"Höstfest" i Kasinge

Ska inte ens kommentera att min uppdatering här är kass - för det märker ni ju själva ;)

Men nu kände jag att det var dags att försöka skriva ett par rader. Snart blir vår lilla sessa 1år! Kan inte fatta att det är så länge sen hon kom till oss..? Svårt att greppa!
Men men.. Nästa lördag blir det kalas må ni tro! Och söndagen den 15 för de i släkten som inte kunde den 7:e.

Som ni ser på överskriften har vi varit på fest i kasinge. För er som inte vet var det ligger - googla ;) Haha, skoja bara! Det ligger utanför Gamleby om det gör er smartare. Iaf så var vi ditbjudna på sommarfest, men vädret var ju inte det bästa så Åsa döpte om det till höstfest istället - mer passande!
Var en supertrevlig tillställning och vi fick äntligen chansen att visa upp vårt lilla charmtroll, som dessvärre hade en riktigt jobbig dag :( Den långa bilturen gjorde förmodligen så att magen började knipa lite och hon verkade mest bekymrad över det :( Så ledsen man blir när man står och försöker få henne lugn och man ser hur ont hon har det :/ Men när jag efter en ½timmes panikskrik fick hjälp av Tony att lugna ner henne så att vi kunde massera magen, så släppte det onda med dunder och brak - bokstavligt talat ;) Tre blöjor senare så somnade hon som den lilla prinsessa hon är ;)
När barnen hade somnat så fortsatte vi vuxna (vi som skulles sova över) att ha det trevligt ett par timmar till innan blåsten och regnet skrämde in oss!
Och idag vaknade hon pigg som en mört vid sju och började direkt att samtala med Arvid som vi delade rum med. Så söta <3
När de små började bli trötta runt elva tiden idag så packade vi in oss i bilarna och körde hem.
Har verkligen haft supertrevligt!

Tonys semester är slut och även jag har hunnit börja jobba lite, så nu försöker vi få till en vardag här hemma. Är ju en del man ska få tid till; Agnes, varandra, jobb, hund och häst. Fin balansgång det här ;)

Nähä.. Får väl ta och berätta mer nån annan dag, för nu är det nog dags att hoppa i säng! Är förresten inte alls avundsjuk på Robin, Lina & co som är på Kreta. Inte alls.

Puss&kram


RSS 2.0