Dagen "D" :)

Oj, vad denna dagen har gått undan och oj, vad bra allt har gått!
Började dagen med att vakna tidigt, redan vid halv sju tyckte sessan det var dags att gå upp. Hon somnade ju redan vid 20-21 på kvällen så hon ville inte sova mer utan det var bara att masa sig upp ur sängen och underhålla henne ;)
Satt och myste med tända ljus och så (det var ju mörk och ruggigt!) till klockan blev nästan åtta och då hoppade man in i duschen och sen väckte vi Tony som fått lite sovmorgon..
Efter det var det dags att ta tag i sysslorna och jag, mamma och svärmor satte igång att hacka och dela för glatta livet! Ska väl erkänna att de gjorde det mesta - själv skötte jag bordsdekorationen :)
Sen när klockan var tolv så var det dags att sticka hem och byta om innan det var dags för det fina dopet..!

Trots att det hela inte började så bra för prästen var försenad, så flöt det på desto bättre :)
Hon var verkligen HUR DUKTIG SOM HELST!! Blev bara lite ledsen när hon fick vattnet på huvudet, men det gick över lika fort igen.. Var med hela tiden och satt och log och pratade :) Så underbar!! <3

Sen blev det lite mat och fika och en massa prat i sockenstugan.. Var hur mysigt som helst!!

Och Agnes fick en massa fina saker som jag ska räkna upp en annan gång för just nu är vi nere i Diö och hälsar på så kommer inte ihåg allt det var!! Men en massa fint var det!!

Nähä.. Nu låter det som om Agnes börjar bli hungrig och jag ska väl vara lite social med kanske.. Får blogga imorgon efter vi firat Dill som fyllt år..

Puss&Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0