Dimmigt..

Ja, idag är det verkligen dimmigt och disigt ute. Tror knappt man ser ett par meter framför sig just nu - tur att man kan sitta inne med en kopp the och bara kolla ut :P
Nä, men som ni ser är jag uppe i tidigt idag (wow!) och det är faktiskt en anledning till det - nämligen att vi ska åka ner till skåneland och träffa släkten :) Förhoppningsvis blir det alla, men som det ser ut nu så blir det "bara" faster + man och mina kusiner.. Men det är ju inte fy skam det inte! De har ju som ni kanske förstått inte träffat snäckan ännu - så det ska bli skoj att visa upp vårt lilla underverk <3
Natten tillbringade ju jag och Agnes själva då Tony jobbade, men det gick så bra så.. Hon somnade vid strax efter åtta igår och sen vaknade hon vid halv tre (suck) och ville äta.. Och sen vid halv sju.. Så hon kan inte ha ätit upp sig igår eller så är hon i en ny växtfas - för hon brukar aldrig(!) vakna så tidigt.. Men tyckte att det var lika bra att gå upp efter att hon ammat klart.. Så har passat på att duscha och lite så, så att det bara ska vara till att åka när Tony kommer hem.. Ska ner och hämta upp pappa och Simon med :)
Just nu ligger snäckan i babygymmet och pratar med lilla My - så underbart gullig :) Önskar det var en ljudblogg så ni kunde fått höra ;P
Nähä.. Göra lite frukost kankse.. För snart drar vi!

Puss&Kram

Kallt!!

Brrr.. Nu känns det verkligen att hösten är här! Var ute nu på morgonen en sväng och planterade (äntligen!) mina vita ljung som jag köpte förra veckan, och det var så kallt att mina händer typ domnade bort! Men visst - luften är ju frisk och så :) Hellre detta än ösregn! Får se om man packar ner snäckan i vagnen sen när hon sover middag för då brukar hon sova nån timme istället för de där 20min tupplurerna det är resten av dagen. Ska dock inte klag för hon sover ju oftast hela natten och det är ju skönt det ;)
Fast det gjorde hon inte i natt, så man är lite sliten idag.. Får dock skylla mig själv då jag chansade och åt mat som tydligen var liiite för snäckans mage :/ Trodde inte det.. Men men.. Så hon låg och vred och vände hela natten - verkade dock inte som om hon hade jätteont utan hon var bara rastlös.. Tror det var lite tack vare massagen igår med - hon sov mkt mer på dagen än vanligt! Så kan det vara ibland..
Ja, efter massagen så hängde jag med Malin, hennes syrra och Tilda och shoppade och åt mat :) Var riktigt trevligt :) Hittade 3(!) klädesplagg till mig själv - kommer inte ens ihåg när jag köpte saker till mig själv sist :S
Det blev en jättegosig svart (ovanligt) kofta i längre modell, som jag kommer slänga på mig med endast ett par leggings till! Så underbart gosig - me like ;)
Sen blev det även en svart/röd/grå rutig skjort/klänning som jag tänkt ha på dopet.. Var lite komiskt för jag sa till Malin att jag var på jakt efter en sån och sen när vi var inne på Lindex så hittade vi exakt en sån jag letat efter - händer ju aldrig annars! Sen hittade jag även en grå trekvartsärm tunika på Trend House :) Den blir det nog att jag använder på nyår tillsammans med ett par snygga leggings och en massa halsband :) Så nöjd :)
Sen köpte jag ju givetvis lite till snäckan med! Blev tre randiga bodys i olika färger + en som det stod "little angel" på <3
Hade en smula ångest när jag kom hem kan jag ju säga :P
Men men.. Var en trevlig dag :)

Idag blir det betydligt lugnare - Tony jobbar eftermiddag/natt så vi är ensamma och ska försöka underhålla oss :) Haha.. Ska städa och fixa iordning så att det inte är nått vi MÅSTE göra imorgon då vi ska ner till skåneland och hälsa på farmor, farfar och förhoppningsvis resten av släkten om de är krya :)

Nähä.. Nu ser det ut som att Tony vill ha lite mat innan han ska och jobba så är väl bäst att fixa det!

Puss&Kram

Lördag :)

Blivit väääldigt dålig på att uppdatera - men tror att alla har överseende med det när ni vet att jag har en liten underbar dotter som jag hellre umgås med ;)
Nu fick jag dock ett litet tillfälle att sitta här själv när Tony myser med Agnes - eller ja, det låter som om hon skäller ut honom :P Men det får han se till att krångla sig ur ;)

Nähä.. I veckan hände det inte överdrivet mkt.. Var på babymassage i tisdags och träffade kusin Sara + hennes barn 2 barn i torsdags hemma hos mormor.. Skiljer inte mkt på Agnes och Saras yngsta barn så det var skoj att träffa dem och så :)
Igår var vi nere i älmhult med resten av klanen Johasson och käkade pizza och kollade idol, där jag förövrigt tyckte att Rabhi kunde åkt - klarar inte av hans röst..! Men det är ju en smaksak och tydligen var det fler som gillade honom än de som gillade Niklas :/
Vi lottade även till vilka vi ska köpa julklappar.. Kul det :) Är ju inte långt kvar..!

Idag har jag varit nere hos mamma o pappa, medan Tony var med Mattias i växjö.. Med sig hem hade han köpt Wii :) Så ni kan ju gissa om vi har spelat nu på eftermiddagen! Men så klart så är det hockey nu så då fick vi ta en paus.. Hade planerat att ge varandra det i julklapp men så hade de nått erbjudande så vi passade på nu - kan ju bli skoj i höstrusket!
Sen hade han även köpt ett par knallrosa hörselskydd (så nu kan man kolla innebandymatcher utan att oroa sig om för hög ljudnivå) och en jättefin tröja till Agnes :)

Nähä.. Ska väl fortsätta dona med lite bilder som jag håller på med.. Måste ta tag i att bränna ner alla foton på skivor.. Nån dag.. Kanske.. ;)

Här får ni iaf en ny bild på snäckan;



Nä, nu ska jag ner och mysa med min lilla familj <3

Puss&Kram

Söndag..

Japp, då har ännu en helg nästan försvunnit - har iofs hela dagen idag kvar, men det går ju så fort!
Igår så var jag & Agnes nere och kollade när damlaget spelade innebandymatch :) Gick riktigt bra då de ju vann.. Och Anges var hur lugn och fin som helst! Dock fick jag inte hålla speciellt mkt själv, där fanns ju ett par andra som var frivilliga till det :P
Aja.. Sofie och Emma + Albin var ju med där och det var ju kanonkul att träffa dem och sitta och snacka lite (läs; en massa) skit :) Har inte blivit så ofta av olika anledningar - men vi hoppas vi kan ändra på det nu!
Sen kom man hem och då hade älsklingen donat med mat, så det var bara till att päsa ner sig i soffan resten av kvällen.. Passade på att gå en runda med hunden när Agnes var nyammad och hon och Tony bara låg och myste.. Usch vad kallt det var! Snart jul ju :( Ska iofs bli kul med jul nu när man har Agnes och hon är med om allt första gången.. Kan ju säga det att kameran går varm här hemma.. Tar kort jämt! "Åh, nu har hon den bodyn första gången" eller "Första gången hon är nere i källaren" :P
Ja, ni förstår ju att det blir endel foton :P
Men hon är ju världens underbaraste och snällaste dotter så man måste ju ta en massa kort och visa hela världen ;)
Helt seriöst så trodde jag aldrig att jag skulle få sova så här mkt som vi får göra.. Hon somnar typ vid 21-22 och sover till 6-7 :) Så skönt! Och på dagarna är hon väldigt lugn och beskedlig :)
Hon älskar ju sitt fina babygym och ligger och pratar och sprattlar som bara den! Sen somnar hon på 2 röda sekunder.. Så underbart gulligt :)
Bjuder på en bild när hon ligger utslagen efter förmiddagens bravader ;)
Foto; privat

Nähä.. Ska ta och bege mig ner i huset igen.. Tony ska och spela lite innebandy och jag tror att jag & Agnes + hund ska ge oss ut på en långrunda.. Har inga andra ideér..



Puss&Kram

Underbar höstdag :)

Ja, annat kan man inte säga om dagen idag :) Frisk luft och klarblå himmel - då kan till och med jag stå ut ;)
Jaha, idag började jag ocn snäckan dagen med lite sovmorgon.. Gäller ju att passa på när man kan ;)
Nä, men var ju iväg på me&i-party (köpte en fin molnklänning till snäckan) igår så var hemma strax efter 21 och då ammade hon och sen somnade hon så jag fick bära in henne i sängen.. Sen sov hon till strax innan fyra då hon vaknade till och jag gav henne nappen och hon somnade då om till sex innan det var dags för amning.. Skönt alltså :) Sen låg vi kvar och drog oss till klockan var gott och väl 9.. Tony stack till jobbet vid halv åtta så han var förvånad när han ringde vid 9 och vi fortfarande låg och sov - haha :)

Idag har jag hunnit med att gå långrunda med hunden och sen även städat av lite lätt.. Ska äta lite och sen kommer Camilla hit en sväng :)

Tror minsann att pastan är klar nu.. Så bäst att äta medan hon sover kanske ;)

Ikväll ska jag tända massa ljus och bara kolla på tv :) Ugly Betty, Desperate houswifes och Christine + att Tony är hemma, kan livet vara bättre?

Nu måste jag äta så att jag kan pussa på min underbar dotter resten av eftermiddagen bara ;)

PussKram

Måndag..

Dagarna de bara rullar på! Helgen är redan över, men för en annan så spelar det inte så speciell stor roll ;) Hade man jobbat, eller Tony jobbat som "vanliga" människor så hade man kanske uppskattat helgen mer, men nu så jobbar han ju då med så det spelar ju kvitta.. Aja..
Lördagen tillbringade då jag o Agnes nere hos familjen Peltola då Tony var på jobbet hela dygnet :S
Myste en massa med Anges, åt god mat, skrattade en massa och kollade på fotbollen som tyvärr inte gick alls bra.. Sen var det bara att packa in snäckan och Pluto i bilen och bege sig hemåt mot Virestad..
Sen på söndagsmorgonen så hann Tony knappt ens komma hem innan vi fick en massa roligt besök :) Först ut var Camilla, Mattias och Arvid :) De har ju legat sjuka så vi har inte träffat dem på två veckor eller nått. De tyckte att Agnes vuxit som attan! Och det har hon ju med ;) Håller huvudet jättebra nu!!
Sen dök även Helen upp en sväng innan hon skulle vidare på innebandy.. Blev en massa prat och mys, fastän att Agnes var jättesur och trött! Man kan ju inte sova om det är folk här ;P
Sen hände det inte jättemkt mer.. Tog det rätt lugnt och bara myste med vår underbara lilla dotter som givetvis var på ett strålande humör när alla gått hem ;) Slår aldrig fel det där..

Idag hade vi egentligen mammaträff på morgonen, men vi ska vara iväg hela eftermiddagen och kvällen så hoppade över det..
Håller på att tvätta en massa.. Suck.. Passar på att springa ner när hon sover ;)
Men låter som om hon ska vakna till nu, så får väl avrunda här...

Ikväll blir det Me&I-party hos Kristine, men först ska jag ner och träffa siss och göra klart inbjudningskorten till snäckans dop..

foto: privat

Myser med moster Jessika <3

Puss&Kram


2månaders kontroll :)

Idag var det då dags för snäckans första läkarbesök hos bvc :) Allt såg jättebra ut och de tyckte hon var hur fin som helst..! Fastän att hon visade att hon hade ett par bra lungor och skrek så högt som bara den!! Var faktiskt det högsta som jag har hört henne skrika ;) Men det gick över lika fort som det började.. Hon ville väl helt enkelt visa det att hon inte gillade när de drog i hennes ben ;)
Sen stannade vi till hos Morgan, Sofia och Jonathan och satt och fikade en stund.. Alltid trevligt med fika ;)
Efter det begav vi oss hem och åt och slappade lite innan Robin och Lina dök upp på en liten snabbvisist.. Fikade lite till ( ;P) och de gosade med en väldigt sur och svårflörtad Agnes.. Hon har varit mer eller mindre gnällig hela dagen..! Första gången som det varit så..
Jag håller tummarna för massagen igår som kickar in i dag o att det inte ska vara såna dagar hela tiden ;) Önska kan man ju iaf..
Ja, massagen igår ja - det var jättemysigt och hon verkade gillar allt förutom magmassagen så den hoppar vi nog över.. Men sen var hon helt seg hela dagen igår och sov jätteilla i natt - så tror det beror på det idag med..

Nähä.. Ska sticka ner igen.. Håller på att göra revbensspjäll ;) Gott som attan..
Sen Idol :) Och så fick jag blommor av Tony idag med - kan det bli bättre??

Puss&Kram

2 månader <3

Ja, idag så är då lilltösen 2 månader! Kan inte fatta vart tiden tagit vägen.? För på ett sätt så känns det som om det var igår vi plussade och så är det snart ett helt år sen!!
Men fatta vad livet har förändrats sen hon kom till oss.. Vad gjorde man innan liksom?! Kan ju bara upprepa mig och säga det att hon är det bästa som har hänt mig! Vet att jag bara tjatar om det hela tiden, men det är ju sanningen :P
Kan verkligen inte fatta att denna helt perfekta lilla varelsen är vår <3
Hon är nog en av världens snällaste barn med - sover hela nätterna och är för det mesta glad och pigg hela dagarna :) Så kul!
Nu har hon hittat bra nattrytm tycker jag med, för hon somnar mellan 21-22.30 o sen sover hon till 5-6 :) Helt perfekt! De sista nätterna har vi till o med gjort så att när jag ammat sista gången vid 21 så har vi burit in henne i sin säng (som står jämte min sängsida) o lagt henne där när hon varit trött men fortfarande vaken.. Så har hon legat där en stund o suttat på handen o sen somnat av sig själv :) Så dukigt!

Har sån fruktansvärd träningsvärk i rumpan o låren idag! Jag, Tony, Agnes och Pluto gav oss ut på en långrunda igår(som jag har gått flera ggr innan), men det var tydligen lite för långt för kunde knappt komma ur sängen i morse :S Snacka om otränad! Får snart panik..! Men men.. Man ska ju inte börja för tidigt, speciellt inte när man inte varit på återbesöket med snittet än.. Får väl ta tag i det snart.. Bläää..

Idag har vi inte gjort mkt.. Blåser för mkt för att det ska vara skoj att vara ute på långpromenader - blir en kort runda med hunden bara tror jag..
Men jag har hunnit med att sitta och dona med inbjudningskorten till hennes dop - de blev rätt bra om jag får säga det själv :)
Hur har ni andra gjort ang dop? Är ju så mkt som är känsligt.. Typ vilka man ska bjuda, vilka som ska vara faddrar mm..
Vi har kommit fram till att vi endast kommer att bjuda in våra familjer + respektive samt min mormor och farmor och farfar.. Hade väl gärna bjudit in hela tjocka släkten - men vi blir redan en stor hög med folk och vi känner väl att det mest ska vara de närmsta som ska komma.. Men som sagt - en svår fråga då man inte vill göra folk besvikna.. :/

Aja.. Ska ner och kolla vad mina älsklingar sysslar med :) Sist jag såg dem låg de på soffan och myste så det finns en stor sannolikhet att de somnat där ;)

Puss&KRam

Jag blir så trött...

på en del idiot reportrar på en viss tidning...! Alltså att de inte har nått vettigt att skriva om..?! För jag kan iaf inte förstå att det kan vara intressant att läsa om ett mänskligt misstag som blivit fixat så fort man upptäckt det.. Men ser på kommentarerna att endel verkar vara helt tappade och inte ens har läst texten.. Suck alltså!!
 
Men annars så har helgen vår varit mkt lugn :) Älsklingen ligger nere på soffan och vilar efter en tuff kväll igår med grabbarna ;) Medan jag och Agnes håller oss på ovanvåningen o pysslar lite.. Skoj :)
Ja igår tillbringade vi kvällen hos Sofie :) God mat och en bra film stod på schemat.. Kul att bara sitta och snacka skit ett par timmar :) Tror inte Sofie klagade mkt då hon fick ha en sovande Agnes typ hela kvällen.. Hon var helt undebar igår - som vanligt ;)

Usch, orkar inte sitta här o skriva.. Blir ju deprimerad av vädret - tur att man har Agnes :) :) :)

Puss&Kram

RSS 2.0