Lite om förra inlägget..

Alltså gud vad det är trist med folk som slänger ur sig kommentarer o sen inte vågar stå för det de skriver genom att vara anonyma.. Det roliga i det här är ju att det alltid lämnas IP adress när man skrivit i någon annans blogg - o det är inte så svårt att ta reda på vilka ni är :P
Bara så att ni vet...

Sen verkar ju folk inte fattat att det inte handlar om ett förslag att alla kommunalt anställda ska gå ner i löner (vilket vissa smart nog skrivit) - utan istället att man fryser lönerna på den nivån den ligger nu.. På obestämd tid..
Men vet ni - jag tycker inte heller att det kanske är den bästa lösningen.. Håller med om att kommunalt anställda inte ska dra lasset för hela Sveriges välfärd..

Detta var som sagt bara en fråga de tog upp på ett årsmöte o delade med sig av till allmänheten för att starta en frågeställning och kanske få igång lite andra ideér..?

Trist med att vissa känner att de är tvungna att ta till personangrepp -både mot mamma o mot en själv.. :(
Men du (du vet vem du är) om nu ingen hade "staplat varor" så hade det ju inte funnits någon mat för nån att köpa o då hade ju alla tillslut dött - o du hade inte haft  någon att arbeta hos.. :P
Tänk på det då!
Sen kan ni ju testa på att vara i en affär innan ni slänger ur er såna saker! Är lite mer som krävs för att en affär ska gå runt kan jag lova..

Fattar inte folk som orkar!! Men alltså - har ni någon bra idé på vad man annars kan göra så kan ni ju höra av er.. Om inte - håll käft!
 
O jag är iaf stolt över min mamma - tror ingen av er hade klarat av det jobb hon gör dagligen!! Inte precis så att hon får uppskattning utan det är bara det negativa som dras upp hela tiden.. Och det här har ju verkligen förtstorats upp alldeles..


//Malin

Kommentarer
Postat av: Camilla

Håller med sig Malin, är nog sällan hon får höra det bra hon gör.. Men när det är tvärtom så är folk kvicka.... Inte många som skulle klara hennes jobb... Och inte alla som skulle klara vårt heller för den delen.... Eller ja just det, man staplar ju tydligen bara varor, sen går affären runt... Absolut ingenting runtomkring, nej allt fixar ju sig av sig självt, allt med pengar, pappersarbete, beställningar, försäljare, systemhantering... Ja - you name it... Men som sagt, det fixar ju sig av sig självt...

2009-03-10 @ 22:30:58
URL: http://camillareflekterar.blogspot.com
Postat av: Jessika

Håller också med! Men folk vet inte vad de snackar om, det har de aldrig vetat. Men man blir så arg. Kram på dig och världens bästa mammsing :)

2009-03-13 @ 19:45:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0