Sommar!

Ja, som ni ser så är jag som vanligt helt usel på att uppdatera - men nu har ju sommar verkligen kommit och då vill man inte sitta inne och dega ;)
Nämen helt seriöst så har det ju varit soligt och varmt mellan skurarna idag :)
Vi har varit nere i byn och shoppat loss lite! Jag, sessan och Tony.. Kul kul!
Blev mest till Agnes.. som vanligt! Var inne i växjö förra veckan när jag skulle på läkarkontroll på kvällen och passade både på att träffa kusinerna S med barn och sen efter det shoppades det lite ;) Hade Simon o Viktor med mig som barnvakter så det mesta gick smärtfritt! Och fattig blev jag - var ju en massa fina saker man hittade.. Brännde 1500 inne på PoP ;) Och sen hittade jag tre par skor till mig, så en del var det..
Idag blev det inte lika blodigt - "bara" lite byxor, strumpor, pyjamasar till Agnes och ett linne, en tunika och ett par leggings till mig :)
Ifall vädret håller i sig ska vi börja med vårt fina soldäck! Måste ut och ta lite bilder nu innan vi kör igång, så att man kan jämföra..

Nähä.. Orkar inte sitta här nu.. Väntar ju på att Tony ska komma hem så att vi ska äta taccos ;)

Lite nya bilder på sessan, för er som inte ser henne så ofta och för er andra med så klart!!

foto; privat
Älskar att gunga :)

foto;privat
Mmmm.. Päron är toppen!

foto;privat
Leker i bollhavet på Leo´s lekland, där vi var med kompisen Maja+föräldrar :)

foto;privat
Åker karusell med morfar på Diö-dagen :)

Ja, som ni ser så blir hon bara större och större.. Har börjat ta sina första stapplande steg nu och det är helhäftigt som förälder att se sin lilla flicka bara bli större och större! Kan inte fatta att det snart är ett år sen hon kom..!
Finns inte ord för att beskriva vad hon betyder för mig och hur mkt jag älskar denna lilla underbara varelse..

Men visst, det kan vara påfrestande att vara mamma också - det ska jag inte sticka under stolen! Men försöker att inte fokusera så mkt på det ;) Just nu tex, så är hon inne i nån fas så sömn - vad är det?! Hon sover inte alls bra, men det får man ta :) Hoppas på en vändning snart.. Och att det är tänder som spökar! I natt sov hon faktiskt lite bättre så vi får hoppas det går åt rätt håll..

Får se hur pass duktig jag kommer att vara med uppdateringen här i sommar.. Blir ju en del saker man passar på att göra.. Imorgon ska vi och Sofie ner till Killeberg och hälsa på Emma o Albin :)

 

Nähä, nu kommer älskligen! Taccosen ropar ;)

Puss&Kram


RSS 2.0