Pubafton :)

Ikväll är det då dags för pubafton i diö ishall :) Det ni! Har lurat med mig Lina o förhoppningsvis även Sofie&Johan.. Detta kommer nog att sluta illa.. :P
Brukar inte må så bra dagen efter - men vi får väl hoppas på det bästa :D Vi har iaf roligt!!

Nähä.. Dags att göra sig iordning - ska ner till pappa o äta thaimat :) Mums!

Puss&Kram


Kallt...!

Jag kan verkligen inte fatta att det redan är slutet av oktober.. Känns som att det var nyss man hade semester.. :) Är väl mysigt att man kan börja tända massa ljus o så igen - men annars är jag inget stort fan av hösten o vintern. Denna veckan har börjat helt fullspäckat som alltid! Jobbade lite extra i måndags för vi skulle få upp en massa nya skyltar o så. Så började jobba redan vid 8.00 på morgonen för att jobba undan lite AOB jobb man inte hunnit med på några dagar.. Ooopss.. Sen så var det full rulle hela dagen! Höll på med skyltar hela eftermiddagen o ändra fram till 20.30 på kvällen. Så det var en mkt låååååång dag.. Sen jobbade man 9-19 både idag o igår - så ni ska veta att det känns att man lever nu :P
Men det är rätt skönt ändå ;D
Imorgon blir det nog ridning, kanske en sväng på IKEA med Sofie o förhoppningsvis en massa gos med A :) Hoppas på det iaf..

Puss&Kram

VÄLA :)

Jahapp har då varit på VÄLA idag med sambo, Robin, Lina o Siss.. :) En mkt trevlig dag - fast siss får aldrig följa med mer.. Maken till att vara seg i varenda jäkla affär alltså.. ;P
Själv kom man hem med tre ynka kassar - o det var bara en tröja som var till mig :( Lite trist - men hittar man inget så är det väl lika bra att spara pengarna...? Var iaf en mkt mysig stickad trekvarts tröja som jag hittade på Cubus.. Får ju passa på att handla i de affärer man inte har hemma ;)
Annars så handlade vi två supersöta bodies till lilla A - samt en fiiiin keps(de ska börja i tid - iaf enligt min kepsälskande sambo^^), ett par tuffa spiderman kalsonger till J och godis till Pluto :) Så det blev inte så mkt.. Men men.. Hade trevligt som bara den - men blev riktigt trött nu när man kommit hem.. Så ska slänga mig på soffan o halvsova till HV-MODO :)
Var förresten inom o träffade farmor o farfar Bengt innan VÄLA med :) Ser inte dem så många gånger om året - så man får ju passa på när man är i närheten :) Var trevligt... <3

Imorgon är det jobb mellan 10-16 o sen blir det nog en sväng ut till Atlas.. Sambo jobbar ändå dygn så man är själv hemma :/ Lite segt...





Jag vill.. Jag vill.. Jag vill.. Jag vill.. Jag vill.. Jag vill.. Jag vill.. JAG VILL!!




Puss&Kram

Dålig..

Jag har varit vääääääldigt dålig på att uppdatera här märker jag - men kan skylla på att jag ej mått bra... :/
Har fortfarande lite ont i magen o så, men men.. Så kan det vara ibland..
Veckan som varit har jag bara jobbat o stått i så inte mkt att berätta om där inte.. :)
Har ju varit ledig idag o har hunnit med ett o annat faktiskt.. Vaknade vid åtta eller nått o gick rundan med sambo o Pluto :) Sen var det bara att slänga i sig en macka o åka till Virestad o gosa lite med världens finaste A :) Hur mysigt som helst! Var kvar där ett par timmar.. Sen när vi kom hem igen så var det bara att knyta på sig promenadskorna o gå en mysig långrunda med Lina :) Hur trevligt som helst - som vanligt :)
Sen kom man hem, åt lite o bytte om o sen ut till hästen för en liten skrittrunda inne i byn tillsammans med Jessi o Grålle :) Gick kanon! Även om man fick stanna för x antal barn som skulle klappa o mata hästarna ;) Alltid lika mysigt :)
Sen kom man hem duschade o satte sig här.. Sitter o kollar ut någonstans jag o älskling ska åka.. Några förslag? Helst ska det bli inom de närmsta månaderna.. :) O det får gärna vara varmt :)
Nähä.. Får väl masa mig härifrån - Robin o Lina kommer snart för att kolla lite hockey o äta lite god mat :D Inte fel det..

Puss&Kram

Fortfarande sjuk... :(

Trodde jag blivit bättre.. Har inte vågat äta på hela dagen för att jag mått så illa - men nu på seneftermiddagen när pappa kom med lite blåbärssoppa o godis till mig så kände jag mig nästan hungrig till o med..  Åt blåbärssoppa o en macka o allt var frid o fröjd - orkade till o med ut o gå kvällsrundan med hunden utan några problem.. Men sen när jag kom hem så ville det sig inte längre... :(
Usch o fy o blä...
O själv hemma med, så ingen som tar hand om stackars mig... :(
Mamma ringde innan så jag fick beklaga mig lite iaf ;)

Nähä.. Hatar detta - så ska slänga mig under täcket o bli frisk!!

Puss&Kram

Sjuk..

Mådde så illa idag så jag gick hem från jobbet.. Har inte kunnat äta något alls idag :/ Det enda som funkar är cola - o jag som inte ens gillar det :P
Faaaan med..
Tur att man har S som ställer upp o stannar kvar på jobbet istället för mig..
Nähä, ska lägga mig på soffan o kurera mig - men sambo äter kvällsmat o det hjälper inte till precis :(

Puss&Kram


Jobbigt... :(

Har haft en superjobbig dag på jobbet :(
Den här instabila människan jag skrev om i ett annat inlägg var inne o hoppade på mig med en massa anklagelser o annat i dag med. Det som gör det hela mer jobbigt är att det är bara mig hon attackerar! Mina arbetskamrater är hon trevlig mot. Förvirrad o pratar om att hon är syster med drottningen o så - men trevlig...! Detta ändras dock så fort hon får se mig - då slänger hon ur sig massa kommentarer så som; "Du kan väl ända inte räkna", "hon den där Malin är o snattar hos mig", "Nu har du gjort slut med Marcus Johansson med - vad hade han gjort dig?", "stackars dig som blivit gravid!" osv.. Det enda som stämmer av de här påståendena hon slänger ur sig är att jag heter Malin - resten har jag ingen aning om vart hon kan fått det ifrån.. O Marcus - det är min sambos lillebror..? Så ni ser.. En smula förvirrad kanske..
Jag vet att hon är sjuk o mår dåligt o förmodligen inte har ätit sina tabletter som hon ska - men det är minst lika jobbigt för mig när hon hoppar på mig med en massa anklagelser när jag sitter i kassan o alla kunder som är inne kan höra..
Har skakat av mig det hela dagen, men nu när jag kom hem o pratade med svärmor lite så brast det o nu sitter jag här med tårarna rinnande ner för kinderna.. Lite för känslosam kanske? Men ni anar inte hur jobbigt det är!
Bröt dessutom ihop när jag pratade med chefen nyss :( Han ringde om en annan sak men jag passade på att berätta att det hänt i dag igen o började naturligtvis lipa... Fan med!! :(

Nähä.. Orkade inte ens gå bort på gympan.. Skriver mer en annan dag :(

//Malin

Ensam lördag..

... Ja, jag har faktiskt kännt mig mkt ensam idag.. Konstigt nog? Har jobbar i en affär full med folk mellan 8-16, men ändå kännt mig som att jag var alleles ensam i sen stora världen..?

Var en mkt hektisk dag med massa folk, en hel del att göra, en konstig utskällning av en instabil stackars person och en himla massa prat.. När klockan var fyra sen så var det dags att köra hem för en långrunda med Pluto :)
Regnade endel, men blev inte jätteblöt iaf ;) Efter en mkt trevlig promenad o annat så hann man inte mer än innanför dörren innan siss ringde o tiggde skjuts ner till älmhult.. Snäll som man är så kör man ju ner sin egen favoritsyster :) Passar då även på att inhandla lite kinamat till  mig själv ;) -Det är ju faktiskt lördag Lina.. :D

Körde sedan hem o åt lite o så.. Sen var jag så uttråkad så gick en runda till med hunden o då var det en massa människor som skulle äta pizza helt plötsligt ;) Så man fick stå o snacka lite skit en stund där iaf :)
Gick sedan inom Robin o Lina som hade varit i Tyskland med jobbet o handlat en hel massa sprit.. Förstår inte att de hade ångest - de hade ju bara handlat för 5500kr!! Fy fan alltså.. Snacka om ångest.. :P
Kom iaf hem sen - tre flaskor rikare :)- och hamnade vid datorn :) O här har man då suttit sen dess.. Snacka om att vara ensam.. Men alltså - idag klagar jag inte! Har varit sååååå skönt att bara sitta o vara..
Kanske skulle berätta varför jag är ensam med? -Älsklinge har varit uppe sthlm med min käre far o kollat på Sverige-Portugal.. Robin vann biljetter dit på en pokerturnering - men gav bort dem för att åka till Tyskland istället.. -Ni kan ju gissa om han ångrar det...! Haha.. När pappa o sambo väl kom upp dit så visade det sig att de skulle sitta i en av de finaste laungerna o mat o dricka o hela köret var gratis :) Ångest någon?!


Haha, måste skriva några rader om gårdagen med bara.. Jobbade ju till sju o sen efter det var det raka vägen ner till älmhult för att kolla a-lagets match.. Skulle åkt vid halv sju - men S var liiiite försenad av en någon konstig anledning.. Tror jag vet varför med den erkänner hon aldrig :P Satt iaf med en massa roliga människor o kollade matchen när vi väl kommit ner där.. Tyvärr förlorar Älmhult med uddamålet..
Så trist :( Men men.. Sen är det race hem till S i liatorp :) För en liten myskväll i all enkelhet :) Var vi två, Emma, Carran o Johanna :) Alltså ett mkt trevligt gäng.. Hälsade på Emmas katt, satt o snackade en massa skit, hjälpte Sofie med sitt CV o skrattade en hel massa :)
Roligast var ändå Johanna i Emmas halloweenkostym :) På Emma slutade den precis underrumpan, men på Johanna (som är lite längre) slutade den precis över rumpan - så hon visade allt!! Hahaha.. Var länge sen jag skrattade så mkt..

Så tack för en underbart rolig kväll tjejer - ni är inte rediga på en fläck - därför jag gillar er <3

Nähä.. Borde krypa till kojs nu.. Ska ju jobba med S imorgon :) Finns inget bättre!!

Tack för att jag får prata av mig med dig.. Fattar inte hur du står ut... :)

Puss&Kram

Mysig dag.. :)

Med risk för att upprepa mig; Idag är det torsdag o jag har varit ledig :)
Började dagen med att sova till halv tio - vilket är alledeles för länge för mig, men tydligen behövde jag det.. :)
Sen gjorde man lite frukost o la sig på soffan o läste lite i min nya bok; Livets aviga o räta.. Himla bra bok än så länge faktiskt :)
När klockan sen var tolv packade jag in mig själv i bilen o körde bort till andra sidan diö o hämtade upp janni.. Sen bar det av till stallet :) Skrittade en runda på kanske en timme eller nått...? Atlas kändes kanon! Inte halt eller stum eller nått.. ! Så förhoppningsvis så är han helt frisk nu.. Även om han tydligen har svullnat lite när han stått inne på nätterna...? Hmmm... Hoppas på det bästa iaf :)
Sen fick jag ett ryck o körde till vislanda o mormor.. Kände att det var för många dagar sen jag träffat henne - så hade lite mormorsabstinens ;) Satt o skvallrade o åt bullar med henne o hennes bror o dennes fru i c:a två timmar.. Mkt trevligt :)
Sen var klockan närmare fyra så var dags att köra hem för att min lilla vovve inte skulle behöva vara själv alldeles för länge.. :)
Bytte om lite snabbt o sen var det dags att ut o gå med honom.. Hade tänkt att jag skulle gå norra bergönsrundan som jag brukar göra torsdagar när jag är ledig.. Men så ringde jag pappa för att se vad han gjorde o då övertalade han mig att jag skulle gå nerom badstranden med honom istället.. Så blev ingen bergönsrunda där inte.. :(
Sen kom man hem, duschade, lagade mat o sambo kom hem.. :)
Nu sitter han o kollar ishockey o jag ska strax kolla lyxfällan o hell´s kitchen :) Tvkväll.se ;)

Nähä.. Imorgon blir det jobb mellan 13-19, sen ner o kolla herrarnas match, hem till sofie efter o ha lite tjejkväll med de underbara <3
Ska bli kanonskoj!!

Puss&Kram


Jag fattar inte...?

....hur man orkar leva med sig själv när man går runt o är så jävla elak mot allt o alla!!

Du vet att jag alltid finns här för dig!!



För övrigt en tråkig dag på jobbet... :( Höjdpunkten var väl när S kom förbi :) Förlåt för att jag är så lipig... :)

Puss&Kram


Kristianstad :)

Har varit ledig idag med :) Fatta vad skööööönt! Bestämde med syrran igår kväll att vi skulle dra till kristianstad - så sagt o gjort :) Vid lunchtid packade vi oss in i den fina opeln o drog till storstan..
Hade siktet inställt på ett par skor (gärna stövletter.. :)... ) och lite mysiga tröjor kanske? Gick väl o strosade i ett par timmar där, men givetvis lyckades man inte hitta några fina skor utan det blev att beställa ett par på internet nu när man kom hem.. Hittade världens finaste skor på Ellos.. Eller vad tycker ni om dessa? ;


Jag älskar iaf dem :) Så hoppas på att leveranstiden inte är för lång nu bara - vill ju ha dem direkt!!
Jaja, hittade iaf en mysig kofta, eller tunika kanske man ska kalla den?,  på Bikbok..


Annars blev det inte mkt mer köpt. Lite vantar o en sjal o så.. Men känns ok iaf - i o m att jag hittat skorna på internet.. Hoppas bara storlekarna stämmer!!

Blir kanske tjejkväll på fredag...! Hoppas :) Kan bli lajbans.. Först herrarnas match o sen god mat med trevligt folk.. Ska ju upp o jobba så det blir inte sent iaf.. Nähä, ska inte tänka så långt i förväg - det är ju bara måndag :S
Trist..

Puss&Kram

Men, det var ju faktiskt lördag ;)

Japp, är med tvungen att börja min blogg så, haha :)
Gårdagen började med en lång o skööööön sovmorgon - det behövdes verkligen :) Sen gick vi morgonpromenaden med lilla vovven o passade på att gå inom Lina o Robin för att se vad de skulle hitta på för trevligt resten av dagen...?
Åkte ner o kollade på när Dill spelade match, och efter det blev det en sväng inom Maxi för att handla med diverse onyttiga saker inför kvällen :) Vi kom nämligen på att varken jag o Tony eller Robin o Lina skulle göra nått speciellt på kvällen - så därför bestämde vi oss för att göra inget speciellt ihop :)
Stannade till en stund på Hartmans för lite fikaintag - samt lite tips ;) Vi körde varsitt 32kr stryktips, 50kr harry boy samt lotto kupong för 100kr :) Tänkte ha en riktig tippardag..
Väl hemma sen så hann vi bara städa av lite snabbt innan Robin o Lina kom ner till oss för att påbörja kvällens tippskollning - med V75 som första programpunkt... :)
Tror att den som hade mest rätt där var T och han hade tre rätt - alltså inte jättestor framgång, haha ;P
Sen tyckte jag o L att det blev lite tråkigt med all sport så vi förflyttade oss upp till den andra tvn för ett tre timmar långt maraton med Top model.. Var ju finalen o så :)
Sen var det lite matlagning som stod på agendan - men då hade vi redan tryckt i oss diverse onyttiga saker hela eftermiddagen så man var inte så hungrig iaf.. Men gott var det iaf :) Entrecote med hasselbackspotatis :) ;Mums..!
Sen var det ju dags för premiäravsnittet i Stjärnor på is - så vi bänkade oss återigen uppe vid den andra tvn, eftersom de skulle kolla NHL premiären på den där nere.. Men det tyckte inte vi lät lika spännande som det andra :)
Var ett rätt roligt program med en hel del vurpor, haha :) Alltid det roligaste.. !
Sen blev det ännu mera humor med Sing-a-long o extra extra.. Elaka skämt om Anna Book inledde det programmet.. Även om det var elakt så var det svårt att låta bli att dra lite på smilbanden - "Jag tycker att vi försöker hålla oss ifrån så här tunga ämnen..."  - ja lite roligt var det :)
Sen var klockan närmare halv tolv o det var dags för dem att gå hem för L skulle upp o åka till Ullared! Så roligt :)
Jag räknar ner tills vi ska dit med.. :)

Nä, men som ni kankse förstår var det en mkt trevlig kväll :)

Idag är det bara innebandy som gäller! Damerna spelar vid 15, så man ska masa sig ner o kolla... Kommer att må dåligt av att kolla :/ Vill så gärna spela.. Men det funkar inte...! Får vara hejarklack istället :) Ska iaf bli kul att träffa alla!! :D
Samt E o S som med ska ner o kolla :D

Åh, förresten.. - L vann stryktipsartävlingen :) Hon hade typ 9rätt, jag 7, Tony 6 eller 5 och Robin 3... Hahaha!! O som vi hade blivit mobbade innan det började för att vi valde lag efter hur väl vi kände igen namnen - samt att det skulle bli ett fint mönster på kupongen :P Kändes bra :) Själv vann man typ 130 kr på resultatet 3-2 till HV mot Djurgården! Usch vad bra man är.. Haha ;P
Men L är ju tydligen inne i en vinnar period - hon fick lika många rätt som R förra veckan med (o det var första gången hon tippat).. Sen vann hon ju storapissarligan när vi var hos Ture förra helgen :) Haha... Alltid nått.. Själv kom man sist där.. :S

Aja, ska duscha o fixa lite innan det är dags för match!!

Puss&Kram

The hills..

Japp, sitter o kollar på The hills nu :) Fy vad den serien är bra!!

Borde väl gå o lägga mig nu egentligen men har bara nått avsnitt kvar av den sista säsongen - som jag inte hunnit se än! O sambo har gått o lagt sig för han mådde dåligt :/ Så har väl ingen bra anledning (förutom att jag ska jobba), till att gå o lägga mig..?
Dagen idag har varit lagom ansträngande.. Vaknade av att sambo kom hem från jobbet vid åtta imorse, för han var ju tvungen att komma o lägga sig helt kall under mitt täcke ;P
Sen så stack vi ner en sväng till älmhult för att gå på ikea.. Hade tänkt att hitta lite saker till badrummet, men givetvis så höll de på att bygga om där :( Blev så besviken så att jag köpte ingenting alls... Är nog första gången det händer ;) Sen stack vi inom maxi en sväng med - var tvungen att köpa lite hundmat till vovven.. Glömde beställa till affären så fick vackert knalla ner till maxi..
Sen kom vi hem åt lite o jag la mig vid tvn en sväng - var supertrött! Vid tvåtiden så stack jag sedan ut till hästen o testade att skritta en sväng - o det kändes bra.. Lite stel kanske men inte öm eller nått! Så det blir nog en liten runda efter jobbet imorgon med :)
Körde ut till sambossyster o son sen.. Var väl där i 2,5 timme eller nått men A sov hela tiden så fick inte gosa nått :( Fast ska ut till henne imorgon med o hoppas väl att han är liiiite mer vaken då :)
Sambo ska på Troja-Bofors med M o P så jag ska vara med C så hon slipper vara själv ;) O givetvis för att jag får kela med A då.. Men först är det jobb som gäller.. :)

Nähä.. Ska väl börja göra mig iordning...?

Puss&Kram

Kall..

... Sitter här vid datorn o fryser! En hel massa till o med.. :( Inte skönt alls vill jag bara tillägga..!
Var väl för att man inte hade tillräckligt med kläder på sig innan när jag o Pluto var ute o gick med Lina.. Blåste o regnade lite, så det sitter väl i fortfarande..! Var förövrigt en mkt trevlig promenad med en massa trevliga samtalsämnen :)
Alltid kul att ha lite sällskap när man är ute o traskar ;)

Inatt sover man då själv för att sambo jobbar natt.. Synd att det är inatt nu när jag fryser så infernaliskt! Hade ju behövt någon som värmde mig.. :( Men får väl lägga mig under två täcken eller nått istället!

Idag jobbade man då till sju, men dagen gick förvånandsvärt fort med tanke på att det inte var så mkt folk inne.. Hade ju haft tid att stå o prata lite skit idag om det hade kommit in nån trevlig o rolig person ;)
Sen var det en massa fel med varorna idag.. Fick typ tio varor vi ej har i vårt sortiment - men så fattades det en hel bunt med andra saker som det stod att vi skulle fått..? Trist att gå igenom.. Sen är det inte så lätt att hinna med det på 40min heller.. Svårt att göra endel saker när man sitter i kassan.. Hoppas det blir bättre med schemat snart så att det känns som om  man får nått gjort med :/

Aja, imorgon är man iaf leeeeeeeeeeeeeedig :)
Ska knata ut till stallet en sväng om vädret tillåter o testa att rida Atlas igen! Bara hans ben känns ok.. Hoppas hoppas!
Sen blir det kanske en sväng nerom ikea med ;) Har kollat in den där hyllan o så till badrummet ju.. Hoppas att det ser vettigt ut! Vet inte hur man ska få till det bättre annars?

Nu ska jag nog lägga mig o kolla tv en stund innan det är dags att sova.. Är trött!!

Puss&Kram

RSS 2.0