trodde att jag typ stängt in katten i nått rum eller nått.. När jag väl kommer ner så märker jag att det är den jävlahelvetessatansfläkten som håller på att cpa sig..!! Blir vansinnig på den!! Den har varit sönder sen vi flyttat in, men varken sambo eller jag har tagit tummarna ur o fått hit nån som fixar den.. Är bara nått fel på motorn, så det blir ju värme o så - men den låter så infernaliskt! Får huvudvärk ju :(
Men jaja, jag stängde av fläkten, satte igång alla element o gick upp för att lägga mig.. Klockan var nu närmare halv tre.. Suck!!  Sov oroligt nästan hela natten sen.. O sen vaknar man i panik av att telefonen ringer - o givetvis ligger den där nere.. Suck.. Så det var bara att kasta sig ner för trappan för att hitta telefonen o hinna svarar.. Man hinner ju gå igenom en massa senarior i huvudet -typ om det är nått allvarligt som hänt eller om man råkat försova sig o det är chefen som ringer :S
Men kommer iaf ner för trappan i en bit - då visar det sig att det är min käre sambo som ringer för att säga att han ska jobba över o inte hinner hem för än jag redan åkt till jobbet... - något han redan informerade mig om på kvällen innan...!
Blev sådär glad.. :)

Sen jobb framtill sex, hem bytte om o sen gympan.. O nu sitter man här... :)
Ska försöka somna lite tidigare idag.. Har inte sovit ikapp helgen än känns det som..
Måste bara säga ännu en gång att det var superkul i lördags :)

Puss&Kram

SATC :)

Ojojoj, vad bra den var säger jag bara! Ville skratta o gråta omvartannat :)
Vill inte förstöra nått för er som inte har sett den - men den är så sevärd att det inte ens går att beskriva med ord!
Den slår "Mamma Mia" om jag säger så, Sofie ;)
O mr Big.. Vad ska man säga <3
Alltså jag ångrar inte en sekund att jag köpte den dvd-boxen när vi var uppe i gbg.. För det är verkligen en av de bästa serierna som någonsin produceras! Sen är det ju så kul att drömma sig bort till deras värld, med alla fina kläder, skor o väskor :) Hade dödat för att ha alla de skorna som hon har!!



Nähä.. Ska försöka varva ner o sova lite.. Fick sån satans huvudvärk ni ikväll.. Måste vara fel på luften, haha :P
För det kan ju inte vara vinet o ciderna igår o det faktum att jag typ inte druckit nått vatten eller nått på hela dagen :D

Puss&Kram

Dagen efter kvällen före^^

Japp, det är det idag :)
Blev en väldigt lyckad kväll igår iaf - fast sambo inte bestämde vad vi skulle göra för än nån timme innan.. Lite jobbigt för en annan som älskar planering.. Men det gick ändå :)
Började kvällen med att Robin o Lina kom hem till oss för lite mat.. De två hade inte planerat att hänga med ut, men vi lyckades övertala dem att hänga med bort till Ture iaf :)
Väl därborta hamnade jag o Lina i soffan tillsammans med Pocha o Nulli o fick höra en hel massa om deras thailandsresor - både de de varit på o de som de ska åka på :) Mkt intressant o framförallt roligt ;)
Sen fick vi även vara med i deras festtävlingar, såna som tex; pisseligan, inte rullat på två-dagar-ligan, rullat läpparna-ligan, mest menlösa-ligan osv.. ^^
Mkt roligt iaf! Lina kom 2:a i pisseliggan - Bra jobbat ;)
Sen efter mkt om o men så drog vi oss vidare bort mot den "stora" festen i liatorp.. Robin hade redan stuckit före till en annan fest så nu var det bara jag, Lina o Tony kvar.. Morgan dök även upp så vi kunde åka med honom bort - skönt!
Väl därborta möter vi upp med min chef o hans sambo - alltid lika roliga :) "nä men om du köper 50 stamrosor till malin så lovar jag att du får en kram.. Fan du kan till o med få en puss på pannan - även om jag stinker rödvin".. Ja, ni ser ju bara ;P Haha.. Efter ett par väl dansanta timmar blev det sen dags att åka hem - alledeles för tidigt i min meningen - men vad gör man? Kändes som en bra kväll - inga fiaskon alls.. Men hade gärna pratat lite mer med folk o så, men det får la bli en annan gång!!

Ikväll är det Sex and the city filmen som gäller :) Ska ner o kolla ihop med Robin o Lina - kulit ;)



Puss&Kram

Lördag :D

Lördag.. Hmmm.. Ja, än så länge har det varit en bra dag :)
Jobbade till lite efter två o sen kom man hem o hamnade här.. Ooops.. :S
Ska ut o gå en långrunda med världens bästa hund snart..
Sen ikväll blir det förmodligen gille :) Har lämnat all planering till älsklingen så vi får se om vi ska ut o i så fall var vi hamnar.. Antingen liatorp eller hos T i värpeshult.. Kan bli bra :)

Aja.. Jobbar imorgon med Sofie, så det blir hyffsat lugnt ikväll iaf.. Ska även ha en ny liten medarbetare med oss imorgon.. Kan bli trevligt :)

Nähä.. Ut o gå nu kanske?

Puss&Kram


Helg igen...

... För de allra flesta är det väl fredagen som är veckans höjdpunkt.. Den dagen när man känner att man har hela helgen framför sig..! Lite så känner väl jag med, men som denna helgen - som är jobbhelg- så längtar man väl inte precis lika mkt som om man varit ledig.. Fast helgerna brukar gå himla fort när man jobbar o har bara korta dagar :) Idag 13-19, imorgon lördag 8-14 och söndag 10-16 :) Så det är rätt skönt.. Men sen jobbar jag ju måndag, tisdag o onsdag med.. O de dagarna är inte lika sköna :( 9-19.. Men men.. Så får det vara ibland :)
Ikväll efter jobbet så ska man ner till Älmhult o kolla lite innebandy, herrarna spelar :) Ska ner med Lina tänkte jag :)
Damerna spelar också, men i alvesta vid samma tid o dit hinner jag inte köra - så kollar herrarna istället :)

Har varit skönt att vara ledig i två dagar nu :) Gjort en massa o ingenting, haha :)
Skönt att kunna ta allt i sitt eget tempo o kanske till o med sova lite lunch mitt på dagen.. Inte fel det!
Älsklingen har med varit ledig - men han sitter ju fastklistrad vid sitt nya tvspel.. Gör inte så mkt..! Kan en annan ligga o läsa o lite sånt utan att få dåligt samvete :)

Nähä.. Ska dra vidare nu.. Får väl passa på att vara ute en stund nu innan det är dags att göra sig iordning för jobb..

Fest i helgen sen eller? 

Puss&Kram

Solig onsdag :)

Jaha.. Vad ska man säga? Är ledig idag o det känns hur konstigt som helst! Tror inte jag har varit ledig en onsdag sen jag började jobba här... Hmmm... Men jobbar ju i helgen så det var väl därför...
Idag har man hunnit med en långrunda med hunden, besök hos världens sötaste unge A och sen även en sväng nerom maxi för att älsklingen skulle köpa nya nhl-spelet - jippie.. Not!
Men, men.. Tycker han att det är roligt så får han väl lägga pengar på det.. Jag köpte lite nytt smink, de har ju byggt om o det blir jättefint tycker jag :)
Inte för att man är där så ofta - tycker det är rätt tråkigt att gå i affärer när man själv jobbar i en..

Aja, älsklingen sitter i alla fall o spelar lite nu o hans bror är med här inne.. Så jag sitter o kollar lite på ikeas hemsida :) Ska köpa nått skåp till badrummet här uppe - för jag vill dra ner det fula väggskåpet vi har, men behöver ju förvaringen.. Sen är det så dumt för den toan är ju så liten..! Kunde inte den andra toan varit här uppe?! Den är stor o bra.. Men men.. Lutar åt att det blir typ nån Benno cd-pelare som får hänga med hem.. Smal o bra :)
Men hinner väl ångra mig tusen ggr om det med.. Hade velat ha nån ny spegel med, får se om man lyckas hitta det...

Nähä.. Ska dra ut i det fina vädret!

Puss&Kram

Regning måndag..

.. Jaha, så har denna veckan börjat då.. Fattar verkligen inte vart tiden tar vägen - nu helt plötsligt är det verkligen höst.. Var tog sommaren vägen liksom? Hann inte märka att den försvann.. :(
Idag har man då jobbat hela dagen.. Så inget nytt som hänt precis..
Var en väldigt seg dag idag - kände inte för att göra nått alls.. Hoppas att det är bättre imorgon..

Sitter o funderar på att beställa hem ett par canvastavlor... Min syrra har tagit så sjukt fina bilder så hade velat använda en av de.. De gav två st till Lina när vi firade henne i lördags - superfina:)
Hon har tagit en massa nere vid sjön, men sen även  på min lilla vovve.. Så här är två jag funderar på.. Hade varit fina vid middagsbordet nämligen :) Har bara hängt upp ett par ikeatavlor där - men klart roligare att ha sin syrras bilder :)




Tycker dessa är snygga.. Men får väl fixa till dem lite kanske? Eller nått.. Får se hur jag gör... Nähä.. Ska slänga mig o glo lite på tv o varva ner.. Behövs om jag ska orka jobba imorgon..

Puss&Kram





 

Händelserik helg..

... Japp! Denna helgen har man då hunnit med en hel massa :)
Började fredagen med att jobba 8.30-16.15, sen var det ut en sväng till lilla bushästen, som ju är skadad, och kela lite - innan man drog sig hem för att byta om o så. Sen kom Emma hit o vi satt o pratade om en massa viktiga saker här i livet ;) Ända tills Sofie slutat jobba o kom  hämtade oss.. Då bar det av in till växjö för att äta kinamat o sen kolla bio...
Såg Patrik 1,5 - en mkt rolig film :) Var som vanligt supertrevligt att träffa tjejerna igen!

Lördagen sen så var det dags för det vi planerat x antal månader nu som en överraskning till Sofie - islandshästridning :)
Åkte ut till Visseltofta för 2,5timmars ritt :) Var bland det bästa jag gjort i hela mitt liv - o Sofie verkade mkt nöjd med!
När jag väl kommit hem så var det bara att slänga sig i duschen o göra sig iordning för 20min senare skulle vi vara hemma hos Robin o Lina för att fira Lina som fyller 20år på tisdag :)
Var en mkt trevlig kväll med massa god mat, trevligt folk o en hel bunt med dricka ;)

Dagen idag började rätt segt, fick veta vid åtta att det inte blev någon halminlastning idag - så var ju tvungen att planera om hela dagen :S Gillar inte det.. Gillar planering :)
Åkte ner för att kolla Robins träningsmatch nere i älmhult - de vann :)
Älsklingen blev inringd till att vara med i B-laget o spela foboll, så han är iväg nu.. Mamma, pappa, Simon o Jessi åkte med hem till mig efter matchen o så åt vi lite kinamat :) Ovanligt va ;P
Sen kollade jag o siss på en film 1408.. Läskig - men dåligt slut..

O nu har jag då hamnat här.. Sitter o väntar på att han ska komma hem.. Inget att göra... Suck...

Puss&Kram

 

Skadad häst :(

Usch ja, inte roligt alls!
Har ju varit ledig idag, så mjukstartade dagen med en långrunda med Pluto - sen blev det lite slöande framför tvn.. Lyckades övertala älsklingen att vi skulle kolla på Arn - tempelriddaren, som han inte sett ännu.. Han verkade inte jättefokuserad på filmen utan låg mest o var jobbig :P
Arnarnarnarnarnarn.. Ungefär så lät han, hehe...

Sen när klockan var två så var det dags att sätta sig i lilla pärlan o brumma ut till de tre odjuren :)
När vi väl tagit in dem o skulle börja rykta så upptäcker jag ett öppet sår på Atlas högerbak.. På insidan t o m - bara för att komplicera det ytterligare!! Attans bananer!! Var ju bara att springa o hämta telefonen o ringa till A-S så att hon fick veta vad som hänt.. Sen var Janni snäll o hjälpte mig att tvätta av såret o så..

Blev givetvis ingen ridning för mig - o har jag otur så måste han vila x antal dagar nu :(
Så jävla typiskt när jag precis börjat få igång honom!!  Men stannade kvar iaf o kollade när Janni höll lektion för Jessi o Grålle... De var superduktiga!

Sitter här o håller på att kludda med designen till bloggen - det är ju en hel djungel!!
Blev lite inspirerad av Lina till att ta tag i det..

Nähä.. Ska slänga i mig en macka innan det är dags att köra ut till stallet igen.. Har lovat att hjälpa till att hålla honom när A-S ska lägga om benet.. Får se hur det går...?

Party party :)

Japp, dag blir det en sväng ner till älmhultsdagarna :)
Har lyckats lura med mig S, J o P.. Alltid nått!

Sitter just nu o väntar på att de ska komma o plocka upp mig så att vi kan dra igång.. :)

Hoppas att L dyker upp med så att vi kan köra en favorit i repris!!

Puss o kram

Fredag...

... Ja det har det då varit hela dagen idag :)
Inledde dagen med att köra ner o besiktiga min lilla pärla och hon gick igenom utan en endaste anmärkning :) Jag är så glad för det!!
Sen körde man en sväng ut till lilla A för att gosa en stund innan jobbet - myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys :)

Jobbade mellan 13-19.. Himla roligt när det är fredag faktiskt.. Så mkt roligt folk inne ;)
Trodde vi hade planerna klara för imorgon med, men nu helt plötsligt har allt skitit sig -så har ingen aning om var vi hamnar... .:( Gillar planering!!
Men, men.. Ut ska vi iaf.. :)

Har varit fyllechaffis åt pappa, morbror o hans fru.. Fick äta taccos som betalning ;) Inte fel det heller..

Imorgon är det jobb mellan 8-16, sen hem o duscha o dona innan det är dags för partaj med S :) Så kul..!!

Nähä.. Ska se om man kan få tag i alla människor så att man kan planera lite mer.. Hehe..


Puss o kra,m

Torsdag <3

Alltså enligt min mening så finns det ingen skönare dag än torsdagen :)
Det är precis innan helgen börjar o jag är alltid ledig! Kan det vara bättre..?
Har haft en bra dag idag med :)
Började lite segt med sovmorgon o lite mys med älsklingen :)
Sen när han började jobba så stack jag ut till hästen o jag o Jessi red
"lektion" för Janni :) Himla roligt faktiskt! Så snällt av henne att vilja hjälpa oss :)
Även om det var rätt lugnt så lär jag nog ha träningsvärk i o m att man inte använder
vissa muskelgrupper speciellt ofta :S

Sen fick jag köra min käre syster till affären för hon hade glömt att hon skulle handla..
Ovanligt.. Inte!
Efter det passade jag på att sno mammas o pappas uppfart o städade min bil :)
Pärlan ska till besiktningen i morgon - o jag hoppas hon går igenom..

Efter det var klockan närmare fem och det var bara att snöra på sig promenadskorna
för att ta ut Pluto på en liten sväng :)
Gick norra bergönsrundan och lyckades givetvis träffa på P där :)
Stod o samtalade med honom en bra stund innan man lyckades dra sig därifrån :)
Men riktigt trevligt var det :)

Sen var det ju bara att hoppa in i duschen o börja laga lite mat :)
Kom på att jag inte ätit nått idag - inte bra alls!

I helgen blir det fest.. Allt verkar ha löst sig nu :)

Puss o kram

Utbildning :)

Jaha... Då har man kommit ett steg närmre till att bli en liten ICA-Stig :) Har varit på en ICA-utbildning
inom StorOffice om det säger er nått? Detta innebär att jag har suttit en HEL dag med min käre
chef inne i växjö o knåpat på en dator och försökt lära med en massa viktiga saker :)
Hoppas att jag kommer ihåg allt när jag ska använda det i praktiken bara..
Imorgon är det dags för ny utbildning :) Återigen en HEL dag med chefen..
Men denna gånden är det en fortsättningskurs på AOB, så den ska bli riktigt rolig att gå :)

Hoppas bara att jag inte blir för lik ICA-Stig.. Vad tror ni? Några likheter än;



(jag är till vänster :P....haha)
Detta är för övrigt en bild på mig i den nya frillan :) Riktigt nöjd faktiskt! 


Dagen försvann väldigt fort idag känner jag.. Var ju iväg på utbildningen mellan typ
halv åtta o sex.. Så var ju typ inte hemma mer än i en halvtimma innan det var
dags för gympan :)
Lyckades lura med mig L så jag fick iaf lite sällskap :)
O det var nått fel på ventliationen så jag var alldeles genomsvett efter.. haha..
Sen var det bara att ställa in cyklen o ta med hunden ut på en liten kvällsrunda..
När jag väl kommit hem var klockan halv nio o då fick jag slänga in några
mackor i ugnen o göra varma mackor :) mumms..

Nu är jag nyduschad o tror att jag ska bege mig till tvn...

J har förörvrigt fått ut sin häst till mitt stall - så nu har jag nästan bott i stallet :)
Roligt :)

Puss o kram

RSS 2.0