Tråkig dag!

Idag har det varit en sån där dag som man bara segat sig igenom. Varken jag eller sessan har väl varit på vårt allra bästa humör och det kan man nog skylla på hennes tänder som är på väg igenom och gör att vi alla får sova lite sämre än vanligt :S
NU förstår jag vad alla mina vänner som inte fick sova i början när deras bebisar kommit, vad de menar! För usch vad jobbigt det är när man inte får den sömnen man behöver! Har ju haft sån tur innan att man fått sova mer eller mindre hela nätterna - tack för det :)
Så idag har vi inte gjort ett dugg! Bara läst böcker och myst :)
Just nu sitter vi och kollar Djurgården-HV. Jag och Tony alltså - sessan sover.

Imorgon ska vi förhoppningsvis till Hönetorp och träffa mina fina kusiner + barn! Ska bli skoj att få se det nya tillskottet som visst redan hunnit bli 3månader! Och vi som inte ens hunnit träffa honom än! Hoppas verkligen det blir av imorgon!

Nähä.. Kolla lite hockey och sen hoppa i säng :)

Puss&Kram

Sent inlägg..

Ja, som ni alla kanske märkt så uppdateras här inte lika ofta och det beror ju helt enkelt på att tiden inte finns där!
På dagarna är det full rulle på lilla sessan nästan hela tiden och när hon väl sover så har en annan en miljon saker att göra!
Borde kanske inte sitta och skriva nu utan sova istället -  för de sista nätterna har vi inte fått lika mkt sömn som vi är vana vid. Sessans tänder är nämligen på G (äntligen!).
Så det har varit en del bökande på natten, men bara hon har fått ligga mellan oss i vår säng så har det funkat hyffsat :)
Kan verkligen inte fatta att hon redan är över 8månaader! Känns ju som att det var igår vi låg inne på BB!? Men visst har det hänt saker på de här månaderna! Var inne på BVC kontroll med henne i tisdags och numera så är hon 67cm lång och väger 7530gram - inte 50cm lång och 3340gram som hon vägde när hon föddes alltså ;)
Skönt att se att hon gått upp som hon ska med - så nu behöver jag inte nojja med maten längre - utan jag ser ju att hon verkligen får i sig så att hon klarar sig! Så skönt! Vi kör faktiskt med "vanlig" mat till henne - och med "vanlig" mat så menar jag mat som innehåller gluten. De sa att vi skulle testa lite försiktigt för att det är en sån sak man måste introducera för att det ska märkas om man tål det eller inte - men vi har gett henne havrevälling i ett par månader nu och hon har inte reagerat nått så nu håller vi tummarna för att det inte är nån intolerans hos henne! Inte för att det skulle ställa till det i och med att jag ändå äter den maten, utan mest för hennes skull. För att hon ska slippa allt krabb med maten som en annan måste leva med livet ut :S
Men som sagt så verkar det ju gå bra med maten och jag var faktiskt förvånad över att hon gått upp så mkt - så som hon rör på sig! Tänk att hon började rulla när hon var 3(!) månader och nu är det krypning på full fart som gäller! Men hon är allt lite livsfarlig - och tror att hon kan stå utan att hålla i sig!! Farligt!! Kan lova att hjärtat hamnar i halsgropen mer än en gång om dagen när man se henne resa sig mot soffan eller nån stol och sen helt plötsligt bara vänder hon sig om och släpper och tror att hon kan stå.. Galning!! Undrar vem hon ärvt den envisheten ifrån ;)
Haha.. Min fina underbara sessa! Vet inte vad jag skulle gjort utan henne..? Det är för jobbigt att ens föreställa sig ett liv utan henne - så jag låter bli det!

Nähä.. Om man skulle ta och gå och lägga sig..? Är ju själv med lilla sessan i natt då älskling jobbar långt pass - så då kanske man ska sova medans man kan?

Har haft siss på besök idag så jag passade på att sätta henne som barnvakt så jag hann med en massa saker och känner mig helnöjd med dagen :) Lite bilstädning och blomplantering är aldrig fel på en onsdag ;)

Just det ja - sova var det ju! Ska bara visa ett par bilder på mitt underverk som just nu ligger och snarkar i sin säng <3


Agnes 1 dag gammal <3


Agnes 8månader gammal tillsammans med "pojkvännen" Albin ;)


Agnes åker tåg på Finlands resan :) (innan alla blev sjuka :S)


Agnes i gåstolen :)


Agnes på upptäckarfärd ;)

Nu ropar sängen på mig!
Får hoppas det inte dröjer så länge innan nästa uppdatering!

Puss&Kram på er!



RSS 2.0