Bra helg..

Fredagen var lugn, var ute en sväng med Robin o Lina o sen var meningen att jag skulle ner till mamma o pappa o umgås lite då Tony skulle jobbat till 21. Men istället så slutade han vid 18 - så vi åt lite mat ihop o hade det allmänt mysigt o lugnt :)
Sen på lördagen så vaknade man (som vanligt) halv sju av att man var superhungrig.. Inget annat att göra än att knalla sig upp ur sängen o göra lite frukost till sig själv.. Lät älsklingen ligga kvar o sova :)
Sen nästan två timmar senare vaknade han till liv o då var det dags för morgonpromenaden med hunden.. Slutade med att vi hamnade nere hos mamma o pappa - o där var pappa i fullt sjå med att göra våfflor :) Mums! Var ju lagom för då började jag bli hungrig igen.. :) Haha, alltid hungrig nu ju ;)
Sen tillbringade vi resten av dagen med att bara lata oss o vila upp oss inför kvällen :)
Var ju partaj ute i virestad hos C o M :) Hade supertrevligt med god mat, musik o en himla massa snack med C -like old times ;)
Sen var man ju iofs rätt mör redan när klockan var 23 - har ju somnat varje dag innan kl22 då jag är rätt trött efter jobb o allt.. Men vi var kvar till strax efter ett o sen fick vi sätta oss i vår snöiga bil o köra hem Tonys bror o flickvän till Älmhult.. Snöade så mkt att det inte gick att köra snabbare än typ 70km/h.. Så var väl hemma vid två..
Sen sov man till nio idag innan man blev väckt ;)

Nähä.. Håller på att plocka o dona lite.. Bara tre månade till flytt för hoppningsvis :)

Innebandy klockan 15 i haganäs med :)

Puss&Kram


Kommentarer
Postat av: Camilla

Me like old times.. :) Riktigt trevligt igår..! :)

2009-02-22 @ 14:19:56
URL: http://camillareflekterar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0