Växjö..

.. Idag blev det en liten snabbvisit till växjö - var ju tvungen att lämna in telefonhelvetet på lagning.. Suck.. Tack o lov verkar det som att det går på garantin :) Alltid nått :)
Fick sällskap av älskling, Camilla o A - o vi hade det jättemysigt inne i stan.. Spatserade runt lite - men det blev inga speciella inköp - mer än att älsklingen köpte en jättefin fylla-i-bok till bebis i magen :) Jättefin var den.. O en massa roliga saker att fylla i exempelvis vad jag gillade att äta nu när bebis är i magen o vem som är statsminister o annat sånt som kan vara kul att läsa sen när h*n blivit stor..

Annars var det en rätt lugn dag - när vi kom hem strax efter två la vi oss o kollade skidskyttet på tv o snarkade rätt gott innan ens första svenskan var ute på banan :P Sov till fem - så skööööönt :)
Är trött hela tiden känns det som - men så är det tydligen så ingen idé att ha dåligt samvete över att man inte orkar göra en hel massa här hemma.. Det fixar älsklingen :)

Nähä.. Ska ner o göra klart lite pannkakor till oss :) Var det enda jag kunde tänka mig att äta ikväll så då fick det bli det :)

Puss&Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0