Älskade Agnes <3

Fattar inte att man kan vara så lycklig som jag är just nu. Känns verkligen som om allt är SÅ rätt! Nu när vi hunnit vara hemma två veckor o landa o verkligen komma in i rollerna som föräldrar så känns allt bara så naturligt.. Trodde innan att det skulle vara svårt att liksom veta vad den lilla vill o så - men man bara känner det på sig! O nu har man ju börjat tyda gnällen o skriken lite.. Inte jämt - men det är iaf så att man lärt sig om hon är hungrig eller bara övertrött (är oftast det sista ;P).. Vill ju inte missa nått verkar det som :)
Nu har vi ju även vågat oss på att ha lite besök här hemma :) Så trevligt o alla har gett henne så underbart fina kläder o saker! Snacka om att sessan är bortskämd redan ;)
Förra veckan var Sofie här en sväng o sen i fredags kom Emma o Albin.. Gud vad stor han är jämfört med Agnes - o ändå skiljer det bara tre månader! Hon såg pytteminiliten ut ;)
O i lördags var ju Ann&Kim här först, sen Camilla&Nicke o sen kvällen hade vi morbror Robin&Lina här :) Fullt ös :)
Söndagen blev vääääldigt lugn då man var lite sliten efter lördagen, men sen igår så hade vi besök av Ela&Bengan :)
Satt o pratade skit o visade huset o så ett par timmar innan det var dags för sessan att vakna för att äta innan kvällen.. Så trevligt att träffa alla igen!

Nu är älsklingen iväg o handlar o Agnes har somnat i vagnen när vi var ute o gick innan - så jag har passat på att röja undan lite här hemma.. Får ju fortfarande inte dammsuga o sånt utan kör plockningen o så får Tony ta resten ;)

Idag ska vi även få besök från nån snubbe som ska prata försäkringar med oss - SÅ TRIST!! O efter det ska vi se om vi orkar köra bort en sväng till Arnanäs eller om de kanske kommer hit :)

Imorgon blir det en tur in till växjö för att bla lämna tillbaka bröstpumpen som jag ju inte behöver längre ;)

Nu kom älsklingen så jag ska hjälpa han plocka in!!


En nyvaken sessa :)


Puss&Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0