Sent inlägg..

Borde väl gå och lägga mig nu egentligen men är nog för trött :S
Har tillbringat nästan hela dagen borta i svärmors nya lägenhet. Började dock dagen med att baka en himla massa muffins att ta med bort. Då man har en liten Agnes är det lite svårt att var till så stor hjälp med själva flytten - men att fixa fika och så funkar ju fint :) Medan jag bakade så övade Agnes på att krypa - hon har en väldigt snygg stil - snarlik faster Helens parytrick "masken" ;) Haha.. Men hon klurar nog ut det snart..!
Min lilla sessa är nog på G att få en förkylning eller nått för ju längre dagen har gått desto mindre röst har hon haft kvar. Nu på kvällen så kunde hon inte ens skratta utan det blev bara ett litet läskigt väsande ljud! Men hon verkar inte ha ont iaf och hon har ingen feber - så har nog bara satt sig på stämbanden.

Hjälpte till endel med att packa upp i köket och sen när alla de andra åkt hem och det bara var jag, Agnes och svärmor/farmor kvar så åt vi lite kvällsmat, busade med sessan, fixade ihop tv-hyllan, gav sessan sin välling och la henne för att sova och sen till sist så bytte vi håll på hörnsoffan - och lyckades! Fy vad bra vi var ;)
Så melodifestivalen kollade vi inte överdrivet mkt på - vi hade tvn igång men sen blir man så inne i det man gör att man kopplar bort den.. Men men.. Får väl se på nån repris eler nått..

Imorgon ska vi nog bort och hjälpa till lite till. Och sen svänga nerom hennes gamla lägenhet och hjälpa till att städa ur den när Tony ändå ska och träna. Sessan får nog vara hos mormor och morfar så att vi får nått gjort!

foto;privat
Ålle, siss och sessan :)

Bara för att det är Ålles 18-års dag så firar vi med att visa den här fina bilden på dem ;)
Hoppas ni har en bra dag uppe sthlm siss och Ålle!!

Nähä.. Nu ska jag nog lägga mig och sova jämte min underbara dotter <3
(inatt sover hon inne hos mig - mys!)

Puss&Kram


Onsdag..

.. och näst sista gången vi var på babysim! Vet att jag tjatar om det - men det är verkligen HUR MYSIGT som helst! Det är ju nått jag verkligen inte ångrar att jag gått med på.. För Agnes skull då alltså ;)
Efteråt gick vi i vanlig ordning och åt, men denna gången blev det lite kinamat och Malin hade med sig sin syster och även Emma&Albin hängde med. Mkt trevligt - med en massa skvaller!
Sen efter det så hängde Emma med mig bort till Ida.P-design för jag skulle köpa några nya dräggelscarfsar till sessan - då jag typ har en och man behöver en bunt, hehe.. Hittade två superfina som fick följa med hem!
En rosa/vit randig med ett traktor-tryck på och sen en med cirklar i olika pastellfärger med hundtassar på - superfina :)
Sen så traskade vi ett varv på byn och hittade lite bodysar som fick följa med hem med ;)
När det var dags för hemfärd så körde vi och hämtade upp min syster som jag lovat ge skjuts hem åt. Hon och Simon är Pluto-vakt denna veckan då de har sportlov! Känns rätt tomt här hemma - men han har det kalas hos dem där han får all uppmärksamhet och inte behöver dela den med Agnes.

Sen hem och försöka hålla igång Agnes för hon var övertrött och så! Men hon somnade iaf vid halv sju och efter det så åt vi lite och sen packade jag på mig alla kläder och körde bort till hästarna.. Har haft några duster med käre Stalle så försöker vinna lite förtroende nu :) Efter mkt om och men fick jag iaf på han grimman och kunde leda han ett varv i hagen!! Malin-hästen = 1-0 ;) Haha! Ska försöka upprepa denna procedur varje gång jag är där.. Så snart lyckas vi med allt!

Nähä.. Slänga sig på soffa och mysa med Tony lite kanske? <3

Foto; privat
Så här glad är min lilla sessa när hon får bada!


Puss&Kram

Dålig uppdatering..

..igen! Usch vad jag försummar er som läser denna blogg! Känner mig inte alls inspirerad till att skriva här på bloggen..! Får se om man kanske tar och avvecklar - eller vad tycker ni mina kära läsare?? Ser ju att ni är rätt många som är här inne och läser, någon måste ju ha en åsikt ;)

Nähä.. Om man skulle uppdatera läget lite snabbt kanske? Har ju inte skrivit på en vecka så det är ju endel som hänt - men jag tar det väl i stora drag..
Måndag; då var vi nere i Diö och var på mamma&barn-träff i missionskyrkan tillsammans med bla. Malin&Tilda och Kristine&Maja! Var en himla massa mammor(och pappor)&barn så det var supermysigt - men man var rätt trött när man kom hem ;)

Tisdag; var man en sväng i Ljunbgy tillsammans med Helen och Anne.. Passade på att köpa foder till Stalle, några pyjamasar och en mugg till sessan - annars hände det inte så mkt då vi bara var "chaufförer" eller sällskap kanske ;)

Onsdag; babysimmet som vanligt! Oj, vad det är mysigt! Tycker det är SÅ trist att det bara är nån gång kvar! Agnes gillar ju det som bara den! Kanske inte att vara under vattnet precis - men att bada och plaska är mkt roligt :) Efter det hade vi som vanligt vår mamma lunch på IKEA :) Jag, Malin och Josefin + barnen - alltid lika trevligt :) Sen gick det utför med den dagen! För sessan fick sitt allra första sår! Slog i precis vid ögat...! Blev visst inte så farligt som jag trodde :P Men blev lite (läs; mkt) skärrad då det var första gången jag fick se hennes blod + att hon blev jätterädd och ledsen! Det skriket vill jag inte höra fler gånger :( Aja.. Natten blev lite siochså för hon kom inte till ro.. Så var inne hos henne i snitt var 15minut - inte mkt sömn med andra ord! Tack och lov var Tony hemma dagen efter så att jag kunde få några timmar på morgonen att sova ikapp :) Skönt det!

Torsdag: Tillbringades bara hemma med en massa mys efter en jobbig natt ju..

Fredag: Körde ner till Diö och skulle egentligen gått en runda med Kristine&Maja men det snöade så mkt att det slutade med att jag fick köra bort till dem och så fick vi stanna inne och bara umgås och prata..! Inte fel det heller :) Alltid lika trevligt :)
Sen körde jag till mina föräldrar och var där till halv nio då Tony ändå jobbade.. Så det blev en del Alfapetspel och en massa god GI-mat :)

Lördag: började dagen med att sticka bort till Camilla, Mattias och Arvid för vi skulle ut och fixa med hästarna.. Tog väl nån timme eller så - men gick ju inte att bära så mkt hö som vi brukar för det var så mkt snö! Sen körde vi hem och på kvällen så kom Helen&Anne, Mattias, Camilla&Arvid, Britt och Marcus så kollade vi på melodifestivalen och pratade en massa.. Har ont i skrattmusklerna idag efter att jag, Camilla och Helen bröt ihop över att en bil med en fårskinns-rattmuff är en vinterbil och lite andra skämt i den genren!! Hahaha!! Skrattar nu när jag skriver med.. Sjuuukt roligt var det :D Så det var en toppentrevlig kväll!
Söndag: Idag har vi varit nere i Diö. Först på brunch hos Robin&Lina och sen stack Tony bort på träning så då körde jag hem till mina föräldrar så länge.. Fick se alla de fina inköp de gjort till Agnes och andra framtida barnbarn till dem :) Fina grodtallrikar och haklappar :)
Nu hamnade man här vid datorn och mkt mer händer nog inte ikväll.. Har hur många nya bilder på Agnes som helst - men kameran ligger där nere och jag orkar inte gå ner och hämta den så tar det en annan dag ;P
Oh, förresten - i natt vaknade Agnes bara 1gång! Hoppas det håller i sig..! Tyvärr gör det nog inte det då det är tänder på G.. Aja, fick ju 6månader med bra nattsömn - kan man ju knappast klaga på ;P

Nähä.. Om man skulle ta och leta vidare på olika barnvagnar.. Är inne på en av Emmaljunga - men ska ju bestämma vad man ska ha för färg och så med.. Hmmm.. Många val är det :)


Imorgon blir det att köra ner till Diö en sväng för en ny mamma&barn-träff.. Det är väl det sega med att man flyttat från Diö - att man nu börjat umgås lite med Diö-folk + att det blir en hel del turer ner till mina föräldrar och syskon! Tonys mamma har vi snart på nära håll så dit behöver man inte köra :)

Puss&Kram

Alla <3 -dag 2010

I och med att vi hade en sen natt igår med tjejfest så har det varit en mycket lugn dag idag! Tony jobbar dygn, så han åkte hemifrån redan vid åtta imorse - så sen dess har vi fått klara oss själva!
Var nere en sväng hos mamma och pappa i Diö och fick äta lite god mat och spela alfapet en omgång, men nu har vi varit hemma en stund och sessan har hunnit somna för natten medan jag givetvis fastnade framför datorn :S
Ska ner och kolla slutet på Project Runway som jag har spelat in och sen blir det nog en film eller nått innan det är dags att krypa ner i sin ensamma säng! Har ju flyttat in Agnes i sitt eget rum. Känns helt overkligt att vi redan har gjort det - och hade ni frågat mig när jag var gravid eller när hon var nyfödd så hade jag inte ens kunnat föreställa mig att ha henne någon annan stans än hos mig! Men detta har än så länge funkat bra! Anledningen till att vi flyttade henne var att det kändes som om vi höll på att väcka varandra hela nätterna - så detta blev en bättre läösning + att jag läste i nån bok att det är en jättebra ålder att flytta in till eget rum för dem för de är ofta så positiva till nya saker.. Men detta är ju så klart olika från barn till barn.. Får se om jag står ut med att ha henne där eller om hon hamnar inne hos oss igen - det är ju SÅÅÅ mysigt :)

Kanske skulle skriva några rader om gårdagen? För att sammanfatta hela kvällen så räcker det med att skriva: Sjukt roligt! Haha.. En massa fnissande och slickande ;) Haha.. Skrev upp mig för att ha ett sånt party hemma så är det nån som är sugen att komma så är det bara att höra av sig!

Nähä.. Ner och kolla lite film kanske?

foto: privat
Den största kärleken av dem alla <3

Hoppas ni alla haft en underbar alla hjärtans dag! Jag har iaf pussat en massa på min underbara dotter :)
Hon kryper snart förresten!! Inte alls långt tills dess..

Imorgon blir det öppna förskolan i Diö tillsammans med Malin&Tilda och Kristine&Maja + en massa andra hoppas jag! Sen får vi se vad resten av veckan har att erbjuda!!

Puss&Kram


Snabbt inlägg..

Såg att här var väldigt tomt! Kan väl erkänna att jag inte riktigt har orken att skriva just nu.. Är ju mkt annat man ska hinna med :)
Var på BVC med Agnes igår och numera så väger hon 6,7kg och är 66cm lång - stora damen nu ju <3
Kan inte fatta att den här underbaringen är min!
Har varit lite gnälligt nån vecka nu för det är tänder på G.. Rätt jobbigt när man ej är van vid det :S
Testar ny välling idag för att se om det kan vara lite magknip som är boven med.. Är det inte det så kan man iaf utesluta det :)
Men men.. Börjar få egen vilja och så med ju.. Det roligaste hon vet just nu är när hon får stå en stund i gåstolen - för då knatar hon bort till min stora växt jag har inne i tv-rummet och så står hon och rycker i bladen..! Busunge :)

Nähä.. Är seg som attan men är nere hos min familj i Diö så får väl umgås lite med dem med kanske? Min mamma har precis lagt Agnes så jag och Jessika ska nog ge oss på att spela en omgång Alfapet - är sååå bra på det :P

Idag har vi varit på babysimmet och de fick dyka från kanten för första gången och Agnes var jätteduktig :)
Sen så lunchade vi med Malin och Jossan +barn och efter det så blev det en snabb tur inom apoteket innan jag plockade upp Jessika och åkte hem till mig i Virestad och färgade håret på varandra.. Och sen ringde pappa och frågade om vi inte ville komma ner till dem så att Tony och han kunde kolla hockey.. Så jag och Agnes hängde med också..

Nähä.. Nu blir siss nog snart irriterad om jag inte slutar skriva ;)

Puss&Kram

Snöstorm!

Idag viner det verkligen om knutarna! Snön bara vräker ner här just nu - var knappt att jag trodde att jag skulle klara av att köra bort till hästarna, men det gick!

Idag har vi haft lilla Arvid-bus på besök :) Mycket liv i en så liten kropp! Men grymt kul har vi haft det!
Igår var jag&Agnes och träffade Malin&Tilda. Busade med barnen, gick en runda i snön samt tappade bort en hund ;) Men han kom tack och lov tillbaka!

foto:privat
INTE lätt att ta kort på två små barn ;)


Har fått bada Agnes två dagar i rad (kommer bli tre i och med att vi har simmet imorgon!) för tydligen är det jätteskönt att kissa och så när man är nakenfis ;) Haha.. Helt nöjd efter varje gång hon gjort det med! Tvättmaskinen har iaf blivit väl använd!
Efter vi badat henne så fick hon ha den har mysiga bodysiuten som vi fått av faster Camilla :) Toppenmysig är den! O en tunn mössa för att inte bli kall.. Rätt nöjd verkar hon iaf vara..

foto:privat
Finaste <3

Har förresten börjat med välling nu. Tänk att hon redan är sex månader på söndag! Kan inte fatt det!
Men ja, som sagt har vi börjat med det - men får se hur det går. Idag har hon varit väldigt gnällig - så antingen hade hon en dålig dag eller så tål magen inte vällingen.. Svårt det här! Har sån nojja över detta..!

Aja.. Sänder en tanke till en gammal klasskompis och hennes syster som fått ett dåligt besked nu i dagarna :(
Massa stora kramar till er alla!! <3 Livet är rätt orättvist ibland..

Nu ska jag se om man kan sno tillbaka tvn från Tony som kollat hockey.. Imorgon blir det babysim om vägarna är ok!

Puss&Kram

 


RSS 2.0