Duktiga jag ;)

Känns som om jag hunnit med en hel del idag fast klockan bara är 10 :) Men det är väl för att man vänder lite på dygnet när man är uppe på nätterna o ammar o så.. Fast konstigt nog är man inte trött - jag har bara dålig tidsuppfattning :) För om jag hade gissat vad klockan var nu så hade jag lätt gissat på att den var runt 15 eller nått - haha, lite fel ute ;)
Men aja.. I natt har Agnes sovit som en stock! Hade en heldag igår så liten var trött när vi kom hem..
Först var ju den där försäkringssnubben hos oss.. Gick mer smärtfritt än vad jag trodde! Han tyckte vi hade bra försäkringar o verkade ha koll på läget (????).. Så det enda vi gjorde var att förlänga Agnes försäkring + att flytta en av våra gruppförsäkringar till ett annat bolag.. Sen var det över.. :)
Efter det körde vi bort til backen o busade en massa med Arvid, medan en stolt faster fick snusa bebis :) Antar att jag är skyldig henne det - så mkt som jag "snodde" Arvid när han var liten (o nu med för den delen..)! O Agnes verkade inte klaga utan somnade nästan direkt på henne :) Så mysigt!
Sen var även farbror Marcus o farmor Britt där en stund, så Agnes passade på att sova lite på farmor med :) En riktig sömntuta är hon ;)
Ni ska förresten se hur underbart mysig Arvid är med Agnes :) Trodde han skulle vara mer svartsjuk när hon var med, men det är inte så farligt faktiskt - utan han vill bara vara med o mysa med henne.. Sen har han ju inte alltid koll på att han är liiite större än henne, men han är så försiktig så! Riktigt mysigt att se :)
Som igår så la vi henne i hans gamla babaygym medan vi åt, o sen när vi hade ätit så ville ju Arvid ligga jämte o mysa :) De tog några bilder på det som jag hoppas de mailar över till oss.. Så fina :)

Aja, körde hem sen vid 20tiden o bara varvade ner innan sessan somnade.. Sen åt hon vid tolv tiden o sov som en stock till klockan var halv fem innan det var dags att amma igen.. Så en annan har sovit många timmar i natt - lyx!

Idag är Tony med Robin inne i stan.. Han åkte med för att lämna tillbaka bröstpumpen o så.. O även för att köpa en babysitter till sessan :)

Själv har man då gått morgonrundan med Pluto o Agnes själv för första gången!! Gick kalas!! O sen har jag även hunnit med att fixa med tvätt o disk då hon ligger o sover i sitt babygym :)

Nähä.. Vika lite tvätt o sen äta nått tror jag...?

Älskar Agnes o Tony :)

Mina trötta älsklingar <3

Puss&Kram

Älskade Agnes <3

Fattar inte att man kan vara så lycklig som jag är just nu. Känns verkligen som om allt är SÅ rätt! Nu när vi hunnit vara hemma två veckor o landa o verkligen komma in i rollerna som föräldrar så känns allt bara så naturligt.. Trodde innan att det skulle vara svårt att liksom veta vad den lilla vill o så - men man bara känner det på sig! O nu har man ju börjat tyda gnällen o skriken lite.. Inte jämt - men det är iaf så att man lärt sig om hon är hungrig eller bara övertrött (är oftast det sista ;P).. Vill ju inte missa nått verkar det som :)
Nu har vi ju även vågat oss på att ha lite besök här hemma :) Så trevligt o alla har gett henne så underbart fina kläder o saker! Snacka om att sessan är bortskämd redan ;)
Förra veckan var Sofie här en sväng o sen i fredags kom Emma o Albin.. Gud vad stor han är jämfört med Agnes - o ändå skiljer det bara tre månader! Hon såg pytteminiliten ut ;)
O i lördags var ju Ann&Kim här först, sen Camilla&Nicke o sen kvällen hade vi morbror Robin&Lina här :) Fullt ös :)
Söndagen blev vääääldigt lugn då man var lite sliten efter lördagen, men sen igår så hade vi besök av Ela&Bengan :)
Satt o pratade skit o visade huset o så ett par timmar innan det var dags för sessan att vakna för att äta innan kvällen.. Så trevligt att träffa alla igen!

Nu är älsklingen iväg o handlar o Agnes har somnat i vagnen när vi var ute o gick innan - så jag har passat på att röja undan lite här hemma.. Får ju fortfarande inte dammsuga o sånt utan kör plockningen o så får Tony ta resten ;)

Idag ska vi även få besök från nån snubbe som ska prata försäkringar med oss - SÅ TRIST!! O efter det ska vi se om vi orkar köra bort en sväng till Arnanäs eller om de kanske kommer hit :)

Imorgon blir det en tur in till växjö för att bla lämna tillbaka bröstpumpen som jag ju inte behöver längre ;)

Nu kom älsklingen så jag ska hjälpa han plocka in!!


En nyvaken sessa :)


Puss&Kram

Noll tid till uppdatering..!

Konstigt att en så pyttemini-människa kan uppta så mkt av en annans tid :)
Nu när amningen funkar så känns det inte som om jag gör annat än att amma o byter blöjor..!
Är så det ska vara..
Agnes är världens underbaraste lilla varelse! Kan inte fatta att det är möjligt att älska någon så mkt!
Just nu ligger hon på soffan o snusar - hon har fått nån infektion eller nått i ögat, men de från BVC ska komma hit i dag så de får kolla så det inte är nått annat.. Jobbigt när ögat kletar ihop på henne bara.. Känns som om hon sover oroligare  med.. Men men.. Det ser bättre ut idag :)

Nähä.. Dags för mat.. Älsklingen har gjort hemmagjorda hamburgare :)

Puss&Kram

Mys :)

Oj, oj, oj så mkt man hinner med att mysa om dagarna! Men kan lova er att det är det enda en annan gör :)
Har äntligen fått igång amningen, så det känns som om man inte gör annat än att byta blöjor, ammar o sover.. Men det är väl så det ska vara den första tiden..
Stackars Tony får sköta all markservice med då jag som sagt inte får lyfta tyngre än Agnes.. Trist.. Men bara dumt att göra för mkt o riskera att det inte läker som det ska! Men ni som inte har sett såret ska ju bara veta att det är ett kanonfint sår :) Ett streck precis där troskanten är - så man lär inte se mkt av det sen :)

Nu har vi hunnit med att vara hemma en vecka - o det känns helt underbart! Allt kommer så naturligt :)
Igår badade vi första gången här hemma med henne o det var mysigt i sisådär 2minuter tyckte Agnes, sen var det inte skoj längre.. Klart lite kallt o ovant för dem med.. :)
Idag har vi invigt barnvagnen :) Så jag o Agnes har alltså varit ute!! Så otroligt skönt..!!
Gick en runda i Virestad bara.. Orkar inte mkt första gångerna kan jag ju säga.. Sa till Tony innan att det känns som om alla muskler bara har runnit av en.. :/ Men men.. Också en sak man får räkna med.. Trist bara att man ska vara stilla ett tag till innan man får ta tag i träningen..

Nähä.. Slänga sig på soffan med sina två älsklingar kanske?

Puss&Kram

BVC

Idag var vi inne med snäckan hos BVC första gången :) Vanligtvis så har de hembesök, men just denna veckan hade det kört ihop sig o vi ville inte vänta till tisdag innan de kom då hon gått ner rätt mkt de dagarna vi låg inne på BB..
Så vi var rätt nervösa innan vi kom dit - men allt var kanon! Hon hade nästan gått upp till födslovikt :) Så hon väger 3310gram o sen hade hon växt 1cm så hon är 51cm lång :)

Efter det så hängde Marcus med oss hem o tog det lugnt o tvättade bilar o lite sånt, medan jag o snäckan låg o vilade på soffan..

Sen hann vi även med att få lite besök av kusin Jonathan, farbror Morgan o hans Sofia :) Trevligt, trevligt :)
Igår var Britt, Marcus, Camilla, Mattias o kusin Arvid här en sväng på kvällen o fikade.. O dagen innan dess så var min familj här nån timme.. Man orkar inte mkt mer o vi har sagt att det blir familjen i första hand som får komma.. Alla andra får vänta till vi hittat rutiner o orkar med :)

Svängde dock inom jobbet en runda idag då vi varit på BVC.. Hade väl inte tänkt köra dit o visa henne så tidigt, men när vi hade vägarna förbi så blev det så :) O alla verkar tycka att hon var helt bedårande :) Det gör jag med!!

Nähä.. Lägga mig o mysa med henne på soffan, älsklingen skulle visst ut med hunden en runda.. Sen blir det bara myskväll = perfekt!

Puss&Kram

Agnes <3

Ja, efter 15 timmars värkar och sen ett akut kejsarsnitt, så föddes vår underbara lilla dotter Agnes klockan 17.01 20090807 :)
3340gram och 50cm lång = världens finaste <3

Det går inte med ord att beskriva hur underbart lycklig jag är just nu!
Skriver någon annan gång om förlossningen då det känns som om både jag o Tony måste bearbeta det som hände lite.. Var klart det läskigaste jag varit med om - men jag hade gjort om det en miljonggr för hennes skull!

Bjuder på lite ögongodis;

En trött liten Agnes <3

Nä, nu ska jag sätta mig i soffan o mysa med min lilla familj :)
Får se hur mkt jag orkar uppdatera här..

Tack för all omtanke!! Kramar

BF+2 och träff med BM

Jaha, då har man gått två dagar över.. Hmm.. Känns fortfarande så overkligt att det är den 6augustui - så jag har inte fattat att det redan varit den 4.. :S Hahah.. Smart ;)
Nä, men vart tog sommaren vägen liksom!
Måste vara för att vi har flyttat o så - för annars brukar det ju gå liiite lågsammare.... Eller?!
Jag har ju ändå varit hemma nån månad nu, men det känns det verkligen inte som!

Aja.. Idag ska vi ner till barnmorskan vid 14, vi får se vad hon säger.. Dröjer nog ett par dagar till det händer nått..
Älsklingen är ute o målar dörren o jag har precis gått upp :)
Var trött som attan när jag vaknade - men har sovit heeeela natten :) Gott det!

Nähä.. Ut med vovven kanske?

Puss&Kram

Kalas :)

Japp, igår var vi då på kalas o firade Camilla som fyllde 26år :)
Var jätte trevligt, med goda kakor, trevligt sällskap o en massa snack..
De flesta försvann redan vid sextiden, men jag, Tony, Britt, Marcus, Ing-Marie o Preben var kvar till elva tiden eller nått..
Trodde aldrig jag skulle orka i o m att jag inte lyckats sova nått vidare på dagen heller - men tiden rullade iväg när man väl var där :)
Summa sumarum så var det en jättetrevlig kväll där bla Tony förlorade (2ggr!!) i schack mot Preben, Mattias pratade om att runka(skaka) stenar o en massa annat roligt tjabb ;)

Sov ända till åtta idag med! Så skönt..
I natt drömde jag om förlossning för första gången.. Så vaknade med halvpanik vid femtiden o trodde att vi var inne o det hade börjat o allt sånt man tror när man nyss vaknat - men enda paniken jag upplevde sen var den att jag var så grymt toanödig ;) haha.. Så det var nog därför jag vaknade..

Nu håller älsklingen på att måla de fula gröna dörrarna i groventrén vita o jag plockar o viker tvätt.. Ja, inte just nu då - men jag ska :)
Sen ska vi köra ner o kolla hur tvrummer blir hos mamma o pappa.. Annars är det inga många planer för dagen :)
När man har BF+1 så vågar man inte planera ens vad man ska göra till kvällen för förhoppningsvis så ändras läget snabbt..

Nähä.. Göra lite nytta kanske?

Puss&Kram

BF idag :)

Idag är ingen vanlig dag för det är Malin o Tonys bebis i magens beräknade födelsedag :) Hahah..
O jag mår skit! Härligt det.. Sov nog tjugo minuter i natt o lögn i helvete att försöka sova nu när det är ljust ute.. Suck..


Magen igår v.40(39+5).. Kom ut nu bebis!! Vi längtar ju :)

Aja.. Idag är det ju fler som fyller år så man måste ju gratta dem med :)
Tonys syster Camilla fyller år idag :) Så vi ska dit o fira dem vid 16 tiden.. Ska se om man kan sova några timmar nu efter lunchen så man orkar med en trevlig kväll där borta :)

Min lillebror Tobias skulle fyllt 20 år idag med :/ Han gick bort när han bara var 3dagar gammal då mamma drabbades av listeria bakterien när hon väntade honom. Så han föddes 3månader för tidigt o var ett sk. "glasbarn"...
Svårt att föreställa sig hur annorlunda livet i vår familj hade sett ut om han levt idag.. :(

Var nere en sväng hos mamma o pappa o kollade när pappa, Jessi o Simon målade.. Hade blivit klara med allrummet o det var kanonfint :)
Så får köra ner en sväng imorgon med o kolla tvrummet som de precis hade börjat på idag.. Blir nog fint det med :)

Nähäh.. Ska äta pasta o kötfärssås nu o sen vila innan det är dags att köra till Arnanäs för kalas :)

Puss&Kram

1 dag till BF :)

Imorgon är då dagen vi laddat för i snart 9månaders tid här :)
Vet att sannolikheten inte är så stor att man får just det datumet - men jag kan lova er att det ändå är nått speciellt med den dagen (förutom att Camilla fyller år ;) )!!

Inatt sov jag så otroligt dåligt så ni anar inte!! Men men.. Det får man väl ta.. Låg o drog oss till klockan var halv tio innan älsklingen knatade ut en morgonrunda med hunden o jag låg kvar o gottade mig :)
Sen efter lite frukost så begav vi oss in till Älmhult för att fixa lite födelsedagspresenter o saker till vår groventré från IKEA..
Marcus hängde med som lite sällskap med - men stackarn fick mest bära saker ;) Haha.. Sorry..

Sen när vi släppt av honom hemma o själv kommit hem, så fixade vi iordning en liten lätt lunch med lax o potatismos :) Mumms!! Efter det började älsklingen skruva ihop byrån vi köpt med oss hem medans jag städade av här hemma..
Blev en ordentlig storstädning så nu luktar här grönsåpa ska ni veta ;)

Är riktigt nöjd med byrån med.. Är en sån lite lägre som man kan sitta på när man tar på sig skor o så.. Rätt bra förvaring med.. Så ska köpa nått skoställ med så är det klart :) Ska ju som sagt ha barnvagnen o det där nere i källaren så man kommer ju att använda groventrén mkt mer än vi gör nu..


Älsklingen för nån vecka sen.. Ser ni vilken snygg färg det var ;)


Ser ni skillnaden :) Tänk vad lite färg kan göra :)


O här ser ni den fina bänken älsklingen skruvat ihop idag :)

Ska upp nån tavla o ljuslykta o sen lite vit färg på dörrar o fönster - sen är nog jag nöjd!
Till vänster om dörren kommer barnvagnen att stå sen..
O vedhögen ni ser på de andra bilderna är bakomryggen på en när man tar detta kortet.. Så ni förstår hur rummet ser ut.. :)

Så som ni märker har vi varit hyffsat flitiga idag.. Men nu blir det inte mkt mer gjort idag..
Jag tänkte slänga mig på soffan o älsklingen skulle spela lite på datorn.. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda :)

Imorgon ska vi fira Camilla :)

Puss&kram

Minnet är kort ;)

Åh, kom just på att jag ju glömt att säga en sak!!
En rolig nyhet :) Nämligen att min bästaste Sofie har förlovat sig med sin Johan :)

Sååååååå kul!!


Bild från midsommar :)

Nähä.. Nu ska jag o älskling äta lite lunch.. Sen ska jag njuta av solen - i skuggan ;)

Puss&Kram

Lugn lördag..

Ja, igår gjorde man inte alltför många knop vill jag lova! Skönt det :)
Skickade iväg älsklingen till Camilla, Mattias o Arvid där han var ett par timmar på dagen o spelade Wii o bara umgicks med dem.. Medan jag var kvar här hemma o tvättade, rensade garderoben o låg på altanen o läste bok :)
Skönt att vara lite själv :) Inte för att vi på något sätt är trötta på varandra - men nu har vi varit tillsammans non-stop  i tre veckor o det kan vara rätt skönt att bara behöva bry sig om sig själv :)
Sen så kom älsklingen hem o vi slappade nån timme innan Camilla o Arvid kom hit för att umgås lite när Mattias skulle iväg på annat håll..
Pratade en massa strunt, grillade o kollade på världens knasigaste film.. Hade läst nånstans innan att den skulle vara verklighetsbaserad o såna filmer brukar vi gilla - men denna var knas!!


Lånad bild..

"Det är nått som inte stämmer" heter den.. Mkt märklig.. Helt klart en av de sämsta filmer jag sett iaf - men sen kunde vi ju inte låta bli att kolla ;)
Sen när den var slut vid halv tolv så körde de hem  o en annan la sig i sängen o halvkollade på en dokumentär om morden i knutby.. Den var gjord i Kanada så alla svenskar pratate engelska - helfestligt ;)

O idag har man bara hunnit med en kort runda med hunden o lite frukost.. Får se vad som händer i dag.. Söndagar brukar ju vara rätt sega - men när man har semester så flyter dagarna samman..

Inget liv i magenheller.. Men bara 2 dagar til BF :)

Puss&Kram

3dagar kvar..

Tidigt lördagmorgon o här sitter jag.. Hmm.. Vet inte varför men kunde inte sova nu..
Somnade iofs strax innan elva igår - så det kan ju vara därför ;)
Var ju nere hos päronen en sväng o åt lite kräftor o västerbottenostpaj - som Dill gjort (gott!), men både jag o älsklingen var så trötta (läs griniga :P) så vi åkte hem vid tio, medan de andra satt kvar o spelade spel..
Nu vaknade visst älsklingen med!! Oj oj oj.. :)
Sällskap.. Det är lite ovanligt..

Nähä.. Idag ska vi nog inte göra så där mkt speciellt.. Tvätta o dona så man har det klart nu när bebis kan komma när som :)

Lite frukost kanske :)

3dagar till BF o nu får jag allt acceptera att det blir ett litet augustibarn iaf ;) Sa från första början att jag inte trodde det o när det började hända saker förra helgen trodde jag ju att jag skulle få rätt.. Men tjiii fick jag ;)
Spelar ju ingen roll alls.. Men det bara kändes som ett julibarn..

Puss&Kram

RSS 2.0