Snart fjällendags :)

Inte många dagar kvar nu innan det är dags att packa in sig i bilarna o åka iväg :)
Ska bli såååååå skönt att komma i väg en vecka från allt vad husköp, bostadsrättsförsäljning, mäklare o banker heter!
Är liiiite trött på allt det nu - men känns ändå himla skönt att det mesta har ordnat upp sig..

Har jobbat tre heldagar nu i sträck så imorgon ska det bli skönt att vara ledig, fast vi har en massa som ska hinnas med innan lördag.. Så vet inte om det blir så lugnt.. Men men..

Ska vara nere på banken vid tio för att fixa med handpenningen till huset. Sen efter det så ska vi med min invalida bror o handla inför hans födelsedag som är på fredag.. Sen blir det hem, ut en lååååångrunda med hunden.. Bada hunden ;) Sen vid fem kommer Sanna o Andreas för att vi ska fixa det sista med kontraktet med dem o prata igenom lite angående bostadsrätten o så.. Sen kommer Ing-Marie som ska passa vår katt när vi är iväg o då ska vi gå igenom de sakerna med henne.. Sen så ska jag kanske upp o hjälpa bror o göra tårta med - får se om han ändrar det o ska ha glass istället.. Man vet aldrig.. :)

Sen ska jag ju helst hinna packa klart o så under denna dagen med.. För sen på fredagen blir det inte mkt tid till sånt.. Jobbar till ett sen ut med hunden o gå en lååångrunda o säga hej då innan det är dags att lämna iväg honom till Degeröns hundpensionat ;) Där han kommer att må som en prins hela veckan :) Men kommer vara döjobbigt att lämna honom där :,( Aja.. Efter hundlämning så är det bara att åka hem, duscha o sen bort till bror som fyller 21.. :) Grattis till honom.. Sen vet man ju aldrig hur länge man blir kvar där - så det gäller ju att vara färdigpackad o så innan.. I o m att vi åker vid kvart i sex på morgonen sen.. :)

Aja.. Ska ner o se om tvätten är klar.. Suck..
Sen blir det Greys :)

Nu sparkar bebisen -det betyder nog att jag suttit stilla för länge ;)

Puss&Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0