Lugn lördag..

Ja, igår gjorde man inte alltför många knop vill jag lova! Skönt det :)
Skickade iväg älsklingen till Camilla, Mattias o Arvid där han var ett par timmar på dagen o spelade Wii o bara umgicks med dem.. Medan jag var kvar här hemma o tvättade, rensade garderoben o låg på altanen o läste bok :)
Skönt att vara lite själv :) Inte för att vi på något sätt är trötta på varandra - men nu har vi varit tillsammans non-stop  i tre veckor o det kan vara rätt skönt att bara behöva bry sig om sig själv :)
Sen så kom älsklingen hem o vi slappade nån timme innan Camilla o Arvid kom hit för att umgås lite när Mattias skulle iväg på annat håll..
Pratade en massa strunt, grillade o kollade på världens knasigaste film.. Hade läst nånstans innan att den skulle vara verklighetsbaserad o såna filmer brukar vi gilla - men denna var knas!!


Lånad bild..

"Det är nått som inte stämmer" heter den.. Mkt märklig.. Helt klart en av de sämsta filmer jag sett iaf - men sen kunde vi ju inte låta bli att kolla ;)
Sen när den var slut vid halv tolv så körde de hem  o en annan la sig i sängen o halvkollade på en dokumentär om morden i knutby.. Den var gjord i Kanada så alla svenskar pratate engelska - helfestligt ;)

O idag har man bara hunnit med en kort runda med hunden o lite frukost.. Får se vad som händer i dag.. Söndagar brukar ju vara rätt sega - men när man har semester så flyter dagarna samman..

Inget liv i magenheller.. Men bara 2 dagar til BF :)

Puss&Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0