Söndag..

Idag jobbar Tony dygn, lite segt måste jag ju erkänna - men det får la gå!
Helgen har varit helmysig än så länge och känns som om man hunnit med en hel del!

I fredags så var jag och Agnes hos Ann-Louise och fikade och pratade en massa skit. Har inte varit hos henne innan och inte heller sett hennes yngsta kille sen han var liten så det var verkligen på tiden!
Satt och pratade en massa i ett par timmar och hade allmänt trevligt.
Sen efter det så körde jag, Agnes och syster ner till Älmhult för att handla saker till en ostbricka och för att hämta Dill på träningen och sen bege oss vidare till Elme för lite mat :) Bjöd ut mamma som fyllde år i onsdags.
Mkt trevligt :) Sen hängde alla med ut till oss i Virestad och vi kollade Lets Dance och åt ostbricka och tog nått glas vin - mumma!

I går (lördag) så stack Tony med Mattias och några andra ut på isen vid nio på morgonen. I och med att det var hyffsat väder på förmiddagen igår så bestämde jag och Camilla oss för att joina dem ett litet slag - så vi packade in barn och vagnar i bilen och körde ut till dem på isen en sväng :) Var mysigt! Där fick även Agnes testa sin första majskrok - och det var smaskigt som bara den tyckte hon :)

foto: privat
Mums :)

Var skönt att komma ut en sväng! Har nog inte varit ute på några veckor med henne så det behövdes verkligen! Längtar till våren!! Var bra att vi var där en sväng på förmiddagen för sen hade det tydligen börjat blåsa rätt så rejält!

Sen hann jag även sticka och handla medan älsklingarna sov en liten (läs:låååång) stund på eftermiddagen, och sen på kvällen så kom familjen Persson/Johansson på besök :)
Gjorde lite hemmagjord pizza och myste en massa med barnen.. Agnes fick visa hur duktig hon är på att sitta själv :) Går rätt bra nu ;)
Sen när de somnat vid 20-21 så spelade vi vuxna lite spel och som vanligt fick vi låta killarna vinna för annars blir de så sura :P

Idag har vi inte gjort överdrivet mkt! Agnes spydde ner hela vår säng när hon fått ersättningen i morse - så det var bara att slänga in allt i tvättmaskinen. Och sen har Camilla varit på besök en sväng :)

Nu ska jag se om min lilla tös ska vakna.. Har sovit två timmar nu! Men det behövdes nog för hon var gryyyyymt övertrött när Camilla var här! Påsar under ögonen som gick ner till knäna typ ;)
Men ville ju inte sova mer än 20minuter när Camilla var här - kan ju missa massa roligt skvaller ;)
Direkt när hon gått så la jag in henne i sängen och hon har sovit sen dess - vadå trött?

foto;privat
Sessan sitter själv i sin säng och myser med sina nallar :)


Puss&Kram


Kommentarer
Postat av: Camilla

Ja det vore ju hemskt om man missade minsta lilla... ;) Så söt så lilla Sessan.... :)

2010-01-17 @ 16:53:05
Postat av: Ela

Gud vad söt hon är, klart att hon vill vara med er o lyssna på vad som sägs, kan ju vara nått spännande ;o).. Hi hi, börjas i tid se du ;oD..



Hade varit kul om vi kunde träffas nån kväll alla fyra o äta lite gott o tjabba lite skit.. Men det får nog vänta några veckor med tanke på hur det ser ut hemma hos oss just nu :o(..



Men i slutet av februari, hur jobbar ni då? Lediga något? Om ni vill hitta på nått så klart :o)..



Så kollar jag med Bengan hur han dömer o så oxå :o).. Kram kram

2010-01-18 @ 19:01:16
URL: http://elarecur.blogspot.com
Postat av: Ela

Verkar som det redan har gått över på honom :oS..

Sovit ett antal timmar nu på soffan o nu verkar det som han har kommit till liv nu :o)..



Jag kommer gärna bort på besök, när som :o).. E ledig januari ut som det ser ut just nu :o).. Så bara säg till när du kan o vill..



Kramar

2010-01-18 @ 22:00:56
URL: http://elarecur.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0