Borta bra, men hemma bäst :)

Det stämmer så himla väl.. Alltså, jag har haft en toppenvecka uppe i fjällen - men gud vad skönt det var att komma hem!
Var helt underbart att komma hem till sin egen säng! Sen tror jag att till o med katten har saknat oss - för han ville ligga o mysa i sängen innan vi skulle sova o det gör han aldrig annars :) Igår åkte vi sen o hämtade Pluto som då ju har varit på hundpensionat en vecka - o det verkar inte ha gått någon som helst nöd på honom..! Han har busat med alla hundarna o sprungit runt som en galning i en hel vecka :) Fick en massa beröm av Ann-Marie med för att han är så himla lydigt :) Så jag är en stolt matte ska ni veta..!
Sen har man då jobbat idag, men bara till 16 så efter det så passade jag på att njuta av det fina vädret o gick en långrunda med Pluto :) Sååååå skönt! Sen så packade jag ner lite glas o porslin i flyttlådor.. Gäller att passa på när man kan.. O efter det så lagade man lite spagetti o köttfärssås.. Sen gick jag en runda till med Pluto - gäller ju att passa på nu när vädret är så skönt! O efter det så hamnade man då här :)
Har fixat med adressändring o annat tjafs med.. Suck.. Trist - men skönt att ha det överstökat o det är faktist bara en månad kvar till flytt (Ahh... har lite lätt panik över det!!)...

Nähä.. Nu ska jag se om det är nått på tv innan det är dags att krypa ner i sängen.. :)

Puss&Kram

Soligt :)

Så underbart väder är det här uppe :)
Dagen har vi tillbringat i backen - o nu har alla utom jag o mamma vågat sig upp i backen..
Även pappa o Robin har testat på det o Robin ska nog testa lite till för han var riktigt dukig :)
Pappa.. tja.. Vad ska man säga? Han åkte liften upp o sen gick det raka vägen ut i skogen ;P
Så han åkte inte så mycket..
Tony testade snowboard med - men den karriären ska han nog inte satsa på ;)

Nähä.. Ut o kolla vad de andra hittar på!

Puss&Kram

Fjällen :)

Jaha, gott folk -då var man uppe i fjällen.. Idag har jag åkt långskidor för första (o enda) gången i mitt liv.. Förutom en vurpa som resulterade i att man hamnade i framåtstupa sidoläge så gick det bra.. Tror o hoppas att inget hände bebisen - men det känns som innan iaf..

Nähä.. Skulle bara skriva att allt är under kontroll:)
 
Puss&kram

Sköööönt!!

Det känns bara så himla bra allt just nu :)
Var o fixade det sista med handpenningen på banken imorse.. Passade även på att fixa nya kort o så till älsklingen - då han fortfarande har det där fula gamla gröna kortet.. Så nu får han fint kort :)
Sen var vi o handlade med Robin då han ska ha födelsedagskalas imorgonkväll..
Passade även på att köra ut en runda till Camilla o mysa med henne o A ;) Kan man ju inte låta bli!

När vi kom hem sen var vi ganska möra efter alla dagens bravader så det blev till att ta en tupplur på soffan ;)
Inte helt fel det! Efter det passade vi på att gå en runda med Pluto i det fina vädret - sen så kom Sanna o Andreas ner o vi fixade med de sista papprena för bostadsrätten - samt sålde några saker till dem som inte får plats i huset :) Skönt det med..!

O nu har man då kollat hockey! Hv 71 äger :P

Nähä.. Gordon´s kitchen nightmares börjar strax - så ska krypa  ner i sängen o kolla på det innan det är dags att sova..
Jobbar bara till ett imorgon, men ska hinna gå långrunda med hunden, städa av, duscha, köra iväg med hunden, köra hem till mamma o pappa o dammsuga ut alla hundhår ur bilen o sen ner i fira Robin vid sex.. Så jag har att göra :)

Fjällen nästa!

Puss&Kram

Snart fjällendags :)

Inte många dagar kvar nu innan det är dags att packa in sig i bilarna o åka iväg :)
Ska bli såååååå skönt att komma i väg en vecka från allt vad husköp, bostadsrättsförsäljning, mäklare o banker heter!
Är liiiite trött på allt det nu - men känns ändå himla skönt att det mesta har ordnat upp sig..

Har jobbat tre heldagar nu i sträck så imorgon ska det bli skönt att vara ledig, fast vi har en massa som ska hinnas med innan lördag.. Så vet inte om det blir så lugnt.. Men men..

Ska vara nere på banken vid tio för att fixa med handpenningen till huset. Sen efter det så ska vi med min invalida bror o handla inför hans födelsedag som är på fredag.. Sen blir det hem, ut en lååååångrunda med hunden.. Bada hunden ;) Sen vid fem kommer Sanna o Andreas för att vi ska fixa det sista med kontraktet med dem o prata igenom lite angående bostadsrätten o så.. Sen kommer Ing-Marie som ska passa vår katt när vi är iväg o då ska vi gå igenom de sakerna med henne.. Sen så ska jag kanske upp o hjälpa bror o göra tårta med - får se om han ändrar det o ska ha glass istället.. Man vet aldrig.. :)

Sen ska jag ju helst hinna packa klart o så under denna dagen med.. För sen på fredagen blir det inte mkt tid till sånt.. Jobbar till ett sen ut med hunden o gå en lååångrunda o säga hej då innan det är dags att lämna iväg honom till Degeröns hundpensionat ;) Där han kommer att må som en prins hela veckan :) Men kommer vara döjobbigt att lämna honom där :,( Aja.. Efter hundlämning så är det bara att åka hem, duscha o sen bort till bror som fyller 21.. :) Grattis till honom.. Sen vet man ju aldrig hur länge man blir kvar där - så det gäller ju att vara färdigpackad o så innan.. I o m att vi åker vid kvart i sex på morgonen sen.. :)

Aja.. Ska ner o se om tvätten är klar.. Suck..
Sen blir det Greys :)

Nu sparkar bebisen -det betyder nog att jag suttit stilla för länge ;)

Puss&Kram

Söndagkväll..

..Jaha.. Så var denna dagen nästan slut.. Iaf för mig.. Känner mig supertrött redan - men vääääldigt nöjd med dagen :)
Var ju en sväng o träffade kusinerna o mormor i vislanda :) Mkt trevligt då vi inte setts sen i julas..!

Sen när jag kommit hem så gick jag o siss en långrunda o snackade av oss - också trevligt då det var läääänge sen sist ;) Måste skärpa till oss!

Efter det så hade man då lite husspekulanter på besök.. Var lite pirrigt då man var själv hemma o så.. Men det gick kanon o de ville ha bostadsrätten! Känns bra att veta vilka det är som flyttar hit o att man känner dem o så :)
Så nu har vi en mindre sak att fokusera på.. Bara det nya huset o barnet som gäller nu :)

Nähä.. Slänga mig i sängen o se om det är nått bra på tv kanske? Älsklingen jobbar ju natt så har lite tråkigt :(

Jobb i morgon med :)

Puss&Kram

Söndag..

Veckorna bara rusar iväg - snart är det vår!!
O snart åker vi till fjällen, sen Barcelona o sen är det flyttdags.. Tur man hinner bo in sig lite innan det är dags för bebisen att komma.. Känns som om det är så långt iväg - men tiden lär ju rulla på.. Det ser man ju bara på Emma. Känns som om det var igår vi fick veta att hon var gravid o nu är hon i vecka 34! Helt sjukt!

Aja.. Gårdagen tillbringades fram till 14 på jobbet.. Var en helt ok dag o man hann med lagom mkt.. Fick även se CNs nya bil - jättefin :)
Sen efter jobbet svängde man inom här hemma o bytte om o duschade av sig innan det var dags att köra ner till Älmhult o gå på kombinerad 5års/inflyttningskalas.. Mkt god smörgåstårta o en massa folk! 
Var kvar till strax efter 17 innan vi kände oss möra o körde hem.. Kvällen blev sedan en lugn myskväll framför melodifestivalen med älsklinge.. Var seg o trött o hade lite ont i magen så orkade inte med så mkt mer..

Idag har man bara gått en runda med hunden o sen duschat innan man hamnade här.. Älsklingen jobbar o det enda jag har planerat är en tripp till vislanda för att träffa kusinen Nina som är nere o hälsar på från Linköping med sin pojkvän.. Ska bli himlans trevligt!
Ska även passa på att kolla in brors båt som ligger hos dem - som han är äckligt stolt över.. ;P

Puss&Kram

Bra dag :)

Har hunnit med hur mkt som helst idag, så det känns hur bra som helst.. Vanligtvis brukar jag bara lata mig o fixa saker här hemma när jag väl är ledig.. Har väl blivit lite "folkskygg" av att jobba i affär ;)

Men iaf - idag har jag : Hämtat mitt nya pass (ser livrädd ut på bilden - tur att inte många behöver se den.. haha), Köpt nya fodrade promenadkängor till när vi ska till fjällen nästa vecka (verkligen ute i god tid...), inhandlat present till lillebror som fyller år nästa fredag, köpt låda vi ska ha hundens foder i när han är på hundpensionatet, fixat järntabletter (för att se om det kan få mig lite piggare om dagarna..), skrivit papprena med mäklaren (husägare!!), gosat med A och pratat en massa - samt klämt på min bebismage tillsammans med Camilla (vi hittade huvudet... ), gått långrunda med Pluto bort till pappas jobb o hälsat på honom.. Sen hamnade jag visst en runda på soffan med o kollade på gamla avsnitt av The Hills :) Så en hel massa saker har man hunnit med idag.. :) Känns kanon!

Imorgon ska vi träffa banken igen o fixa med lite till papper om huslån o pensionsparanade.. Trist - men skönt att ha det avklarat sen :)

Nähä.. Ner o laga lite mat o sen kolla en sväng på hockey innan det är dags för Criminal Minds vid 21..

Puss&Kram

Lite om förra inlägget..

Alltså gud vad det är trist med folk som slänger ur sig kommentarer o sen inte vågar stå för det de skriver genom att vara anonyma.. Det roliga i det här är ju att det alltid lämnas IP adress när man skrivit i någon annans blogg - o det är inte så svårt att ta reda på vilka ni är :P
Bara så att ni vet...

Sen verkar ju folk inte fattat att det inte handlar om ett förslag att alla kommunalt anställda ska gå ner i löner (vilket vissa smart nog skrivit) - utan istället att man fryser lönerna på den nivån den ligger nu.. På obestämd tid..
Men vet ni - jag tycker inte heller att det kanske är den bästa lösningen.. Håller med om att kommunalt anställda inte ska dra lasset för hela Sveriges välfärd..

Detta var som sagt bara en fråga de tog upp på ett årsmöte o delade med sig av till allmänheten för att starta en frågeställning och kanske få igång lite andra ideér..?

Trist med att vissa känner att de är tvungna att ta till personangrepp -både mot mamma o mot en själv.. :(
Men du (du vet vem du är) om nu ingen hade "staplat varor" så hade det ju inte funnits någon mat för nån att köpa o då hade ju alla tillslut dött - o du hade inte haft  någon att arbeta hos.. :P
Tänk på det då!
Sen kan ni ju testa på att vara i en affär innan ni slänger ur er såna saker! Är lite mer som krävs för att en affär ska gå runt kan jag lova..

Fattar inte folk som orkar!! Men alltså - har ni någon bra idé på vad man annars kan göra så kan ni ju höra av er.. Om inte - håll käft!
 
O jag är iaf stolt över min mamma - tror ingen av er hade klarat av det jobb hon gör dagligen!! Inte precis så att hon får uppskattning utan det är bara det negativa som dras upp hela tiden.. Och det här har ju verkligen förtstorats upp alldeles..


//Malin

Blåsväder..

Ja, det har min mamma verkligen hamnat i idag.. Kan inte hålla räkningen på hur många som dök en på jobbet angående den debattartikeln hon o några andra centerpartister skrev i en tidning idag om att frysa alla kommunalt anställdas löner.. Verkar inte var populärt precis.. Men visst måste någonting hända och det är väl bara bra att de försöker hitta olika lösningar på problemet.. Trist bara för alla påhoppen hon lär få från personer som sågar ideérna - men då tycker jag att de kan hitta bättre lösningar själva! Inte så jäkla lätt att vara alla tillags hela tiden...
Jag är iaf jättestolt över henne - och vet att hon bara gör det hon måste för att få allt att gå ihop..
Sen till alla de som klagar på att politikerna har för höga löner (läs min mamma), de kan ju testa på att ha hennes jobb o ansvar en vecka o se om de gnäller nått efter det..! Det är ju inte precis ett 9-17 jobb man kan släppa när man kommer hem - utan det är dygnet runt, nästan alla dagar om året som hon ska finnas tillgänglig..!

Så.. Var inte meningen att jag skulle lägga mig i det här - men känner att jag vill försvara henne lite när jag läser vad alla idioter skriver.. Det är ju inte så att hon medvetet vill förstöra för alla.. :(

Aja.. Idag har man varit duktig o städat nedervåningen supernoga - så nu har har fint :)
Gick långrunda med skadade bror innan med, o nu ska man laga lite lax o sen blir det nog tv resten av kvällen :) Älsklingen jobbar o jag är faktiskt rätt trött nu.. Har en väldigt livlig bebis i magen kan jag säga.. :) Hade den varit lite större nu så hade det nog sett ut som att den ville springa ur magen :)
Haha.. Sötunge :) Längtar tills sparkarna känns mer :)

Puss&Kram

Trötter..

Usch ja, idag känner verkligen hela min kropp av att det är trist väder ute.. Blää.. Är ju inte precis så att man har lust att vara ute o dona - eller inne för den delen..
Känns ändå som att jag gjort en massa saker idag.. Kom precis hem från Älmhult där jag varit o hämtat upp min käre syster från hennes jobb.. Har plockat endel här hemma o sitter nu o väntar på att älsklingen ska komma hem från sin innebandy.. Sen bär det av ut till hundpensionatet som vår hund ska vara på när vi åker till fjällen om två veckor :)
Har aldrig lämnat iväg honom innan - så jag har sån ångest då det är världens bästa hund o jag inte vill att nått ska hända honom när matte inte är hemma :(
Men men.. Ska iaf ut där idag o hälsa på så att han har varit där någon gång innan vi lämnar av honom..



Kan ju säga att det är mkt nu det närmaste månaderna.. Nu om två veckor är det fjällen en vecka, sen en vecka efter det så är det långweekend i Barcelona med familjen.. O sen har det ju rullat på så att man är en bra bit in i mars/april o då ska Emma få sin lilla Albin i slutet.. Sen flyttar vi i Maj :) För huset gick igenom besiktningen i fredags utan några större anmärkningar..! Så skönt! Det var typ lite saker som att det var en spricka i dörren i groventrén och att vi skulle måla vindskivornar en gång till.. Men inget annat  stort.. !!

Sen är det semester o sommar o bebis som gäller :)

Känner faktiskt att det är full ruljans nere i magen nu :) Häftigt att verkligen känna att den typ gör kullerbyttor o så ;)
Längtar efter att man kan känna sparkarna utanpå magen så att älsklingen får vara med om det underbara lite mer.. Detta vill jag inte byta bort för alla pengar i hela världen!!

Är så nöjd med mitt liv!!

UL :)

Ja, då har man sett sin lill* bebis första gången.. Blir nästan verkligt nu - men bara nästan ;)
Allt såg jättebra ut o den sprattlade på sig o boxades med sina små händer..
Fick ett nytt BF med - den 4augusti (på faster Camillas födelsedag.. ;)...).. Men tror/hoppas att den vill komma ut lite tidigare.. Tror på första datumet vi fick - den 29juli :)
Får se vem som har rätt.. Jag eller barnmorskorna - haha ;)

Nähä.. Är helt vimsig idag.. Så det var nog tur att jag fick eftermiddagen ledig.. Känns inte som om jag hade gjort så stor nytta.. Går bara omkring i min egna lilla värld :)

Har varit o visat upp bilden för Camilla, Britt, pappa, Robin, Lina, Marcus o Simon.. Mamma var inte hemma idag o siss var sjuk så jag fick inte gå ner till dem för pappa ville inte att hon skulle smitta ner mig :)

Nu är det dags för mat!!

Puss&Kram

Nervös..

Jag lär inte kunna sova inatt...
Fattar dock inte varför jag är så nervös..
Är nog för att jag fortfarande tycker att allt känns så overkligt! Trodde inte att man kunde må så bra som jag gör.. Nästan så att man skäms ;)

Nähä.. Se om man lyckas somna.. Är trött som en gnu, men man vet aldrig..

Har suttit o beställt lite nya underkläder, linnen o tunikor som lär komma väl till användning i sommar :) Får hoppas att man får hem det snabbt bara ;)

Puss&Kram

Kalas..

Ska snart in till svärmor o fira henne o älsklingen.. Hon fyller år idag o älsklingen på torsdag - så vi slog ihop det.. Har precis varit där inne o hjälpt till att förbereda maten - det blir paj :) Med glass o exotiska frukter till efterrätt.. Inte helt fel..!
Annars är det inte mkt som händer idag.. Har småplockat lite o kollat på en film.. Rätt ok faktiskt :)

Imorgon är det då äntligen dags för UL :) Ska bli så undebart att få se det lilla knytet :) Hoppas bara att allt ser bra ut..

Nähä.. Ut med Pluto innan det är dags att gå in o fira födelsedagsbarnen..

Puss&Kram

RSS 2.0