Söndag..

Veckorna bara rusar iväg - snart är det vår!!
O snart åker vi till fjällen, sen Barcelona o sen är det flyttdags.. Tur man hinner bo in sig lite innan det är dags för bebisen att komma.. Känns som om det är så långt iväg - men tiden lär ju rulla på.. Det ser man ju bara på Emma. Känns som om det var igår vi fick veta att hon var gravid o nu är hon i vecka 34! Helt sjukt!

Aja.. Gårdagen tillbringades fram till 14 på jobbet.. Var en helt ok dag o man hann med lagom mkt.. Fick även se CNs nya bil - jättefin :)
Sen efter jobbet svängde man inom här hemma o bytte om o duschade av sig innan det var dags att köra ner till Älmhult o gå på kombinerad 5års/inflyttningskalas.. Mkt god smörgåstårta o en massa folk! 
Var kvar till strax efter 17 innan vi kände oss möra o körde hem.. Kvällen blev sedan en lugn myskväll framför melodifestivalen med älsklinge.. Var seg o trött o hade lite ont i magen så orkade inte med så mkt mer..

Idag har man bara gått en runda med hunden o sen duschat innan man hamnade här.. Älsklingen jobbar o det enda jag har planerat är en tripp till vislanda för att träffa kusinen Nina som är nere o hälsar på från Linköping med sin pojkvän.. Ska bli himlans trevligt!
Ska även passa på att kolla in brors båt som ligger hos dem - som han är äckligt stolt över.. ;P

Puss&Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0