1:a advent!

Nu är det snart jul! Jippie! Dagarna rullar på en himla fart och det är nästan så att man börjar få lite panik för att man inte varit duktig och satt igång med att inhandla julklappar..! Sitter kvällarna igenom vid datorn och försöker komma på perfekta juklappar - finns ju inget roligare än att ge bort bra och uppskattade presenter :)
Så de enda presenterna som är klara än så länge är till Agnes kusiner :) Och några paket till henne med - men fler lär det bli ;)
Jaha.. Idag hade vi en riktigt låååång sovmorgon - som vanligt kanske jag ska tillägga! Så skönt att ha en gó liten tös som älskar att sova ;) Somnar hyffsat tidigt på kvällarna och sover sen ofta till runt 9 snåret - helt perfekt för en annan som blivit lat och ockå älskar att sova!!
Igår kväll var vi nere hos mamma och pappa en sväng för lite bastubad och mat :) Blev även så att vi stannade kvar och kollade Robinsson - inte för att man hängde med så mkt, för Agnes vaknade till liv då och tyckte att hon skulle vara vaken och sitta och prata istället för att ligga och sova - sötunge ;)
Tidigare på dagen hade jag även hunnit med att vara ute en sväng med Camillas häst (som jag förmodligen ska bli medryttare på - det gillas!) och även hälsat på hemma hos Ela och Bengan i deras nya hus..! Får ju ta tag i att träffa folk lite oftare känns det som! Speciellt när de bor så nära!
Aja.. Var iaf helt slut imorse för jag stod och strök julgardiner till klockan var närmare halv ett i natt! Har man börjat vill man ju inte lägga av mitt i allt! Så blev nästan klar med det, men har hållt på att dona med det fram till nu :)
Tony och jag hade pratat om att vi nog inte skulle ha upp en massa tomtar i år - men gissa vem som sprang omkring och satte upp en massa överallt när jag satt och ammade?! Jo - Tony :P
Han var som ett litet barn ;) Så nu är här en massa j-vla tomtar iaf! Och inte valde han de jag tyckte - utan jag fick springa runt och ändra om lite sen.. Haha.. Vadå kontrollbehov :P

Nähä.. Nu får jag snart gäster, så ska se om lilla tösabiten håller på att vakna så att man kan ta på henne lite kläder kanske? ;)

foto: privat
Liiiite skeptiskt till "jul-outfiten", haha ;)


Puss&Kram

Vaccinerad!

Japp, då sitter man här - nyvaccinerad och glad ;)
Hehe.. Nä men nu har jag det äntligen gjort!! Hade ju läst fel och fått för mig att det var hela dagen de hade vaccinering - så vi åkte ju ner vid tio imorse, men de öppnade ej för än vid två! Segt som fan!
Åkte och stooorhandlade (hej då pengar!) och sen hem, packade upp, lagade mat, fick besök av Camilla och Arvid som vi även passade på att bjuda på mat ;) Sen skulle Camilla ändå ner till älmhult en sväng så jag åkte med henne.. Fick komma in direkt och få sprutan..
Känner att det blir ömmare och ömmare nu - men hoppas man inte blir helt kass!!

Annars har det varit lugnt idag.. Eller ja - det är full rulle på Agnes ;) Bävar för den dagen hon kan förflytta sig med!! Än så länge rullar hon ju bara en massa - men det är nog att hålla koll på henne!!
Just nu ligger hon och sover, men hon vaknar nog snart och då är det full fart ett par timmar till innan det är dags att nana för natten..

Nähä.. Sätta mig i soffan och mysa med mannen kanske ;) Han kollar hockey så det går ingen nöd på honom.. O han har precis druckit must!! Fy..!! Får man ju inte..

Imorgon ska han bära upp jullådorna så att man kan börja planera vilka stjärnor som ska vara i vilka fönster ;) För snart är det ju dags att tända!! Jippie ;)

foto;privat
morgonmys <3 

Puss&Kram

Tisdag

Har varit mkt effektiv idag trots att jag endast sov tre timmar i natt! Vet inte vad som hänt - men sover hur dåligt som helst! Agnes sover nätterna igenom men jag ligger och vänder och vrider hela nätterna känns det som :S
Som igår; Gick o la mig vid midnatt, låg och vände och vred på mig en timme och hann precis blunda och vaknade då av att Agnes skrek i sömnen :( Upp och klappa om henne så att hon somnade om, sen ner i sängen och försöka somna om igen.. Lagom till att man började känna sig trött så var det ju givetvis värsta kattslagsmålet på vår altan! Upp o jaga i väg katterna och springa genom hela huset efter våran som jag inte ville ha inne då han var helt nersmutsad och galen!! Gav upp efter fyra rundor genom huset och lät kattaskrället vara inne iaf :S Ner i sängen somnade precis om - då vaknar jag av att Agnes skrek i sömnen igen!! Inte alls kul när det blir så.. Tycker så synd om henne!! När man ej vet vad som händer liksom.. Aja.. Sen somnade jag när klockan var runt halv fyra :) Och vaknade vid halv sex av att Agnes tyckte att det var dags att få mat.. Suck liksom!!
Men men.. Ska inte klaga när man har en jobbig natt varannan månad - finns dem som har det så jämt!!

Idag har man hunnit med att städa hela huset och fick även lite besök av Malin och Tilda.. Så vi var ute och gick en långrunda med de två håriga med (haha.. hundarna alltså ;) och pratade en massa skit och så.. Lika trevligt som vanligt :) Är så kul att vi hamnade i samma mammagrupp - för det är hur trevligt som helst att ha nån att prata med som är i samma situation som en annan.. :)

Nu på kvällen gjorde vi lite taccos, med kyckling- mums! Och nu är det hockey igång på tvn :) Snart Desperate Housewifes ;)

Får förresten panik på alla som tjuvstartar med att julpynta..! Förlåt att man är gammalmodig - men vill ej göra det förrän till första advent.. Ok, alla ni som vill får gärna göra det - men ni behöver ju liksom inte kolla ner på oss som inte gör det..! Jag vill inte ha jul längre än nödvändigt :P
Är nog för att man fyller år så sent som man blir lite anti..! Missförstå mig rätt - ÄLSKAR allt mys - men hatar julstöket.. :P

Puss&Kram

Borde nog sova..

Vet faktiskt inte vad jag gör uppe vid den här tiden? Vanligtvis somnar jag runt 22-tiden, men igår var jag vaken till 01 innan John Blund hittade mig ;) Inte så stabilt - men tur att man har en dotter som är snäll och sover hela natten! Imorse vaknade hon vid åtta tror jag.. Rätt ok ;)
Dagen idag har varit rätt slapp då vädret inte varit det bästa och jag har vääärldens blåsor på hälarna.. Ja, jag skojar inte! Såna skoskav så jag inte ens kan kolla på ett par skor utan att få ont :P

Så har hållt på att dona med julkort och tackkort och så.. :) Är lika bra att vara ute i god tid!
Men det är inte jättelätt att få bra bilder på en liten donna som helst inte ska ligga still..
Åh, på tal om ligga still - idag så rullade hon från rygg till mage för första gången på hårt underlag!!!
Gissa om man är stolt!! Innan har hon ju rullat när hon ligger typ i sängen eller så, men idag låg hon på en filt på golvet.. Var nära att hon hamnade inne i soffbordet - men det gick bra :)

Robin var här när det hände och han verkade tycka att jag var mesig som ringde och berättade mamma/mormor dirket!! Vadå?! De måste ju få veta om alla framsteg som görs ;)
Sen tillbringade vi kvällen med att äta god mat tillsammans med Robin och Lina, och sen även sitta och kolla på dem när de busade med en glad Agnes :) Hon var verkligen i sitt ässe - pratade och smilade som bara den..
Skönt att de fick se henne på det humöret med! De har bara hört talas om det.. Och alltid lyckats träffa henne när hon varit gnällig och övertrött :S
Men det är väl charmigt det med ;)


foto; privat
Agnes ska nog bli kock när hon blir stor, verkar gilla sleven iaf ;)


Nähä.. Hoppa ner i sängen jämte mina två älsklingar som redan sover kanske?

Imorgon jobbar Tony halv åtta till halv fyra.. Har inte mkt planerat alls.. Förhoppningsvis kommer Malin och Tilda en sväng så vi kan ut och knalla med barnvagnar och hundar - mkt roligare med sällskap ju :)

På torsdag eller fredag ska jag ta svininfluensa sprutan har jag tänkt.. Sjuuukt nervös!!
Men bättre att ta den än att bli sjuk.. Som Marcus har blivit - krya på dig :)

Puss&Kram

Dålig uppdatering..

Har verkligen inte haft ork att uppdater denna veckan - vet inte varför. Det mesta har varit som vanligt.
Hon har sovit lite mer oroligt nu nätterna efter dopet, men i natt sov hon bra så vi hoppas det håller i sig ;)

För övrigt har vi hunnit med att träffa Sofie, Emma&Albin samt Malin o Jossan + barn.. Annars hyffsat lugnt..

Sitter nere hos mamma o pappa och ska umgås med dem och äta och kolla idol när Tony ändå jobbar..

Nu ska jag kolla in ritningarna på deras blivande badrum - fint som snus det ;)

puss&kram

Dagen efter och kalas :)

Idag har vi varit och firat lillebror Dill som fyllt år i veckan.. Kan ju säga det att det var en aning segt att överhuvudtaget ta sig ur sängen imorse! Var ju kvar hos mamma och pappa till klockan var strax efter 22 innan vi körde hem. Agnes hade somnat där och sovit en stund, men vaknade givetvis när vi skulle packa in henne i bilen och sen skulle hon ju inte somna om! Väl hemma här fick vi hålla på och gå med henne innan hon somnade. Iofs bara i typ 15min - men ändå :P Brukar inte behöva det alls. Sen sov hon väldigt oroligt på natten och skulle gå upp redan vid halv sju imorse - men det tyckte inte jag så jag tog över henne i min säng så somnade vi om och sov till klockan var nio - mkt skönt ;)

foto:privat
Morgonmys <3


Efter en massa mys i sängen med världens underbaraste Agnes så var det dags att klä på sig och åka ner och fira Simon :) Där bjöds det på en jättegod, men stark, kinagryta :) Mums! Och jag hade med de kärleksmums som blev över från dopet igår så det blev en bra efterrätt också!

Efter det så skulle de andra ner och kolla på Robins match, men jag ville inte åka ner där med en massa folk och så nu när vi varit lite snuviga.. Så vi stannade kvar i diö tills Tonys träning var över och då åkte vi hem.
Har kollat en film och tagit det allmänt lugnt och tror vi ska fortsätta med det resten av kvällen - orkar inget annat :)

Veckan som kommer nu har jag verkligen INTE mkt alls planerat.. Ska träffa Sofie en dag och kanske Emma o A en dag.. Men annars inte mkt.. Så har ni lust att träffas så bara hör av er ;)

Nähä.. Soffan och Agnes kallar ;)

Puss&Kram


Dagen "D" :)

Oj, vad denna dagen har gått undan och oj, vad bra allt har gått!
Började dagen med att vakna tidigt, redan vid halv sju tyckte sessan det var dags att gå upp. Hon somnade ju redan vid 20-21 på kvällen så hon ville inte sova mer utan det var bara att masa sig upp ur sängen och underhålla henne ;)
Satt och myste med tända ljus och så (det var ju mörk och ruggigt!) till klockan blev nästan åtta och då hoppade man in i duschen och sen väckte vi Tony som fått lite sovmorgon..
Efter det var det dags att ta tag i sysslorna och jag, mamma och svärmor satte igång att hacka och dela för glatta livet! Ska väl erkänna att de gjorde det mesta - själv skötte jag bordsdekorationen :)
Sen när klockan var tolv så var det dags att sticka hem och byta om innan det var dags för det fina dopet..!

Trots att det hela inte började så bra för prästen var försenad, så flöt det på desto bättre :)
Hon var verkligen HUR DUKTIG SOM HELST!! Blev bara lite ledsen när hon fick vattnet på huvudet, men det gick över lika fort igen.. Var med hela tiden och satt och log och pratade :) Så underbar!! <3

Sen blev det lite mat och fika och en massa prat i sockenstugan.. Var hur mysigt som helst!!

Och Agnes fick en massa fina saker som jag ska räkna upp en annan gång för just nu är vi nere i Diö och hälsar på så kommer inte ihåg allt det var!! Men en massa fint var det!!

Nähä.. Nu låter det som om Agnes börjar bli hungrig och jag ska väl vara lite social med kanske.. Får blogga imorgon efter vi firat Dill som fyllt år..

Puss&Kram

Dopdag :)

Ja, har egentligen inte tid att sitta här och skriva, men tänkte bara göra ett kort inägg :)
Väntar just nu på att mamma ska komma så att vi ska gå bort och börja med förberedelserna inför dopet. Ska ju bland annat duka och göra klart maten. Men det ska nog hinnas med :)

Är nervös konstigt nog.. Hmm..Aja.. Vettigt inlägg det här ;)

Får nog förresten äta upp det elaka jag sa om Calle i Idol igår.. Tyckte han var grym igår! Och tyvärr höll inte Eddie en hög klass utan han förtjänade att åka.. En annan som inte heller var bra var ju hans duett partner - Reza - vad hände med henne? Hon brukar ju vara i toppen men det kan jag ju inte påstå att jag tyckte att hon var.. Tove var helt klart bäst!!

Nähä, nog snackat om såna onödiga saker - nu ska jag fixa iordning mig och börja göra lite nytta!

Skriver väl här sen om hur dopet gick! Ha en bra dag!

Puss&Kram

Förkylning och förberedelser...

Ja, imorgon är det då dagen med stort "D" - nej Robin, inte Diö-dagen utan Agnes Dop-dag :)
Kan inte fatta att hon redan är så stor så att det är dax för dop! Vi kom ju hem från bb igår känns det som?!
Aja.. Dop är det iaf och vi får väl hoppas att det går bra. Jag är ju givetvis dragit på mig världens förkylning så jag har knaprat alvedon som en idiot de senaste dagarna bara för att jag verkligen inte vill smitta ner sessan!
Är ju sååå jobbigt för dem när de är snoriga och dana :( Men än så länge är hon ok - lite slemmig i halsen kanske, men inget allvarligt för hon kan amma och så utan problem :)

Idag har jag varit mkt effektiv om jag nu får skryta (och i och med att det är min blogg så får jag ju det ;P) och har hunnit med en himla massa! Har bakat glutenfria frallor, blandat ihop dressing, kokat makaroner och gjort kärleksmums till dopet imorgon :) Nu har Tony åkt iväg på hockey med Mattias och hans pappa så nu tar jag kväll och sätter mig och gosar med Agnes en stund innan det är dags för henne att somna :)
Sessan har varit sååå duktig nu i 3-4nätter och somnat vid 20 på kvällen och sen inte vaknat för än vid 07 igen och vilja ha mat! Snacka om lyx! Hon är ju bara 3månader så det är rätt ovanligt att de har sån koll på dygnet, men det är skönt :)
Får väl hoppas att det håller i sig, peppar peppar!


Ikväll är det ju idol på tv:n och jag är grymt nyfiken på duetten mellan Erik ocb Tove - det kan nog bli nått i hästväg om de får till det ;) Och det hoppas vi ju på..

Bild; tv4.se
Tove och Erik in action ;)


 Ikväll tror jag att Calle åker hem! Det är Tonys favvo, men han är ju inte bra. Haha! Vem tror ni åker mina kära vänner?

Nähä, nu ligger Agnes och pratar i gymmet så jag ska dit och lägga mig och gosa en massa med henne! Tror hon känner att jag inte är 100 för det har varit lite mer gnälligt idag och hon har varit väldigt "pappig" - tur att Tony varit hemma! Mysigt för honom iaf :)

Puss&Kram


Babymassage och regn..

Ja, så har vår dag i dag sett ut :)
Natten var väl sisådär..! Agnes somnade först vid åtta tiden på kvällen, men sen kom Tony hem från jobbet en stund senare och då var det precis som om hon hörde det och då vaknade hon och ville absolut inte sova! Så tror inte hon somnade för än klockan var närmare halv elva! Sen låg jag och vred och vände på mig till och frn hela natten, och när jag väl somnat (kändes det iaf som!) så är det någon som ringer på vår hemtelefon - kl. 05.10!! Livrädd för att det är nått som hänt springer man upp ur sängen, trillar nästan på trösklen och hittar givetvis inte telefonen som hamnat under soffkuddarna (varför?) och sen när man väl svarar då är det förmodligen någon som glömt sätta knapplås på telefonen, för det enda jag hör är en truck som kör omkring...?!! Inte precis det man förväntar sig att höra kan jag ju säga - men man är ju glad att det inte var nått som hänt!!
Fast lite segt då man visste att vi skulle försöka ta oss upp hyffsat tidigt idag för att gå på babymassage. Men det gick det med! Det underlättade att Tony skulle jobba dag i dag och därför gick upp en 40minuter innan vi skulle gå upp - då vaknade man till lite :)
Fick för övrigt klara mig utan Malin och Tilda på massagen idag =  trist! Men men.. Pratade endel om matvanor för barn och jag kände väl inte riktigt att det var aktuellt för oss än så det var lite segt!
Efter det så körde jag inom affären och gjorde en snabbhandling medan sessan hade somnat och sen hem för att amma. Känns som om det är det enda man gör - men man får väl vara glad så länge det funkar!
Och sen så när sessan skulle sova nästa sväng så packade jag ner henne i vagnen och begav mig ut på en promenix i det fina vädret :)
foto:privat
Sessan väl nerpackad i vagnen <3


Kom hem, krattade klart löven på baksidan, staplade klart veden och sen vaknade hon och det var bara att gå in och sätta sig och amma (igen!) :) Efter det så satt hon i babysittern och tjabbade med nalle puh, så då passade jag på att slänga in en maskin tvätt och dammsuga av huset :) Så har hunnit en massa idag känns det som!
Det som är lite trist är att jag börjat få lite ont i halsen :/ Hoppas det bara är nått tillfälligt ikväll!!
Imorgon kommer prästen hit och vi ska planera inför dopet som är på lördag :)
Och på kvällen ska pappa och bror förhoppningsvis hjälpa mig att byta däck på bilen.. Sen får vi se vad som händer..

Nähä.. Sitter och drömmer om en ny soffa. Den vi har nu blev skadad i flytten och är lite sådär, men vi ska ha kvar den så länge hon är så här liten - så behöver man inte bry sig om det blir nån till fläck. Men sen ska vi byta! En soffa jag är grymt sugen på nu är;

Bild; lånad av MIO

Fin va? Kostar runt 18 000kr - helt ok :)

Nä, nu verkar det som om hockeyn är slut så då kan man kanske sno tillbaka tvn ;)
(har spelat in alla program så jag kollar dem imorgon, men älskling tycker jag är snäll som låter honom ha tvn, ;P)

Nu ska jag pussa på min Tony - eller det kanske är dumt om jag har ont i halsen :S Aja, får mysa lite istället då :)

Puss&Kram

Fars dag :)

Idag fick vi fira pappa Tony på sin första fars dag! Dagen började ju inte jättebra då han körde på ett rådjur på vägen hem från jobbet (jobbade ju dygn).. Men var bara bilen som fick sig en liten törn - Tony mår bra :)
Huvudsaken det ju! Han körde min lilla röda, så ena lampan blev intryckt men inget trasigt annars.. Så det är ju bra!
foto: privat
Myser med pappa <3


Sen när han kom hem så packade vi oss in i bilen och körde bort till Arnanäs där Tony o Agnes skulle vara och umgås med killarna där medans jag och Camilla begav oss ut till hästen..
Det gick jättebra att rida! Var lite spänd innan då det faktiskt är över ett år sen jag red senast! Men han var jättego! Och hööööög! Typ 40cm högre än lilla Atlas som jag brukar rida :P
Lär han världens träningsvärk imorgon - men kul som attan var det :) :) :)
foto:priva
Stalle.. :)

foto:privat
Lilla jag på stora Stalle ;) Glad är jag iaf!!

Var även första gången jag var borta i en timme från Agnes..! Och det gick bra..! Tony hade fått mata henne med mjölk jag pumpat ut i natt och han tyckte det var supermysigt för hon låg och kollade på honom och höll honom i fingret hela tiden :) Så sött! I o m att jag ammar så har ju inte han varit en del av det innan utan det är första gången han matar!!
Men ska väl erkänna att jag saknade henne en massa! Och har suttit o snuffat o sniffat på henne nu fram till hon somnade..

Ska väl försöka äta lite med.. Har inte ätit nått idag för jag var så nervös och förväntansfull inför ridningen..

Ska fira pappa sen ikväll med.. Skriver kanske mer sen!!

Puss&Kram


Lördag..

Jaha, då var det lördag igen och Tony jobbar dygn :/ Gissa om det är segt! Speciellt nu när det verkar som om alla(!) är sjuka och ingen kan umgås med mig och Agnes.. Tråkigt!
Ska iaf köra in en sväng till byn strax för att fixa farsdags present till Tony från Agnes <3
Och då får jag sällskap av Camilla.. Så det blir ju trevligt.. Men resten av dagen vet jag inte vad som händer.. Fick nyss veta att bror min spelar vid 16, men jag pallar ju inte asa in Agnes i bilen för att köra ner till byn en gång till - om vi ens hunnit hem :S Så hoppar nog det..

I onsdags fick vi problem med duschen här hemma - Tony upptäckte att det droppade ur det.. O i och med att vi har kaklat badrum så blir man ju liiite skraj att det har kommit in i väggen.. Så vid åtta på kvällen så hade vi panik då det inte finns en enda rörmokare med dygnet-runt jour här nere - närmast var sthlm!! Liiite långt kanske ;P
Men snälla Mattias och hans pappa kom hit och skruvade lite och vi ringde även min morbror som jobbar på rörtjänst och bestämde i samråd med dem att stänga av vattnet under natten.. Sen på morgonen så kom en från min morbrors jobb och kollade och då visade det sig att det var blandaren (den man vrider på vatten och ställer in temperaturen på) som var sprucken - så det var bara att hosta upp lite pengar till en ny :/ Trist, men det kunde ju varit så mycket värre!! Så det ordnade sig snabbt och enkelt på torsdagen sen.. Men fatta att man känner sig handkappad utan en sån sak som rinnande vatten! Och det tar man ju verkligen för givet! Tur att man ammar och hade våtservetter hemma till sessan iaf...! Annars hade det varit mer bökigt..

Aja, nog tjabbat om det.. Igår var det ju fredag och alla vi umgås med är ju mer eller mindre sjuka som sagt + att det var pubafton på hockeyn igår, så vi hade fredagsmys själva :) Åt god mat (kycklingwook -mums!) och kollade idol och flashback - riktigt bra serie faktiskt! Men jag fick tvinga Tony att sitta uppe med mig då jag är lättskrämd och inte vågade kolla själv :P
Och i Idol - ÄNTLIGEN säger jag bara! Har inte ens tyckt att Rabhi skulle gått till fredags final!! Såååå bra att han åkte.. Men Erik äger ju verkligen tävlingen!! Vilka lungor!! Me like ;)
Vilken hejar ni på?

Nähä.. Göra iordning oss och åka till byn om en timme kanske..? Hmm.. Ja, det blir nog bra :)

Puss&Kram

50 dagar kvar..

Till julafton :) Och "bara" 36 till jag fyller år - inte för att jag har nedräkning, men iaf ;)
Haha.. Ja, tiden verkligen rullar på som bara den! Tänk att det är 3månaders sen lilla sessan kom till oss.. Vad gjorde man med all tid man hade innan? Nu kan man ju bara sitta och mysa och gosa med världens gladaste lilla unge :)
Men ja, jul var det ju jag började skriva om.. Har börjat fixa julklappar nu.. Har hittat till Arvid-bus än så länge :) Måste ju börja någonstans!
Har även börjat skriva Agnes önskelista nu.. I o m att hon inte fyller år för än i augusti sen, så tänkte vi önska lite "större" saker så som gå-stol och gå-vagn redan nu.. :)
Får väl se vad vi hittar på till henne med? Är ju så mkt man vill ha till henne!

Idag har älsklingen varit ledig, så vi började dagen med soooovmorgon :) Behövde vi nog alla tre efter den traumatiska dagen igår :S Så vi låg kvar i sängen till klockan var närmare tio.. Sen så tog vi det lugnt och småplockade lite på morgonen bara. När klockan var halt ett så körde vi och hämtade siss i liatorp och sen direkt ut till Camilla o Arvid för de skulle öva på sången till dopet.. Så fint det låter :) Lär lipa sönder mig på dopet :P
Efter lite sång, snack och fika så körde vi vidare hem hit och siss satte sig och pluggade medan jag kollade klart på en film vi spelat in från Canal+/SF-kanalen (min nya favorit! hoppas vi har kvar den läääänge), nämligen "Kocken" med Kjell Bergkvist.. Hmmm.. Vet dock inte om jag tyckte den var sååå bra, men nu har jag iaf sett den.. Agnes satt och pratade igenom hela filmen med, så hörde inte allt de sa, haha :)

Efter siss åkte hem så har vi ätit lite kvällsmat, blev hemmagjorda hamburgare - inte dumt alls :)

Ikväll är det Grey´s på tv så ni kan ju gissa vad jag ska göra.. Nähä.. Unga mödrar på tv nu :)

Puss&Kram

Usch..

Och fy! Var inne med sessan på tremånaders kontroll och hon fick då de två sprutorna med! Fy farao vad det var hemskt! Har aldrig hört henne skrika på det viset innan - men nu vet man ju att hon har fått vaccinet och så.. Får väl se om det blir nån feber eller så med henne..

Usch, har helt ont i huvudet för att man spännde sig så mkt.. Försökte ju verka lugn för hennes skull - men kan ju erkänna att jag började lipa rätt rejält..!

Aja, nu är vi hemma och hon har ätit och sovit och nyss vaknat.. Tony är o byter på henne och hon verkar pigg och glad.. Det är väl fördelen med att ge dem sprutorna nu - de glömmer det snabbt igen! Om ändå en annan gjorde det!

Nähä.. Nu ska jag bara mysa och pussa på min fina dotter hela kvällen!! Att man kan älska nån så mkt!!?
Foto;privat
Gott att tugga lite;)

Puss&Kram


Lat söndag :)

Fy och usch vad trött jag var idag! Sov nog ingenting i natt och jag kan inte skylla på snäckan då hon sov mellan 22.30 och 06.30 :) Var hemma hos Camilla, Mattias och Arvid och åt lite pizza, myste och spelade spel..
Hade två små barn som inte ville sova alls! Camilla och jag bytte barn och hon fick en gnällig Agnes som hon lyckades få att sova - medans jag och Arvid läste 20böcker eller nått ;) Sen skulle ju han med sova, men då fick mamma och pappa ta över;)

När de sen somnat så spelade vi lite spel och annat :)
Jag hade inte en bra dag - speciellt kaninspelet sög jag verkligen på!! Mattias vann en tävling där man skulle styla en kanin genom att få en beskrivande text - vet inte om han ska vara så stolt för det iofs ;P
Men sen blev det lite kortspel och där regerade jag och Camilla som vanligt :) Trots fusk så kunde inte killarna slå oss!

Var väl hemma vid halv ett och man var rätt mör - men lyckades trots det inte sova! Sååå segt!
Imorse när jag vaknade (läs; Tony väckte mig) visste jag inte ens var jag var! Så dagen idag har blivit mkt lugn.. Tony räffsade lite löv och har varit och tränat medans jag och Agnes har hållt oss inne och bara kollat film och myst :) Perfekt!
Nu är min pappa här och han och Tony kollar IFK Götebord-AIK, och jag slänger väl med ett öga på det då och då ;)
Snart kommer mamma och siss och då ska vi äta lite äppelpaj - det är mer min melodi det ;)

Puss&Kram


RSS 2.0