Onsdag 13/10

Och dagarna de rullar på som bara den! Usch och fy ;)
Imorgon ska jag jobba 7.30-13 sköna tiden och sen på fredag jobbar jag 9-20, inte riktigt lika bra tid men det får la gå ändå.

Idag har vi inte gjort så mkt än. Var hos hästarna och tvättade av Stalles sår. Fy vad äckligt det ser ut - men det verkar ha börjat läka iaf! Camilla ska nog köra iväg honom till en tjej som ska köra med sår-laser på honom och se om det gör att det läker bättre. Hoppas! Så min lilla donna får vi fixa lite annat sällskap till ett par dagar, men det ska hon nog överleva ;)
Sen körde jag inom i stallet en runda. Var där igår kväll men fick verkligen ingenting vettigt gjort! Var för mörk och allt bara krabbade. Så jag pratade med Sofie en runda och sen struntade jag i det och körde hem.
Men idag hann jag slå i de sista isolatorerna på stolparna i hagen + att jag bar in en massa brädor till stallet så nu jäklar finns det virke att bygga klart boxarna med :)
Ska bara se om man kan hinna med det någon dag! Kanske tar med mig Agnes bort en runda senare i eftermiddag om vädret tillåter - hon brukar tycka att det är roligt där.

Igår hade vi ju en heldag iväg, så är rätt skönt att ta det hyffsat lugnt idag. Vi tillbringade förmiddagen hemma hos fina Frieda och Albin. Fikade och pratade en massa + att vi jagade två galna busungar. Så roligt :)
Sen åkte vi vidare ner till älmhult där vi shoppade lite baskläder till Agnes. Några mjukisbyxor och lite tröjor. Blev även ett par byxor till underbara Arvid :) Hann även hämta med mig hästmat och grejer till staketet vid stallet. Skönt att ha det fixat!
Efter det så gick vi hem till Oskar och drack kaffe och kollade när Agnes terroriserade deras crosstrainer ;) Har inte träffats på jättelänge, men det kändes som om vi pratades vid igår! Så kul :)
Så det blev en riktigt heldag på bortaplan igår :)

Idag måste jag ju köra en extra sväng till affären för jag fick min avi om att min mobil kommit!!! Yeeeaahh!!!
Som jag har längtat och väntat!! Men nu är den alltså här!! Vill ha den nu!! Men Agnes sover så får vackert vänta :P


Foto;lånat

Den här fina mobilen är alltså min nu :)
En HTC Wildfire ;)


En anna rolig sak som hänt är att det idag blev klart att min fina, underbara mamma blir kommunalråd för andra gången i rad :) Är stolt över henne :)

Nähä.. Städa upp lite kanske?

Puss&Kram

Sjukt dålig uppdatering :/

Ja, fy skäms på mig! Är verkligen sååååå dålig på att uppdetara! Men känns som att jag inte har så mkt att skriva om mer än vad vi gör på dagarna och vet ej om det är så intresant? Hmm.. Se om jag orkar ge det ett försök till ;)

Idag har jag varit hos tandläkaren för att jag bet av en kindtand i torsdags och skulle laga den. Ingen hit vill jag lova! Men vad gör man? Nu visade det sig dock att han inte vågade laga den då det var så nära pulpan (eller vad det nu heter) i tanden så han var visst rädd för att komma för nära så att jag sen blir tvunden att rotfylla tanden! Det vill jag inte! Aj!
Men men.. Fick ett slags förband på tanden som jag ska ha i några månader och sen får vi se om han vågar laga tanden då! Hejdå pengar!

Tur man är rik av att gå hemma ;)
Eller ja, hemma och hemma - jag jobbar ju 50% nu. Känns helt perfekt faktiskt! Så här har jag gärna det :)
Och Agnes får ändå vara hemma ett tag till så vi slipper sätta henne på dagis redan. Hon känns för liten - min lilla älskling <3

Annars så är det rätt lugnt här tycker jag. Agnes mår hundra ggr bättre nu med rätt mat :) Så underbart att se henne!
foto;privat
mamma och pappas lilla tjockis ;)

Men gud vilken liten busunge hon är!! Klart lärt sig av kusin-Arvid ;)
Hoppa i soffan är favoritsysselsättningen nu :P
foto;privat
kusinkärlek på hög nivå ;)



Sen håller vi ju på att färdigställa stallet jag och Camilla. Det blir såååå fint :) Ska se om jag kan lägga upp lite bilder på det med någon dag kanske?
Marre mår föresten bättre hon med. Tyvärr har hon ju fått stå lite nu i och med att vi mest donar med stallet - men nu när vi ska flytta dem dit så ska jag sätta igång henne igen. Ska bli skojsigt värre :)

Nähä.. Om man skulle ta och lägga sig? Imorgon ska vi träffa Frieda&Albin på förmiddagen och Oskar på eftermiddagen.. Toppendag med andra ord :)

Puss och god natt på er alla <3


RSS 2.0