2månaders kontroll :)

Idag var det då dags för snäckans första läkarbesök hos bvc :) Allt såg jättebra ut och de tyckte hon var hur fin som helst..! Fastän att hon visade att hon hade ett par bra lungor och skrek så högt som bara den!! Var faktiskt det högsta som jag har hört henne skrika ;) Men det gick över lika fort som det började.. Hon ville väl helt enkelt visa det att hon inte gillade när de drog i hennes ben ;)
Sen stannade vi till hos Morgan, Sofia och Jonathan och satt och fikade en stund.. Alltid trevligt med fika ;)
Efter det begav vi oss hem och åt och slappade lite innan Robin och Lina dök upp på en liten snabbvisist.. Fikade lite till ( ;P) och de gosade med en väldigt sur och svårflörtad Agnes.. Hon har varit mer eller mindre gnällig hela dagen..! Första gången som det varit så..
Jag håller tummarna för massagen igår som kickar in i dag o att det inte ska vara såna dagar hela tiden ;) Önska kan man ju iaf..
Ja, massagen igår ja - det var jättemysigt och hon verkade gillar allt förutom magmassagen så den hoppar vi nog över.. Men sen var hon helt seg hela dagen igår och sov jätteilla i natt - så tror det beror på det idag med..

Nähä.. Ska sticka ner igen.. Håller på att göra revbensspjäll ;) Gott som attan..
Sen Idol :) Och så fick jag blommor av Tony idag med - kan det bli bättre??

Puss&Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0