Lördag..

Inatt var nog den värsta natten hittills! Lilla snäckan väckte oss vid ett i natt av att hon gallskrek (o det händer inte ofta!) både jag och Tony var helt yrvakna och försökte komma på vad det kunde vara. Om hon drömt eller rullat och klämt armen eller nått. Snart upptäckte vi att hon hade JÄTTEont i magen :/ Stackars lilla sessan! Fick ta upp henne och ta av alla kläder och försöka massera magen. Efter ett par fisar blev det dock bättre ;)
Eftersom vi var tvungna att tända alla lampor för att se så trodde hon sen att det var morgon så hon låg och flinade och pratade en massa - sötunge :)
Fick gå upp och göra lite mat till henne (äter aldrig på nätterna annars - men så att hon kunde somna med mat i magen) som hon åt och sen sov hon till klockan var åtta i morse.
Under dagen idag har vi inte märkt av nått med magen - men hon har fått några utslag runt munnen och jag råkade läsa för nån vecka se (eller vad det nu var, Malin ;P) att de kunde få utslag och vara jättedåliga i magen om det var tänder på G. Låter ju faktiskt som hennes symptom precis :) Får väl se hur det blir.

Idag hann vi röja lite på ovanvåningen, skönt det då vi ska flytta akvariet imorgon. Sen så fick vi även besök av Tessan som var hemma på snabbvistit över helgen. Hon har inte sett Agnes innan så hon var här en stund och myste och Agnes fick jättesöta kläder av henne :)

Sen körde vi inom Arnanäs så att Tessan fick träffa Arvid-bus med familj innan det var dags för oss att köra ner till Morgan, Sofia och Jonathan för att fira Sofia i efterskott, medan Tessan körde hem till sin familj.
Var där ett par timmar och pratade och fotade Marcus ;) Och efter det lyxade vi till det och köpte med oss pizza hem - ja det var gott!

Nu har sessan ätit och somnat för sista gången i natt så vi får hålla tummarna att det blir en liten lugnare natt än gårdagen.. Ska helt ärligt säga det att jag är SÅ ovan med att vara uppe på nätterna med henne.. Kan nog räkna på en hand de nätter vi behövt vara uppe. Har fattat att vissa tror att man överdriver - och att allt inte alls är så lätt som jag skriver - men kan lova er att det faktiskt är det! Hon är supersnäll :) Förstår inte varför man skulle ljuga om hur barnet är? Berättar ju bara hur vardagen ser ut.. 
 Är först nu som hon har börjat få lite egen vilja och hon är GRYMT envis ska ni veta ;) Undrar vem hon ärvt det av? Men det tycker jag bara är roligt!

Nähä.. Se om man kan kolla vidare på lite inredningssidor.. Är grymt sugen på att göra om nått.. Hmmm..


Glad nakenfis :) (här ser ni ju att hon är lite röd runt munnen = utslagen jag skrev om innan!)

Puss&Kram


Kommentarer
Postat av: Dinka

Usch det är jobbigt när de helt plötsligt gallskriker..Vi hade det så en natt efter all medicin hon fick.Gallskrek klockan fyra på morgonen..som du säger det var ju bara till att ta av kläderna och massera magen...efter några fis så mådde hon direkt bättre.



Vi får hoppas att det är någon tandabis på g...



KRAM!

2010-01-09 @ 20:29:46
URL: http://www.sannaboke.blogspot.com
Postat av: Ela

Vilken fin blogg du gjort!



Tråkigt att höra att lilla sessan mått dåligt.. Hoppas ni får sova gott inatt :o)



Kramar

2010-01-10 @ 01:40:18
URL: http://elarecur.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0