18+0

Japp, så har då ännu en vecka gått o  man har kommit in i vecka 19..! Hur sjukt är inte detta?! Halva tiden nästan ju.. O bara ett par dagar kvar till ul - jag längtar sönder mig.. Än så länge har jag ju mått bra o så - så jag hoppas det håller i sig :)

Någon som inte mått så bra är min käre lillebror som fick tillbringa natten nere på MAS-sjukhuset i malmö.. Han skar sig i handen på jobbet när han skulle skära äpple (livsfarlig frukt ;P.. ) o skar så illa att leden o nerverna i lillfingret skars av.. :( Så det blev ilfart upp till akuten i Ljungby i tisdags - men sen var det inte mkt de kunde göra mer än att ge han smärtstillande o skicka hem honom över natten.. Sen fick han en tid nere i malmö klockan 8.30 nästa dag för operation.. Men väl där så ser de att det är allvarligare än de först trodde - så operationen blev framflyttad till lunch.. 3,5timmar tog det sedan att sy ihop det här lilla fingret.. Till o med läkaren sa till pappa efter operationen att det nästan hade varit bättre att han skurit fingret rätt av.. :( För nu väntar först 4veckor i gips (han är gipsad när vi är uppe o ska åka skidor - så jag får sällskap om dagarna i o m att jag inte vågar ge mig ut i backarna när jag är gravid..!) o sen 12 veckors sjukskrivning.. Samt att han ska åka ner till malmö en dag i veckan i dessa veckor för att kolla att allt läker som det ska.. Stackarn :(
Liiiite ångest lät det som han hade när jag pratade med honom i morse..
Aja.. Inte mkt att göra.. Nu sitter han iaf i en bil på väg hem - Ann opererade sin handled på samma avdelning i går så han kunde åka med henne hem idag.. -Hur stor är sannolikheten liksom :)

Nähä.. Idag har jag tvättat en massa.. Städat av kök o hall (tar några rum i taget), gått långrunda med Pluto (i ösregn) samt varit ute o busat med A o C i två timmar.. Börjar känna mig rätt mör.. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag vaknade 4.30 imorse o inte kunde somna om... :P

Så nu vet jag en som ska ner o slänga sig på soffan!!

Puss&Kram

Bra helg..

Fredagen var lugn, var ute en sväng med Robin o Lina o sen var meningen att jag skulle ner till mamma o pappa o umgås lite då Tony skulle jobbat till 21. Men istället så slutade han vid 18 - så vi åt lite mat ihop o hade det allmänt mysigt o lugnt :)
Sen på lördagen så vaknade man (som vanligt) halv sju av att man var superhungrig.. Inget annat att göra än att knalla sig upp ur sängen o göra lite frukost till sig själv.. Lät älsklingen ligga kvar o sova :)
Sen nästan två timmar senare vaknade han till liv o då var det dags för morgonpromenaden med hunden.. Slutade med att vi hamnade nere hos mamma o pappa - o där var pappa i fullt sjå med att göra våfflor :) Mums! Var ju lagom för då började jag bli hungrig igen.. :) Haha, alltid hungrig nu ju ;)
Sen tillbringade vi resten av dagen med att bara lata oss o vila upp oss inför kvällen :)
Var ju partaj ute i virestad hos C o M :) Hade supertrevligt med god mat, musik o en himla massa snack med C -like old times ;)
Sen var man ju iofs rätt mör redan när klockan var 23 - har ju somnat varje dag innan kl22 då jag är rätt trött efter jobb o allt.. Men vi var kvar till strax efter ett o sen fick vi sätta oss i vår snöiga bil o köra hem Tonys bror o flickvän till Älmhult.. Snöade så mkt att det inte gick att köra snabbare än typ 70km/h.. Så var väl hemma vid två..
Sen sov man till nio idag innan man blev väckt ;)

Nähä.. Håller på att plocka o dona lite.. Bara tre månade till flytt för hoppningsvis :)

Innebandy klockan 15 i haganäs med :)

Puss&Kram


17+0

Oj, vad dagarna rullar på.. fredag imorgon o sen är det lördag o dax för inflyttningsfest +55års kalas :D
Jihoo.. Ska bli najs - även om jag aldrig varit med dessa människor på fest innan.. :)
Har lovat att agera lite taxi med.. Hemskt vad folk tar det för givet när man är gravid - men vad gör man?

Allt blev förresten klart med banken igår!! Så nu ska vi bara bestämma någon dag då vi ska sitta ner o skriva alla papper o så..! Känns kanon! Så nu vill man att dagarna ska rulla på liiiite snabbare.. Samt att vi ska hitta en köpare till vår..
Men det ser rätt ljust ut - har tre som hört av sig redan o den har bara legat ute sen i söndags.. :D Kommer i ikeabadet med.. Kanon!!

Nähä.. Ska ner o se vad älsklingen har för sig..

Puss&Kram

Så här ser bostadsrätten ut :D Med en massa snö..

Söndagar är bäst!

Fy, vad det är skönt att vara ledig på söndagarna :D Detta är ju egentligen min jobbhelg, men jobbar lite för många timmar i veckan så då får man vara ledig på söndagen.. Himla gott faktiskt.. O idag var det inte lika segt som vanligt för Tony började inte jobba för än vid 13, så vi hann ner en runda till mamma o pappa.. Satt i tre timmar o pratade taktik inför vårt möte med banken :) Massa man ska tänka på ju - så är skönt med en mamma som jobbat på bank o vet vad som kan vara bra att ha med sig.. O en som stöttar en :)
Sen när vi kom hem så gjorde han sig iordning o åkte iväg - medan jag satte igång med att dona lite hemma.. Frostade bland annat av frysen.. Trist! Men fick nästan inte ens in iskubsformerna högst upp - så då är det dags^^
Sen höll jag på med lite olika kalkyler på datorn.. Men där har vi en massa kvar för Tony måste vara med så han ser vad jag gör.. Men förberedde lite.. :)
Sen när jag var ute o busade med Pluto i snön så kom svärmor o frågade om jag inte skulle följa med ut till Virestad :) Så det gjorde jag.. Satt o fikade o busade med busungen i ett par timmar.. Sen hann vi även vara med när han badade innan det var dags att köra hem..
Nu har precis Marcus varit här inne o hjälpt mig ta kort på bostadsrätten som jag har lagt ut till salu :)
Så om någon är intresserad av en fyra hör av er till mig eller håll utkik på blocket där det snart lär dyka upp en annons..



Gårdagen var förresten jättemysig med :)
Åt jättegod mat, busade med världens sötaste unge, kollade melodifestivalen och snackade en hel massa skit! En lite annorlunda alla <3 - dag men helt perfekt!

Nähä.. Tillbaka till tvn - för nu är reklamen slut.. Är ju Gossip Girl :)

Puss&Kram

Alla hjärtans dag..

Det är det idag.. Inte för att jag har firat nått speciellt, men iaf.. Jag jobbade mellan 8-14 o sen stack jag direkt ner till Älmhult med Camilla  o kollade på lite hästar :) Najs sånt..
Sen hann jag träffa älsklingen tio minuter innan han skulle köra iväg.. Han, Mattias o Marcus skulle på nån thaiboxningssak ikväll - så jag ska fira alla hjärtans dag med Camilla, Arvid o bebisen i magen :D
Helt lagom enligt min mening.. :)
Har precis varit ute med hunden en runda - guuuud vad det är skönt när solen skiner! Allt känns mycket lättare :D

Lättare känns det förresten på alla plan.. Tror allt har redat ut sig med familjen o allt :D
Så imorgon ska mamma hjälpa Tony o mig med tips till huset... Får la se hur det går.. :)

Nähä.. Ska hoppa in i duschen o köra ut till Virestad..

Puss&Kram

Nervös!!

Är nervös idag..! Vet inte varför för jag vet att allt kommer att gå bra.. Men ändå :P
Mår för övrigt lite bätte idag med.. Har bara ont i luftrören - men det kan jag leva med.. Bara bebisen mår bra :)
Har lånat Marcus dator så om det är massa stavfel är det för att jag inte är van vid knapparna.. Funderar på att köpa ny dator o det lutar åt en bärbar.. Någon som har någon att tipsa om? Vill helst inte lägga alldeles för mkt pengar på detta då man vet att man har en massa saker man kommer att behöva lägga pengar på :) Känns som om tiden bara står stilla angående det.. Vill ju bara börja köpa en massa saker men man är ju lite vidskeplig o vågar ju inte det än.. Går in i vecka 17 idag :) (16+0).. Så det har ändå gått framåt..
Nähä.. Ska duscha o göra mig iordning o se om jag kan lugna ner mig lite..

Önska mig lycka till!!

Puss&Kram

Feber :(

Vaknade vid fyra i natt av att hela sängen var helt dygnsur av svett.. Mysigt värre liksom.. 38graders feber - o det är mkt för att vara jag :( Så blev till att ringa till jobbet på morgonen o sjukanmäla sig.. Alltid lika trist när man vet att det brukar krångla med att få in nån annan att jobba.. Aja.. Jag tänker inte riskera att det blir värre.. Nu känns det som om febern dalat lite - men det brukar den göra under dagen för att sen smyga sig tillbaka framåt kvällen..
Dagen har hitintills tillbringats i sängen, men var tvungen att skicka svar till de som ska laga mobilen så fick masa mig upp till datorn.. Men ska slänga mig i sängen igen :)
Se hur det känns ikväll om jag vågar jobba imorgon.. Har ju viktigt möte på torsdag så då vill jag inte vara dålig...
Ni kan ju gissa att jag har överdrivet mkt att tänka på :D
Aja, får se hur det blir med den saken...? Vet att det finns några som inte gillar idén... :(

Puss&Kram

Söndag igen..

..Fattar inte att helgerna går så grymt fort när man är ledig..? Har precis kommit hem från Vislanda där vi varit o firat mormor en sväng.. Men ja, lite annat har vi hunnit med i helgen också :)
Fredagen började vi med att åka ner till barnmorskan för andra gången.. Denna gången var det dags att lyssna på hjärtljuden.. Trodde aldrig  att hon skulle hitta något annat hjärta än mitt eget - utan att jag inbillat mig alltihopa o bara börjat bli tjock... ;) Haha.. Så trög man är.. Tog inte en minut innan hon lyckats hitta det här lilla, lilla, lilla hjärtat som växer inuti vår lilla bebis i magen.. En så overklig känsla det var att höra detta ljud! Kan ju säga så mycket att mina ögon började tåras rätt rejält o bliviande pappan var inte heller långt ifrån gråten.. Men det är ju klart - han har ju verkligen inte kunnat känna eller höra något speciellt innan i o m att det är hos mig det händer en hel massa saker med kroppen.. Visst - nu har magen faktiskt börjat puta lite, men det är lång väg kvar att gå.. Är ju i vecka 15+3 idag :)
Sen resten av dagen gick man som i ett stort lyckorus bara! Trodde inte jag skulle klara av att jobba eftermiddagen men det gick bra :)
Sen på lördagen så fick man lite sovmorgon innan vi packade in oss i bilen o körde ut till Arnanäs för att plocka upp familjen Johansson/Persson som så snällt lovat att följa med oss då vi skulle kolla på ett hus vi fick nys om via dem i torsdags.. (ja snabba ryck är det här).. Hade övertalat pappa att hänga med då han verkade lite halvsur på idén att vi ska flytta från Diö - men han hade inget att invända mot huset mer än att det ligger där det ligger.. Men jag lovar att om det nu blir så att vi efter mycket om o men lägger bud på detta underbara hus så har vi tänkt igenom det väldigt noga!! Ska se hur det blir.....?
Sen kom man hem o la sig o vilade en timme på soffan innan Emma kom o hämtade upp mig för en liten tjejkväll med henne o Sofie :) Hade superroligt som vanligt :) Bowlade lite (Emma vann som vanligt..:P ), åt grekisk mat (japp - vi vågade testa nått nytt!!) o kollade bio.. Bröllopsduellen - mkt rolig tjejfilm faktiskt :)
Sen var vi väl hemma vid tolv ungefär för det var så mkt dimma att man fick köra supersakta.. :(
Då stack jag bort till Freds 25-års fest en liten runda o mötte upp med älsklingen som fått klara sig själv (troligtvis utan problem.. ;P..)för jag kände att det inte var någon idé att åka hem o lägga mig då jag hade lovat att hämta min käre bror i Älmhult vid halv två.. Så stod o pratade lite med folk jag inte träffat på länge :) Mest om barnet o magen då jag hade en tajt klänning på mig så att man faktiskt såg en liten bula :) Sen körde jag ner till Älmhult o fick sällskap av älsklingen med så att jag slapp köra i dimman själv då jag tycker det är lite läskigt...
Var väl hemma vid två så då var det bara att sova!! Sen idag har vi bara varit o firat mormor då :)

Nähä.. Ska sätta mig o fortsätta med mina plus o minus listor angående huset nu.. Oj, vad det är mycket som snurrar i huvudet...

Puss&Kram

En smula irriterad...

Är faktiskt det trots alla rosa moln jag svävar på.. ;)
Nämen fick hem ett brev från det företaget som Telia hyrt in för att laga min mobil o de anser att det inte ska gå på garantin för att det har varit "yttre åverkan".. Så kalaset kommer att gå på en sisådär 2500kr för lagning... Fan!!
Så tror att jag skiter i att laga den utan bara ber dem skicka hem den så att jag kanske kan rädda lite av bilderna jag har på den.. Dumma jag gjorde ju inte det innan jag skickade in den o sen nu efter kom jag på att jag har en massa bilder jag vill sparar.. Varav det viktigaste helt klart är det på de två graviditetstest jag tog när vi fick veta att vi väntar ett litet kärleksbarn...! Dumma, dumma mig... :(
Men ja, så nu håller jag tillgodo med min gamla mobil innan det blir att köpa en ny.. Skit bara att jag hade bundit den gamla.. Men behöver ju iofs ett abonnemang till den nya med så det blir nog bra..


Nähä.. Ska nog ner o se om jag lyckas hitta nått att äta.. Är ju hungrig som vanligt ;)

Hoppas allt är bra med er annars.. Ser ju att ni är endel som läser bloggen - men lite dåligt med kommentarer tycker jag allt ;)

Puss&Kram


Vecka 16 :)

Oj, vad tiden går fort nu!! Haha.. Även om det är en massa veckor kvar så känns det som om det var igår vi fick den underbara nyheten o så är det liksom mer än 10 veckor sen..
Måste även passa på att gratulera K o A som fick en liten tjej igår! Trodde nästan att ni skulle få fyra ungar om man kollade hur stor magen var.. Skönt att allt gick bra :)
Nähä.. Är som vanligt ledig idag o har ingenting inplanerat! Älsklingen börjar jobba vid 16 o jobbar natten sen, så fram tills dess blir det nog bara en latdag :) Det behöver jag verkligen efter de här långa jobbardagarna jag har haft! Stupade i säng i går när jag kom hem från jobbet...!
Tur man har ett roligt jobb, för det mesta iaf, annars hade man nog inte pallat jobba så länge.. Bara typ 19 veckor till semester o ledighet :) Tiden går undan mina vänner :P

Nähä.. Ta kort på lilla magen o sen slänga i en film kanske?

Puss&Kram

Jobbhelg..

Jaha, så har denna helgen gått o nu är det inte många dagar kvar...! Hehe..
Nä, men det har då varit min o älsklingens jobbhelg så inte mkt alls här hänt - förutom att han dragit på sig feber :(
Stackarn..
Nu jobbar jag tre heldagar i sträck - så lär nog kännas att man lever när man kommer hem på kvällarna.. Suck.. Är trött hela tiden - men det gör ingenting :) Har aldrig kännt mig så här lycklig!!
Nu ska jag göra en macka o sen lägga mig i kolla Beck - lär somna :)

Puss&Kram

RSS 2.0