Barnakuten och födelsedagsfirande!

Japp, det är vad vår dag har bestått av!
Fick ju en tid vid 10 idag. Men guuuud vilken skillnad på mottagandet jämfört med vårdcentralen igår! De var hur mysiga och trevliga som helst..
Agnes gallskrek direkt när vi kom dit och ville bara ut ur rummet. Men sen när vi lyckats lura i henne lite välling och få henne lite lugnare så gick allt kanon! De tog 5rör med blod för att kunna ta och testa mot typ allt! Så nu ska vi verkligen få reda på vad det är med vår lilla kicka! De vägde henne mer ordentligt nu med - inte i famnen med alla kläder utan naken på en våg - och då visade det sig att hon har gått ner nästan 1kg!! Fatta vad mkt på kort tid! Med tanke på att hon från början bara vägde 8,4 så är 1kg väääldigt mkt! Så de verkade de lite oroliga över med! Skönt att bli tagen på allvar! Är ju som sagt de sista två veckorna det har gått utför.. :/
För er som tycker att det bara är att ändra kosten så kan jag ju bara berätta det att för att det ska synas på alla prover och för att man ska få en diagnos satt så måste hon fortsätta äta vanlig mat.. Det gör sååå ont i mammahjärtat att ge henne mat som hon förmodligen inte tål! Men men.. Ska inte måla fan på väggen - det kanske är nått annat? Bara jag får svar så är jag nöjd..
Är sjukt jobbigt att se sin lilla solstråle bara tyna bort framför ögonen :,(
Men iaf - hon var superduktig min lilla sessa! Får hoppas att de får snabba svar nu!

Sen har vi även hunnit med att köpa ny bilbarnstol. Efter mkt velande så slutade det med en Britax Hiway. Någon som har den och har något att säga om den? Den verkar bra så ska nog behålla den, men väntar med att installera den då hon ju inte väger mer en 7,4 kg och den ska användas från 9kg eller ca 9 månader..?

Har nyss kommit hem från födelsedagsfirande av Camilla :) God, stark och hård mat ;)
Och en massa prat och allmänt trevligt! Precis vad jag och snäckan behövde efter denna jobbiga dagen.. Imorgon ska jag jobba eftermiddagen och förmiddagen ska vi nog tillbringa med att försöka fixa iordning inför helgens kalas! :) Om hon nu är pigg..

Nähä.. Ska kolla Livet på BB nu :)

Puss&Kram

Kommentarer
Postat av: Kusin-Sofia

Hoppas lilla Agnes snart är gamla vanliga glada och nyfikna lilla tjej! Vi tänker på er!



Vi har planer på att köpa en Britax Hiway, har hört av ett par kompisar att den är bra. Men visst är det förvirrande 9 kg eller 9 månader?! Frågan är ju hur noga vikten är? Borde vara längden som är det som har betydelse, eller?! Kram kram

2010-08-06 @ 14:35:30
Postat av: Malin P

Tack fina fina kusin!

Orden värmer ska du veta <3



Håller med dig att det ju borde vara längden? För annars måste vi ju dras med den andra stolen ett tag till, och den håller hon ju på att växa ur på längden.. Men ska nog installera den andra nu efter helgen :) Blev en fin röd/svart! Hoppas vi blir lika nöjda som dina vänner :)

2010-08-06 @ 20:33:13
URL: http://lelle86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0