Men, det var ju faktiskt lördag ;)

Japp, är med tvungen att börja min blogg så, haha :)
Gårdagen började med en lång o skööööön sovmorgon - det behövdes verkligen :) Sen gick vi morgonpromenaden med lilla vovven o passade på att gå inom Lina o Robin för att se vad de skulle hitta på för trevligt resten av dagen...?
Åkte ner o kollade på när Dill spelade match, och efter det blev det en sväng inom Maxi för att handla med diverse onyttiga saker inför kvällen :) Vi kom nämligen på att varken jag o Tony eller Robin o Lina skulle göra nått speciellt på kvällen - så därför bestämde vi oss för att göra inget speciellt ihop :)
Stannade till en stund på Hartmans för lite fikaintag - samt lite tips ;) Vi körde varsitt 32kr stryktips, 50kr harry boy samt lotto kupong för 100kr :) Tänkte ha en riktig tippardag..
Väl hemma sen så hann vi bara städa av lite snabbt innan Robin o Lina kom ner till oss för att påbörja kvällens tippskollning - med V75 som första programpunkt... :)
Tror att den som hade mest rätt där var T och han hade tre rätt - alltså inte jättestor framgång, haha ;P
Sen tyckte jag o L att det blev lite tråkigt med all sport så vi förflyttade oss upp till den andra tvn för ett tre timmar långt maraton med Top model.. Var ju finalen o så :)
Sen var det lite matlagning som stod på agendan - men då hade vi redan tryckt i oss diverse onyttiga saker hela eftermiddagen så man var inte så hungrig iaf.. Men gott var det iaf :) Entrecote med hasselbackspotatis :) ;Mums..!
Sen var det ju dags för premiäravsnittet i Stjärnor på is - så vi bänkade oss återigen uppe vid den andra tvn, eftersom de skulle kolla NHL premiären på den där nere.. Men det tyckte inte vi lät lika spännande som det andra :)
Var ett rätt roligt program med en hel del vurpor, haha :) Alltid det roligaste.. !
Sen blev det ännu mera humor med Sing-a-long o extra extra.. Elaka skämt om Anna Book inledde det programmet.. Även om det var elakt så var det svårt att låta bli att dra lite på smilbanden - "Jag tycker att vi försöker hålla oss ifrån så här tunga ämnen..."  - ja lite roligt var det :)
Sen var klockan närmare halv tolv o det var dags för dem att gå hem för L skulle upp o åka till Ullared! Så roligt :)
Jag räknar ner tills vi ska dit med.. :)

Nä, men som ni kankse förstår var det en mkt trevlig kväll :)

Idag är det bara innebandy som gäller! Damerna spelar vid 15, så man ska masa sig ner o kolla... Kommer att må dåligt av att kolla :/ Vill så gärna spela.. Men det funkar inte...! Får vara hejarklack istället :) Ska iaf bli kul att träffa alla!! :D
Samt E o S som med ska ner o kolla :D

Åh, förresten.. - L vann stryktipsartävlingen :) Hon hade typ 9rätt, jag 7, Tony 6 eller 5 och Robin 3... Hahaha!! O som vi hade blivit mobbade innan det började för att vi valde lag efter hur väl vi kände igen namnen - samt att det skulle bli ett fint mönster på kupongen :P Kändes bra :) Själv vann man typ 130 kr på resultatet 3-2 till HV mot Djurgården! Usch vad bra man är.. Haha ;P
Men L är ju tydligen inne i en vinnar period - hon fick lika många rätt som R förra veckan med (o det var första gången hon tippat).. Sen vann hon ju storapissarligan när vi var hos Ture förra helgen :) Haha... Alltid nått.. Själv kom man sist där.. :S

Aja, ska duscha o fixa lite innan det är dags för match!!

Puss&Kram

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag är verkligen på topp just nu. haha...

2008-10-05 @ 18:32:17
URL: http://linawikingsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0