Måndag..

Dagarna de bara rullar på! Helgen är redan över, men för en annan så spelar det inte så speciell stor roll ;) Hade man jobbat, eller Tony jobbat som "vanliga" människor så hade man kanske uppskattat helgen mer, men nu så jobbar han ju då med så det spelar ju kvitta.. Aja..
Lördagen tillbringade då jag o Agnes nere hos familjen Peltola då Tony var på jobbet hela dygnet :S
Myste en massa med Anges, åt god mat, skrattade en massa och kollade på fotbollen som tyvärr inte gick alls bra.. Sen var det bara att packa in snäckan och Pluto i bilen och bege sig hemåt mot Virestad..
Sen på söndagsmorgonen så hann Tony knappt ens komma hem innan vi fick en massa roligt besök :) Först ut var Camilla, Mattias och Arvid :) De har ju legat sjuka så vi har inte träffat dem på två veckor eller nått. De tyckte att Agnes vuxit som attan! Och det har hon ju med ;) Håller huvudet jättebra nu!!
Sen dök även Helen upp en sväng innan hon skulle vidare på innebandy.. Blev en massa prat och mys, fastän att Agnes var jättesur och trött! Man kan ju inte sova om det är folk här ;P
Sen hände det inte jättemkt mer.. Tog det rätt lugnt och bara myste med vår underbara lilla dotter som givetvis var på ett strålande humör när alla gått hem ;) Slår aldrig fel det där..

Idag hade vi egentligen mammaträff på morgonen, men vi ska vara iväg hela eftermiddagen och kvällen så hoppade över det..
Håller på att tvätta en massa.. Suck.. Passar på att springa ner när hon sover ;)
Men låter som om hon ska vakna till nu, så får väl avrunda här...

Ikväll blir det Me&I-party hos Kristine, men först ska jag ner och träffa siss och göra klart inbjudningskorten till snäckans dop..

foto: privat

Myser med moster Jessika <3

Puss&Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0