26 dagar...

Ja, så många dagar har det gått sen vårt lilla underverk Agnes kom till oss! Känns fortfarande helt overkligt - nästan så att man måste stanna upp ibland o nypa sig i armen ;)
Men allt flyter på bra nu, så man har väl fått till lite rutiner o så.. Är det där med att man ska äta med som jag brukar missa :S Kan komma på vid fyra på eftermiddagen att jag inte ätit sen åtta på morgonen, kanske inte det bästa..? Men dricker en massa iaf - får sån himla huvudvärk annars.. Går väl rätt mkt energi o så till bröstmjölken..
Men det är ju verkligen en underbar tid nu när hon börjar vara med lite mer :) Försöker fokusera med blicken o vifta lite mer kontrollerat mot saker o så.. Så nu händer det grejer!
Vi var på vår första mamma-barnträff i måndags med alla de som vi gick föräldragrupp med - o det var jätteskoj att se alla söta bebisar! Ska försöka träffas varje måndag nu i början o bara prata en massa strunt.. Nu hann vi prata lite om förlosningarna o så - o jag kan ju bara säga att jag lätt INTE hade den värsta förlossningen.. Var en i vår grupp som nog har råkat ut för den värsta förlossningen man kan ha! Är inte avundsjuk utan tycker bara extremt synd om dem.. Men men.. Allt har gått bra nu efter o hon har en jättefin liten kille :) Huvudsaken det ju..!

Fick även veta att en gammal vän ska ha barn om två månader eller så..! De har inte vetat om det förens i måndags.. Gud vad sjukt! Sånt man bara läser om..! Men sååå kul för dem :)

Nähä.. Sätta sig o umgås med älsklingarna lite innan Tony ska iväg o jobba i eftermiddag.. Han jobbar natt :/


Nybadad sessa <3

Pus&Kram


Kommentarer
Postat av: Sophia

Låter otroligt mysigt alltihopa med er och er lilla Agnes :) Jag är himla avis med det får vänta ett tag till det där :)

2009-09-02 @ 12:25:04
Postat av: Sofia

Så söt hon är lilla Agnes! Skönt att höra att allt går bra och det måste vara helt fantastiskt att se hur hon utvecklas. Ha det toppen! Kramar från Kusin-Sofia

2009-09-02 @ 12:51:23
Postat av: Dinka

Vilka ögon...tycker med det ska bli skoj oh träffa er..Vi kan träffas här hos mig..



KRAM!

2009-09-02 @ 18:33:31
URL: http://dinki.blogg.se/
Postat av: Malin P

Ja, allt är som sagt helt underbart! Kan nog inte önska mig en snällare unge ;)

Sååå underbart mysig är hon.. :)

2009-09-02 @ 19:59:00
URL: http://lelle86.blogg.se/
Postat av: Dinka

Hej du!

På tisdag skulle passa bra om du kan så kan vi kolla med Malin med.Självklart kan Emma följa med om hon kan...



KRAM!

2009-09-03 @ 08:44:29
URL: http://dinki.blogg.se/
Postat av: Malin S

Vilken sötis ! =)

2009-09-11 @ 20:58:57
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0