Flytt!!

Imorgon är det äntligen dags! Fick nycklarna av David igår kväll.. O varken jag eller Tony kunde ju låta bli att åka dit en sväng.. :)
Så jag körde dit efter jag först jobbat i tio timmar - sen haft inventering i tre.. suck..
Var rätt mör på natten när man kom hem sen.. Men dagen idag gick förvånandsvärt bra :D

O imorgon är det dags!!

Imorgon fyller förresten världens bästa lillasyster år :)


Nähä.. Ska sova nu..

Förlåt för detta flummiga inlägget - men är supertrött!!

Bjuder på en bild av magen, tagen imorse innan jobbet.. :) Inte så bra... Men är ju min fina mage iaf :)


Puss&Kram

Sol sol sol :)

Japp, det har då varit kanonväder hela helgen! Så skönt så..
Fredagen var ganska lugn.. Grillade lite med svärmor, Marcus, Morgan, Sofia o Jonathan - sen gick vi ner till mina föräldrar och satt o pratade med dem o åt kladdkaka :)
Var väl hemma runt 22 o det var rätt lagom för vi skulle båda upp o jobba på lördagen..
Själv jobbade man bara till 14, medans älsklingen jobbade dygn :(
Efter att jag slutat så tog jag svärmor med mig bort till en outletbutik som hade öppet denna helgen en bit här ifrån.. Hittade några mjukisbyxor till mig :) Gött! O även ett par t-shirtar till älsklingen.. Så kände mig rätt nöjd med den inhandlingen...
Sen så åt jag o svärmor lite lunch och medans vi sitter o äter så kommer Marcus, Helen, Anne o Jösse(?) tillbaka från Älmhult där de varit o övningskört samt handlat.. Så blev man bjuden hem till dem på lite mat på kvällen..
Åkte dit vid sextiden.. Satt ute o åt hemmalagad pizza :) Mums!
Sen när solen gått ner så parkerade vi oss i källaren och sjöng singstar istället ;) Himlans trevligt..
Efter några timmar där nere blev det sedan dax för lite dessert - o en himla massa skratt efter en del samtalsämnen som jag inte tänker återberätta här.. -men bla om orgasmer - då kanske ni kan ha en aning ;P
Var iaf hur kul som helst! Länge sen jag skrattade så mkt.. Stackars bebisen i magen sov gott.. :)

Idag har man då gått en långrunda med mamma o pappa. Sen körde jag o älsklingen ut till Camilla, Mattias o Arvid o var där i två timmar o bara pratade en massa skit :)

Min vattentokiga hund :) Bilden är från i somras i karlshamn...

Sen åkte vi hem o duschade av hunden innan det var dags för Tony att spela lite innebandy.. Jag själv kunde inte hålla mig lugn - utan jag städade ur det sista förrådet o tog ner de sista tavlorna.. - Så nu är det bara att flytta!
Sen efter en liten matbit och tupplur :), så sitter man då här.. Här duschat och är så där lagom trött som man ska vara när klockan är 19.. Så ska se vad jag ska hitta på nu.. Gossip Girl kanske?

Jobbar tre långa dagar nu o sen flyttar vi förhoppningsvis på min systers födelsedag :)

Puss&Kram

Lite piggare idag..

Somnade som en stock igårkväll vid elva tiden och sov i ett sträck fram till strax innan åtta imorse - vaknade inte ens för att gå på toa...! Kommer knappt ihåg när jag inte gjorde det sist.. :)
Aja.. Idag har man hunnit med den sista gången på föräldragruppen - det var den roligaste gången.. Denna gången fick vi blivande mammor sitta o prata för oss själva - medans papporna fick sitta i ett annat rum o ta upp saker som rörde dem.. :) Himlans trevligt o så..
Sen åt vi lite lunch på Café Olé innan det var dags för älsklingen att börja jobba. Oj, vad mkt barnvagnar o barnmagar där var :) Man kommer verkligen inte att vara ensam ;)
Sen åkte jag med bror till maxi en sväng för han skulle handla lite saker - jag kostade på mig en glass..! Mums ;)
O nu har jag precis varit ute med hunden en runda.. Ska äta lite mellanmål och sen ska jag alldeles strax åka iväg med Camilla och kolla när hon först håller i en ridlektion o sen när hon själv ska rida.. :)
Saknar hästarna ju.. Så man får passa på..
Sen så jobbar ju älsklingen ändå till typ nio o jag har inte överdrivet mkt jag kan göra här hemma.. De mesta sakerna ligger ju nerpackade i kartonger nu... Suck!
Men vi har nog bestämt att vi flyttar nästa torsdag - för om allt går som vi hoppas så får vi huset redan på onsdagen o sen har man ju en långhelg på sig att komma iordning :)
Blir till att städa detta gamla sen helgen efter.. :( Trist.. Men ska göras det med :)

Nähä.. Nu kurrar magen!! Som förresten ser ut så här nu:


Puss&Kram

Inte mkt sömn alls inatt..

Usch jag känner mig som en zombie idag.. Tror jag lyckades sova sisådär tre timmar allt som allt.. Är väl kroppen som ställer in sig på det som komma skall ;)
Nä, men helt seriöst så har jag nog jobbat lite för många heldagar, har en jobbig förkylning som inte ger med sig - samt att jag är RÄTT uppstressad över att vi faktiskt flyttar om en vecka...! Ahhh... Vart har tiden tagit vägen liksom?
Aja, tillbringade iaf natten med att ha en himla massa sammandragningar - o för er som är eller har varit gravida och inte kännt av era sammandragningar så säger jag bara; GRATTIS!
Svårt att förklara känslan (som säkert är olika från person till person), men hos mig så blir magen helt hård som en sten och det är totalt omöjligt att röra sig i någon som helst riktning i o med att magen redan använder alla sina muskler..
Så man får mer eller mindre rulla ur sängen (om man nu befann sig där ;P) och sen tycker jag det har varit skönast att försöka massera magen samt att hålla den varm..
Men i natt verkade ingenting hjälpa - så när jag inte lyckats somna om o klockan var fem så gav jag upp o gick ner o la mig på soffan och åt lite frukost och ringde till min snälle chef och förklarade läget..
Kändes rätt jobbigt i o m att vi senast igår pratade om min graviditet och jag sa att jag mådde hur bra som helst och att han inte behövde oroa sig än - men tji fick jag!
Aja, stackars Camilla fick nog hoppa in i mitt ställe.. Fast hon är nog glad för timmarna ;) Är ju hon som ska ha mitt jobb när jag är hemma o är mammaledig - så hon vill väl att veckorna ska gå fort så hon vet lite mer hur hon jobbar.. Hade iaf jag velat om jag var hon.. :)

Nähä.. Dagen ska tillbringas med att försöka göra så lite som möjligt och bara ha en lugn mage tror jag..

Glömde förresten skriva i måndags att Pluto fyllde 3 år :)
Min fina lilla vovve ;)

Visst är han söt när han blir badad ;)

Gick förresten in i vecka 26 idag :) Så "bara" ca 14 veckor kvar.. :)

Take care!! Puss&Kram

Dagarna går för fort!

Känns som om tiden bara rullar iväg ju :(
Hann iaf med att dammsuga medans älsklingen spelade innebandy, sen la jag mig ute på altanen för solen hade kommit fram och jag behövde lata mig lite kände jag :)
Så medans jag låg där så hade jag en litet bebis i magen som höll på med yoga eller nått i magen - och då ser jag att farmor är ute så jag ropar henne till mig.. O då får hon äntligen känna sitt barnbarns första spark :)
Så mysigt!
Så nu har Tony, mamma, siss, Lina o Tonys mamma känt knytet.. :)

O fler lär det ju bli!

Nähä.. Ska ta och plocka lite innan det är dags för sängen - är så kvällstrött! Men sen vaknar man ju halv sex om morgonen bara för det.. Suck..
Aja, jobbar mellan 10-18 imorgon.. Fick min tid bytt från 8-13 :( Bläääää.. Tre heldagar på rad bara för det..
Men men.. Har inte så mkt jag kan göra hemma nu, mer än att vänta på flyttdags så det är lika bra att vara o jobba o tjäna pengar.. De lär behövas sen :)
Typ tio veckor kvar på jobbet! Tiden går för fort! Vill ju hinna njuta mer med knytet i magen..
Bara för att jag har världens bästa hund ;)

Puss&Kram

Söndag..

Jaha, då var denna helgen med slut. Skönt iaf att vi hann med allt vi skulle +lite till :)
Idag började man dagen med att ligga o dra sig o ha en mysig morgon med älsklingen. Var mkt länge sen vi inte behövde sätta klockan på ringning så det kändes välbehövligt :)
Sen blev det en stilla morgonpromenad med hunden, lite god frukost och sen hamnade vi i soffan och slö kollade på Sällskapsresan 2. Gillar inte de filmerna - men vad gör man inte för sin älskling? :)


Efter det blev det lite lunch och sen stack han iväg på innebandy.
Så då passade jag på att röja upp det sista i vardagsrummet och dammsuga av där - för usch vad hundhår!
Hade behövt raka av Pluto all päls känns det som :(
Aja.. Har iaf blivit klar med det - så vet inte vad jag ska hitta på nu..?
Blir nog till att gå en runda med hunden och sen duscha, innan det är dags att laga till fisken till kvällsmat.

Har har ni en bild på snyggingen :)
För övrigt så var han väldigt billig nu i veckan - en massa tikar som löper och då är det inte roligt att ha en hanhund att gå med kan jag lova.. :/

Aja, förutom den tiden så är han den bästa!

Puss&Kram

De första sakerna till knytet :)

Japp.. Då har man köpt de första sakerna till knytet i magen :)
Är inga stora saker - men är ändå en speciell känsla.. Vet inte när de flesta börjar köpa saker, men jag är i vecka 25 o tycker nästan att det är för tidigt.. För på nått sätt så känns det så himla overkligt att om 15 veckor har vi ett litet mirakel hos oss.. :)
Är nästan så att man blir tårögd.. :)

Magen v.25 (24+3).. Lite dålig bild men ni får stå ut.. Ny kamera är på G :)

Aja.. Sakerna jag införskaffat är iaf en skötväska och lite leksaker - var nämligen nere i Osby på deras outlet, så man hittade lite saker på BRIO.. Vagnarna var det ett sånt drag efter att jag inte ens gav mig in  i den kampen..
Har dessutom fixat en begagnadvagn nu på eftermiddagen - o det känns kalas! Den gick in i bilen åt det hållet som jag ville, samt att den är lätt att köra på grusvägarna hemmavid :)
Känns bra :) Har sparat in några kr nu när man är i flytttagen.. O vi bestämde det att det är bättre att man lägger lite mer på vagnen som man kommer att byta till sen när bebisen är 1år kanske.. För då ska den ändå hålla lite längre.. Så är nöjd :)

När jag var i väg med Camilla i Osby så hade vi ett helt gäng här hemma som hjälpte oss att flytta förrådet till nya huset - så nu är här tomt ute i förrådet.. Bara möblerna kvar till nästnästa helg då flyttlasset går på riktigt :)
Längtar så!!

Aja.. Ska ut o lägga mig o päsa med en bok tänkte jag.. Sov inte mkt i natt pga av en satans förkylning så det kan ju hända att man tuppar av en stund med..

Älsklingen är på fotboll i liatorp - men orkade inte åka med..

Puss&Kram

Hemma igen!

Då var man hemma efter en underbar weekend i Barcelona :)
Tyvärr hade vi inte speciell tur med vädret - men det stoppade oss inte..
Vi hann med en hel massa turistiga saker, trots det mulna vädret..
Och sen när det blev alldeles för dåligt så passade vi på att ta en heldag med  shopping :)
Nu handlade inte jag så mkt då i o m att man är i en tillväxtfas just nu ;) Men var med som
personlig rådgivare till Lina & Jessi - nog så trevligt!
Sen så var vi även o kollade på Barcelona på Camp Nou - vilken upplevelse!

Aja.. Har en massa saker jag skulle berättat - men är helt slut efter att varit på resande fot sen 5 i morse..

Imorgon blir det jobb till 19 - sen me&i party hemma hos Camilla tillsammans med Emma.. :)
Kanske hittar något fint till knytet - det blir i så fall det första jag handlar.. Aja.. Får la se..

Nu står älsklingen har o stämpar o vill kolla sin mail innan det är dags att soooooova!!
Gud vad skönt med sin egen säng, o framför allt att slippa allt oljud.. Jag ska aldrig bo i en storstad!

Puss&Kram


Barcelona :)

Jupps... Om mindre än 5 timmar så ska vi packa in oss i bilarna o bege oss mot varmare breddgrader :)
Ska bli så himla najs :)

Ha en supertrevlig påsk så hörs vi sen!!

Puss&Kram

ps. Vet att jag är kass på att lägga upp bilder - men min kamera har ju som sagt lagt av o jag är på jakt efter en ny..ds.

Ny vecka..

Gick ju sådär för HV igår :( Johan Davidsson är ju min stor favorit - men t o m jag tycker att de kanske borde bänka honom när han bara kan gå på halvfart.. Fattar väl att det är svårt att stä jämte när man vill så mkt - men kanske ändå är det bästa..? För övrigt fattar jag inte varför Louma får så mkt speltid.. Det roliga är att varken jag eller Tony tycker att han är en toppspelare.. Antingen är han hur jäkla bra som helst - eller så suger han! Han har liksom ingen mellannivå..? Hmmm.. O sen håller alla honom bakom ryggen.. Typ som kommentatorerna på femman igår, när han gjorde misstag så sa de bara : "Ja, men han har ju så mkt istid så det är ju inte konstigt att han missar ibland" Men det konstiga är när han missar HELA TIDEN! Dra ner istiden på honom o låt han spela lagom mkt så han kanske orkar med att spela toppenbra HELA TIDEN :)
Bara lite tips från coachen ;P

Idag har man då jobbat mellan 8-16, sköna tider det ;) Sen så tvättade jag bilen när jag kom hem. Usch  vad smutsig den var - men nu är hon ren igen pärlan!
Sen blev det promenad med hunden, mat o nu har man hamnat här.. Ska in o kolla på Nytt Läge - så orkar inte skriva så mkt..

Får se hur mkt man hinner uppdatera innan vi åker om två dagar.. Jobbar två långa dagar med.. :(

Puss&Kram

HV-Färjestad

Snart smäller det!

Gissa vem som ska bänka sig vid tvn o heja fram HV ;)




Soooooool :)

Oj, vad skönt det har varit med en ledig helg! Igår tillbringade vi nästan hela dagen nere hos mina föräldrar där vi grillade o de städade på tomten :) Inte så mkt idé för oss att göra något sånt här hemma då vi flyttar om mindre än en månad!
Håller på att längta ihjäl mig! Mormor var nere över helgen hos mamma o pappa med så vi körde ut en runda till min blivande bostad o visade henne o siss - de tyckte det verkade kanon! Hade ju inga nycklar o de som bor där nu verkade inte vara hemma (hade nog inte vågat ringa på o störa, så det var bra!) så det blev att stanna o kolla utsidan bara :)
Har en massa nya ideér med tomten o så.. Men det får la bli till nästa år - denna sommaren får extratomten vara lite vildvuxen tror jag allt :)
Sen slökollade vi lite på Robinsson innan bägge däckade vid tvn.. Så en lugn kväll var det :)


Var hos BM i fredags med.. Allt verkade ok, så det känns skönt! Hade inte gått upp så mkt i vikt än - men det var inget att oroa sig för sa hon..

Nähä.. Ner o se om älsklingen är klar med att byta däck på grannens bil så att vi kan åka o våldgästa Mattias, Camilla o A lite kanske :) Träffar ju inte han på över en vecka annars i o m att vi åker till Barcelona på natten mellan
onsdag/torsdag...

Sitter o kollar runt på barnvagnar med.. Suck vilken djungel! Någon som har några tips? Ska vara en som är lätt att fälla ihop, inte alldeles för stor - för hunden ska helst få plats i bagageutrymmet o säker!! Aja.. tips är välkomna..


Puss&Kram

Sjuk

Mår inte alls bra idag :(
Har ont i magen o det känns inte roligt alls.. Hoppas att det är vad jag tror att det är.. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till! Vill ju inte att det ska hända knytet nått..
Första föräldrakursgruppen idag med.. Var väl så där - men kan varit för att jag var så koncentrerad på att jag hade ont i magen.. :(

Nähä.. Bädda ner mig igen - trots det underbara vädret!! Blä... :(

Puss&Kram

RSS 2.0