Måndag :)

Nu börjar allt rätta till sig igen! Hade ett par jobbiga dagar där då det kändes som att allt med hästen bara rasade! Men nu så :) Var ute och red en långrunda igår kväll då det är det tipset jag fått från veterinär och andra - nämnligen att vila bort hennes harhas och därför ut på långa turer så benet hinner värmas upp ordentligt! Och det gick faktiskt jättebra! Var lite kantig och stel första biten - men sen travade vi en sväng och efter det så verkade det som om det stela lossnade lite för hon travade på för glatta livet.. Även om hon verkade tycka att det blev jobbigt efter ett tag då hon ju inte har bästa kondisen ;)
Fick även se en rodeoshow på första parkett igår, hihi.. Camillas häst Stalle tyckte att det var väldans roligt att komma ut på långrunda och ta en liten galopp! Tur Camilla sitter som fastklistrad i sadel - för ibland blev man lite orolig, men det gick ju bra :)

Idag är det öppna förskolan som gäller. Och efter det blir det en snabbhandling för i kväll ska vi ner och fira Morgan som fyller år idag!

Nu ser det ut som att snäckan börjar bli lite trött. Kanske borde packa ner henne i vagnen och gå en liten morgonrunda..? Hmmm.. Japp - så får det bli!

foto;privat
Bild på min lilla snäcka från Arvids 2-års kalas den 15/5-10

Puss&Kram

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0