Lite piggare idag..

Somnade som en stock igårkväll vid elva tiden och sov i ett sträck fram till strax innan åtta imorse - vaknade inte ens för att gå på toa...! Kommer knappt ihåg när jag inte gjorde det sist.. :)
Aja.. Idag har man hunnit med den sista gången på föräldragruppen - det var den roligaste gången.. Denna gången fick vi blivande mammor sitta o prata för oss själva - medans papporna fick sitta i ett annat rum o ta upp saker som rörde dem.. :) Himlans trevligt o så..
Sen åt vi lite lunch på Café Olé innan det var dags för älsklingen att börja jobba. Oj, vad mkt barnvagnar o barnmagar där var :) Man kommer verkligen inte att vara ensam ;)
Sen åkte jag med bror till maxi en sväng för han skulle handla lite saker - jag kostade på mig en glass..! Mums ;)
O nu har jag precis varit ute med hunden en runda.. Ska äta lite mellanmål och sen ska jag alldeles strax åka iväg med Camilla och kolla när hon först håller i en ridlektion o sen när hon själv ska rida.. :)
Saknar hästarna ju.. Så man får passa på..
Sen så jobbar ju älsklingen ändå till typ nio o jag har inte överdrivet mkt jag kan göra här hemma.. De mesta sakerna ligger ju nerpackade i kartonger nu... Suck!
Men vi har nog bestämt att vi flyttar nästa torsdag - för om allt går som vi hoppas så får vi huset redan på onsdagen o sen har man ju en långhelg på sig att komma iordning :)
Blir till att städa detta gamla sen helgen efter.. :( Trist.. Men ska göras det med :)

Nähä.. Nu kurrar magen!! Som förresten ser ut så här nu:


Puss&Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0